- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ne güzelKendi anneme sabah aksam gece giderim cok yakin kv gile de cok istekliyim ama
Esim fazla gitmez
Keşke yaKendi ailene 3 günde bir, eşinin ailesine 3 ayda bir. Şaka şakaAranız iyiyse, saygı sınırları korunuyorsa 15te bir iyidir.
Kesinlikle. Zaten ben diyorum eşime burdada oturuyoruz ordada. Haftada bir gidiyoruz en fazla şuan. Dün gene çagırdı kaynana. Ben istemem diye eşim reddetmiş. Hep çagırıyor. İstıyokı 2 3 gunde bır gıdelımDaha çok yenisiniz ya 3 haftada 3 kez gitmek bile bence çok yani bi sizi rahat bıraksınlar bu ne böyle
Kesinlikle. Haftada bir gidiyoruz en fazla. Zaten biraz düzen otursun eşim tek gitsin. Annesi mesela dün balık yapmış cagırıyor. Hep cagırıyor. Sürekli arıyor eşimi.O da bunalacak. Ben sürekli gidince sıkılıyorum artık. Haftada 1 2 saat ugrasak yeter. Çok bileAlışkanlık bi oturursa sonradan toparlamak çok zor oluyor ben bu konuda çok çekmiş biriyim.kayınvalidem onu söyle yapalım bunu böyle yapalım diye diye hayatıma monte olmuştu eşimde normalde yapmayacağı şeyleri bile yapar olmuştu.adam bekarken yapmadığı tüm aktiviteleri annesiyle gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyordu bense sinir harbine giriyordum. Evde huzursuzluk gırla gidiyordu kendimi onlara karşı mücadele ederken buluyordum hep. sonunda koptuk ayrıldık çünkü ben o ikiliyle başa çıkamaz hale geldim psikolojim gitti.simdi tekrardan birleştik olaylar değişti ama ben çok yıprandım ayrılık yaşadım v.s k.v artk daha temkinli ama sanki bi gevşek bıraksak aradan içeri sızacak gibi .bence haftada 3 falan çok 3 onlara 3 size gitseniz geriye ne kalacak düzeninizi oturtun alışsınlar bi de sık sık beraber akraba ziyareti falan yapmayın sonra k.vler eşleri ile bi yerlere gitmeyi bırakıp oğullarına yöneliyorlar
Üfff bence tavrını koru. Ben de her hafta gitmek istemiyorum. Özlemıyorum zaten. Kendı anneme de eşime gel dıye zorlamıyorum. Dün cagırmış kaynanam eşim reddetmiş. Ben gitmek istemiycem ve bu sefer kavga edecegiz. Yani dakka başı gıtmek ıstemıyorum. Evden cıkmak istemiyorum. Sık sık aramasın da beni. Ya acayıp sıkılıyorum. Benden tavsıye evı kesınlıkle uzak tut.Benimde kv şimdiden yolunu yapıyor (nişanlıyız) işte cuma günleri pazar kuruluyor yaşadıkları yerde balık alıyolar artık her cuma bizdesiniz der nişanlımda gitmek istiyor ,(nişanlım benimle aynı ilçede ailesi 1 saat mesafede) ,yani ben her hafta o gün balık yemek istemiyorum sen git diyorum yok o zaman bende size gelmiyim diyo bunun için geliyosan gelme zaten diyorum ,gitmediğimizde de kv bak siz gelmediniz diyip eltimlerin geldiğini söyleyip nispet moduna geçiyor iyi ne güzel anne ne mutlu size çoluk çocuk ohh diyorum yok hala aynı her hafta aynı tantana nişanlım vardiya çalışırken bile arayıp siz gelemiyosunuz bu hafta onlar geliyo diyip duruyo yani mesela ben onlarda müsaitse belki çarşamba gitmek istiyorum belki salı illa her balık olduğunda gitmek zorunda değilim ki
Ben mesafe taraftarı olduğum için kaç günde bir değil aynı şehirde olsam ayda 2 kere ancak uğrarım3haftalık evliyim. Bir hafta balayı yaptık. Kaynanam 3 kez falan gittik. Kendi anneme de öyle. Kaynanam dün eşimi aramış. Akşam dayınlara gidelim demiş. Bende önceki günde gittigimiz için evde oturalım dedim. Çıkmadık. Kadın beklemiş. Birşeyler hazırlamış. Bugünde aradı sizi sıkmak istemiyorum demiş eşime. Bende eşime dedim haftada bir gideriz. Ben part çalışıcam. Ev işi var. Kpss çalışacagım. Ben sürekli gidip oturmak istemiyorum. Haftada bir olurda 2 3günde bir fazla bence. Giderse tek gitsin arada. Beni aradı bugün kaynanam.Eşimin dayısını çagırdıgında bizimde alır bizde geliriz diyor.Tamam dedim artık.Evlerimiz Allahtan uzak ama bu hafta kaç kez gittik.Normali ne bunun. Kaç günde bir gidilmeli?
