• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli insan baskasini sevebilir mi

sevebilir tabi dugulara dem vurulamaz ama eşini bunun için aldatmamalı duygularına dem vurmalı.

Sevemez net.Severse zaten evlilik mevlilik kalmamış ortada demektir.

Evet sever, ama isi o noktaya getirmiş birisi kendisine ve Esin'e saygısını yitirmeden daha fazla ya evliliğini bitirmeli ya da sevgisini.

Esim sevmis baskasini gerekce ise evde huzuru yokmuş
bahane aradığını düşünüyosanız orasını bilemem. ama evde huzur yoksa, daha önceden anlaşılıp da yapılmayan şeyler varsa en azından bir erkeğin beklediği temel şeyler o evde/o hanımda olmuyosa bence gönlü kayabilir. sakın yanlış anlamayın eleştirdiğimi düşünmeyin siz suçlusunuz değil bu... sadece olabilir mi sorunuza ve eşinizin gerekçesine kafa yordum. aynı şekilde bir hanım da eğer sevgi yerine umursamazlık, okşanma yerine itilme kakılma, güzel söz yerine hakaret duyarsa; bir gün bi yerde hoş bir söz söyleyen kibar birini görünce gönlü kayabilir... bence normal... aldatma normal değil yanlış anlamayın... ama bazı kötü şeyler insanı da kötü yola itebilir...

etik değil ama sevebilir
severse de boşanması gerekır

Tabi sevebilir.Lakin eger sevmekle yetinmeyip onunla birseyler yaşamak isterse ve çocukları yoksa bosanmadan olmaz bence.Çocukları varsa ve eger anneyse içinden sevsin cunku cocuklarini babasiz birakmaya hakki yok.Erkekse bosansin gitsin çünkü ondan artik ailesine hayir gelmez.Tabi naçizane fikirlerim bunlar neyin ne olacağını yasayan ve yaşatan bilir.Benim tek endisem her zaman çocuklar

Evli insan baskasini sevebilir mi
Sever neden sevmesin. Sever de... Sevginin bir şerefi haysiyeti vardır. Evli kalmaya devam ederse. İkisini aynı anda idare edeyim derse, hem karnım doysun hem çorbam dursun derse onun adı şerefsizliktir. Başkasını severse edebiyle boşanır. Boşanırken de kimseyi mağdur etmez.

Ilk defa boyle konu açıldığını gördüm. Adım adim tek cümlelik sorularla konunun başını 15. Sayfada yakalayabildik. Konunun tamamina 100. Sayfada vakıf oluruz herhalde.

Sevebilir ancak eyleme dökmek toplumsal açıdan sıkıntı yaratır.Boşanıp sevmek en iyisi.kocasına da haksızlık yapmamış olur.

Evde huzuru yoksa önce alır eşini karşına "adam" gibi konuşur.
Ha yok olmuyor mu?
O zaman boşanır ve kimi severse sever.

İstediğini sevebilirsin, aşık da olabilirsin... Ama haysiyetini çiğnemeden ve çiğnetmeden evliliğini bitirirsin sonra yoluna bakarsın...

Bir başkasının nikahı altında bu duyguyu besleyip devam ettirirsen bu başka bir olaya dönüşür...

Back
X