Evli insanlar, anne babaya kaç günde bir gidilmeli?

İlk zamanlar bende eşimle vakit geçirmek evde kalmak istiyordum şimdi aklımıza estikçe gidiyoruz gel gelme diyen yok ama sizin mis gibi bahaneniz var corona

ben zorunluluktan hoslanmam,
ama bu dayi cagirildiginda falan cagirilmak hos bir sey bence, boyle seyleri cok sik olmuyorsa eger kacirmam.
Şöyle eşimin sayısına gidelim diyorlar hep birlikte. Dünde akşam cagırdılar. Ama 1 2gün önce zaten gıtmıstım. Eşimde yorgun oluyor cocuk sürekli git gel olmaz

Hayır dayısı davet etmedi. Kaynanam onlara gidince bizi de alırsınız dedi.

Galiba ondan. Eşim işe basladı erken kalkıyor. Ben ızın gununde falan ugrama taraftarıyım o da 1 2 saat

Şöyle eşimin sayısına gidelim diyorlar hep birlikte. Dünde akşam cagırdılar. Ama 1 2gün önce zaten gıtmıstım. Eşimde yorgun oluyor cocuk sürekli git gel olmaz

Daha yeni evlisiniz ama davetler azalacak zaten. Bu ilk zamanlar bu tarz yakin akraba ziyaretleri adettendir.

Ama yani korona da varken insanda zaten hic heves olmaz boyle seyler icin, o yuzden diyecek birsey de yok aslinda.

Daha yeni evlisiniz ama davetler azalacak zaten. Bu ilk zamanlar bu tarz yakin akraba ziyaretleri adettendir.

Ama yani korona da varken insanda zaten hic heves olmaz boyle seyler icin, o yuzden diyecek birsey de yok aslinda.
Öyle tabıkı. Ve eşim yorgun bu yüzden haftada 1 kısıye falan gıdelım hem 1 kısı davet ederiz dıyoruz. Ve evde ıkı kısı yalnız o kadar güzel ki. Dısarı cıkmak ıstemıyoruz

Ayda bir iyi bence. Daha sık olursa yaşamaya vakit kalmaz. Zaten çalışan insanin kendine ayiracak vakti bile zor oluo. Ana babayla mi gecircen arta kalan vaktini de.
Kesinlikle öyle. Hayır ne konuscan bir süre sonra zaman kalmıyor. Zaten evde oturuyoruz gıdıp ordada oturcam. Hele işe baslayınca cok zor

Öyle. Mesela cuma ızınli eşim. Persembe gıdelım cuma yalnız gecırırız dıyorum. Ve alışınca hep gıdelım ıstıyorlar. Allahtan evım uzak kafam öyle rahat

Dün çagırdı gıtmedık. Hazırlık yapmıs ama bız gelecegiz ya da gelmeyecegız demedik. Eşime sıkmak istemiyorum demıs. Ama bız isteyince zaten gelırız. Bı de gunduz cıkınca bır yere aksam hıc cıkmak ıstemıyorum yoruluyorum

Offf haklısınız. Bugün konustuk kaynanayla.ya sürekli ne konuscam zaten. Birde ben kalabalıktan sıkılıyorum

Kesinlikle öyle. Ayy haftada 2 3 çatlarım. Allahtan hayır demeyi bılıyorum.Ki kaynanaya kalsa dibinde olalım aksamları yemegi orda yıyelım ıstıyor. Ama böyle evlı olmanın ne anlamı olcak. Haftada 2 3 zor. Hem kpss calısıcam.Haftasonu calıscam ev ısı falan zor yani

Akraba oturması cok sıkıcı. Kendılerı gıtsın yanı. Bızı neden takıyorlar peslerıne

Bılmıyorum yalnız kalma sıkılırsın dıyor. Gıt dıyorum gıtmıyor. Ben yalnızlığı da sevıyorum. Gene gıtmıyor
Ben de severim yalnızlığı. Ben kayinvalidemi yılda en fazla 10 gün görürüm. Gecem sene 3 gün gördüm. Bu sene hiç görmedim. Onun için kayınvalide kayınpeder konularında empati kuramıyorum. Gelin gidin ya nolcak ki falan diyorum ama kendim hiç yaşamadığım için sanırım:)) basit geliyor.

Öyle yani. Ki açık açık söylerim eşime. Sık muabbet tez ayrılık demıs ler. Mesafe candır

Kesinlikle öyle. Düzenli degil kafamıza göre gıtmek en ıyısı. Eşim özlerse tek gıtsın

Bana haftada 2bile çok.Ya 2 gün önce bize geldıler. 1gün sonra yemege cagırdılar. Evet desem eşim giderdi. Ama sıkılıyorum evden cıkmak ıstemıyorum dedim. Israrı aşırı seven insan. Ama ben ısrarı sevmem. Hayır derim ve açık açık söyluyorum. İşe de baslıycam. Eşim tek gider en kotu. Hem sınava da calıscam. Ev ısı flan zaman kalmıyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…