Biz de mesafe olarak uzak sayılırız. Onlar gelemiyor 2 vesaıt. Bu hafta kahvaltıya cagırıcaz. Ben en fazla haftada 1gıdıyorum.annesi bahane bulup sürekli cagırıyor ama gıtmıyorumeşimde bende çalışıyoruz. Eşim bu aralar baya yogun haftasonları da çalışıyor.. Genelde ayda 1 gideriz. yani 4 aylık evliyim. hatta bu ay kendisi demedi ben söyledim uzun zamandır gitmiyorduk cunku. bi annemleri görelim dedim. Severim kv kp sıkıntı yaşamadık. açıkça konusurz. ama bence ayda 1 yeterli gibi .. Hatta en son gittiğimzde (evleri müsait ) kal dediler ben kalmadım anne sağol başka zaman dedim ki olabilirdi haftasonu pazar kahvaltısını birlikte yapabilirdik ama kalma taraftarı değilim açıkçası. Bir dahakine gönülleri olsun diye kahvaltya gideriz. Görumcem altkatta oturuyor eşim msj atar annemlere geldk diye o da yukarı cıkar yada cıkmaz çok sorun değil açıkçası :)
haftada 1 çok değil mi ? bence kendnize uğraşlar bulun temizlik vs gibi .. çalışmıyor musunuz ?Biz de mesafe olarak uzak sayılırız. Onlar gelemiyor 2 vesaıt. Bu hafta kahvaltıya cagırıcaz. Ben en fazla haftada 1gıdıyorum.annesi bahane bulup sürekli cagırıyor ama gıtmıyorum
Off sürekli çagirmaların sonu gelmez net söylüyorum ALIŞTIRMAYINKesinlikle. Haftada bir gidiyoruz en fazla. Zaten biraz düzen otursun eşim tek gitsin. Annesi mesela dün balık yapmış cagırıyor. Hep cagırıyor. Sürekli arıyor eşimi.O da bunalacak. Ben sürekli gidince sıkılıyorum artık. Haftada 1 2 saat ugrasak yeter. Çok bile
Gelmiyor. Dün de cagırdı. Bana degil eşime demiş. Ben hayır diyorum ya. Ama bana sormadan evet dese eşimle kavga ederiz. Ya istiyor sürekli dipdibe olalım bu ne ya.Off sürekli çagirmaların sonu gelmez net söylüyorum ALIŞTIRMAYIN
Off çok tabıkı. Eşim gidelim dedi. Ya haftasonu işe gıdıyorum.. Kpss calısıcam bı yandan. Bi iyice düzen otursun eşimi tek gönderim. Bana göre cok fazla. Annesi sürekli cagırıyoo sürekli. Yok balık yaptım yok gelın yemege sıkıyor ınsanıhaftada 1 çok değil mi ? bence kendnize uğraşlar bulun temizlik vs gibi .. çalışmıyor musunuz ?
Bu hafta eşim kahvaltıya gidelim dedi. Haftaya da gitmeyelım dıycem. Ya da tek gıtsın.ya herhafta cok degıl mı. 3 haftalık evlıyız. Hele gecen haftalar 2 3gunde bır gıdıyodukBen mesafe taraftarı olduğum için kaç günde bir değil aynı şehirde olsam ayda 2 kere ancak uğrarım
bence sizde söyleyın bu durumu .. yani çağırdığında kpss çalışmanız gerektiğini bilsin gelemezsem anne kbakma lutfen de . bu aralar yogunluk vermem gerek de. Bişiyler söylemelisin. Hee direk yakınsan yani açıksan karşılıklı direk evinde geçirmek istediğini söyleyebilirsin.. Bizi de yatıya çağırırlr her gittiğimiz de yok derim biz gidelim anne sağol.. Hayır demekten korkmayın uslub önemli sadece ..Off çok tabıkı. Eşim gidelim dedi. Ya haftasonu işe gıdıyorum.. Kpss calısıcam bı yandan. Bi iyice düzen otursun eşimi tek gönderim. Bana göre cok fazla. Annesi sürekli cagırıyoo sürekli. Yok balık yaptım yok gelın yemege sıkıyor ınsanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?