- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bizim koltugumuz da L seklinde ama iki tarafi bir araya gelerek cift kisilik yatak olabiliyor. Ben seviyorum L'yi, siz de seviyorsaniz vazgecmeyin diye yazdim =)Hadi ya ben oturma odasına köşe takımı düşünüyodum halbuki
Kesinlikle bende 2:50 de yikiyorum gerisi 5 para etmezEvet bende memnun değilim sadece 2:40 süresi olan programı iyi diğerleri berbat
Bu misafir kapasitene bağlı. Mesela bizim aileler kalabalık yemek masası mutfak masası anca yetiyor. Konsol gerekli yemek takımını peçeteler masa örtüleri anca sığıyor. Bide çatal kaşık takımını aynı renk almanı tavsiye ederim. Eksiğin olduğunda misafir için olan takımından eklersin renk farkı olmazYemek masasınıdamı verdiniz odamı gereksiz yahepsini değilde iki parça şey alayım diyodum bunlardan biride yemek masasıydı,yemek çatal kahvaltı takımı ilerde eminim bazılarını gereksiz bulucam ama adet yerini bulsun diye olcak malesef
Ben fakir aldım ama mikser uçları hemen bozuldu. Phillips küçük ev aletlerinde en iyisi diyolarKüçük ev aletleriniz ne marka hanımlar onunla ilgili yorum gelmedi henüz
Bana sorarsaniz da ne sulu ne de torbali alin.Torbali malum toz duman ediyor ortaligi ama suluda da icine cektigimiz ekmek kirintilarini vs mecburen tuvalete dokuyoruz.Boyle seylere dikkat ediyorsaniz sizinde benim gibi vicdaniniz elvermez kanimca.Ayrica agir oluyorlar genelde ve temizlemesi yoruyor,kaldir indir derken.Ben ikisini de kullanmis biri olarak philips'in toz torbasiz supurgesini kullaniyorum ve cok kolay temizleniyor.haznesini alip cope ters ceviriyorsunuz.Bu kadar:)Bunuda notlarıma yazıyorum düşünemezdi bunu çok iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?