• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli insan baskasini sevebilir mi

Sevebilir, insanların hisleri zamanla değişebilir çünkü.. ne kadar çok severek evlensen bile... ama tabi böyle bir durumda iki tarafı idare etmek yerine boşanıp istediği kişinin yanına öyle gitmeli..

Belirtmeden geçemeyeceğim; tavrınız, yazım şekliniz çok erkeksi geldi bana.

Sorunuza cevap ise evet sevebilir ama şerefli biri bunu anladığı anda kendine yeni bir yol çizmelidir.

Birini sevip herseyiyle deger veren bir insan tabiki sevmez baskasini...sevipte evliligini devam.edip aldatiyorsa karakteri yoksundur

Sevebilir. Evlilik duyguları öldürmek değildir. Eğer partnere karşı sevgi yoksa bir başkası seviliyordur bu durumdada evlilik bitmelidir.
Evlilik bitmeden bu durum olmuşsa yürekli olup eşe durum anlatılmalıdır. Anlatılamıyorsa başka bahaneyle ayrılmalıdır. Sonuç olarak ayrıl ne halt yiyorsan ye,aldatmak ahlaksızlıktır. Varsa ayrılmaya cesaretin buyur meydan senin..

Evli olduğu kişiyi boşayıp diğerine sevebilir diyeceğim de eşinden boşandıktan sonra diğerinin heyecanı kalmaz deyip asalakça yaşamaya çalışıyorlar. Sevgi değil bence evli bir insanın ikinci ilişkisi tamamen macera ve arayış. Maalesef mutlu sonla biteni çok nadir.

Tabii ki de sevebilir.
Kadın da erkek de sevebilir.
Karısına kocasına aşık olmadan yaşayıp giden nice insan var.
Yanındaki başka kalbindeki başka olabilir.
Allah yaşatmasın kimseye ama var.
Çok örneğini de gördüm.
Kocasından çocuk yapıyor kadın mesela dışardan da mutlulular ama aklında başka bi erkek var.
Görünenlerin ardında bin tane farklı yüz var emin olun.
Ama genellikle o evlilikler sürüp gidiyor bir şekilde.
Başkasını seviyorum hadi her şeyi bırakıp gideyim demek kolay değil.
O yüzden çoğu evlilik mutsuzluklarla dolu.

Bir insan hislerine sahip cikamazki ben öyle dsünüyorun o yüzden bu konu hakkinda byük konusmam. Bence birisi evliyken baska birinden hoslanabilir ya da asik olabilir sonucta insaniz demi hersey mümkün. Ama baskasina hisler besleyen o kisi esinden bosanmali asla ikisini ayni anda idare etmek gibi birsey yapmamali.

Şimdi kim olduguna bağlı. Evli olup seven kişi misin? Evli olduğun kişinin başkasını sevdiği kişi misin? Yoksa Evli adamın sevdiği kişi misin? Eğer evliysen ve eşin baskasını seviyorsa yol ver gitsin. Evlisin ve baskasını seviyorsan eşine haksızlık etme evliliğini bitir. Eğer evli biri tarafından seviliyorsan uzak dur yuva yıkanın yuvası olmaz.

Oncelikle ben burada aldatmaya veya evlilik iliskilerine iliskin hic boyle tek duze msjla konu acan gormedim
Genelde herkes kac yillik evli cocuk varmi vs diye bilgi verip ardindan esim bana boyle boyle dedi diyerek akil ister
İkincisi sorulariniz cok tuhaf sanki daha yasiniz kucukmus gibi hissettiriyorsunuz
Tek tek kisa sorular gayet aciklayici msjlari anlamayisiniz falan
Ya baskasini seven sizsiniz yazamadiniz buraya yada evli bir adam tarafindan evde huzur yok yillardir ev arkadasiyiz gibi zirvalarla tavlanmaya calisan genc bir arkadasimizsiniz
Eger baskasini seven sizseniz bosanin evlilikte baskasini sevmekte aldatmaltir sadece fiili haraket olmamasi bunu degistirmez
Evli erkek tarafindan sevildigi iddia edilen kisiyseniz yuva yikanin yuvasi olmaz olsada huzuru bulamiyor cogu onuda suraya birakalim
Ha esi baskasini seven bir kadinsanizda ya deveyi gudersiniz ya diyardan gidersiniz
Sorunuzun tek kelimeyle cevabida evet sevebilir kimse bir imzayla kimsenin kalbini beynini hukum altina alamiyor sevmek asik olmak bir secim degil bir duygu buna bagli yasam tarzi iste bir secim

huzurun yok ise o evliligi yurutmezsin bosanirsin.sonrada birini sevme ozgurlugun olur. bir evde huzur karsilikli saglanir
bence huzur yok.cumlesi bahaneden.baskada bisi degil. kilif.uydurmasin hatasina esiniz.yani huzur olsada karaktersizse adam yapiyor..Allah islah etsin.salin gitsin

Back
X