Evli kadın, bekar erkek?

Söyleme ne gerek var.
Diğer konu için tedavi oldunuz mu sorun eşinde mi? Çabalıyor mu düzelmesi için
5yil dile kolay çok uzun bir zaman nasıl bukadar zaman geçti neler yaptınız ya anlatsana biraz
İşin kötüsü ÇABALAMIYOR. Zorla ite kaka bi kere doktora gitti. Bir iki ilaç içti fayda görmedi. Tahlilleri falan da temiz. Artık gerçekten sinirlerim çok yıprandı.

Bak formatauygun kardeş kimse seni kinamiyor. Hatta yorumların çoğu sen doğruyu gor diye yapılmış yorumlar. Helâli haramı biliyorsun bak ne güzel insan hislerini yonlendiremiyor buna da eyvallah. Ama olay zaten sonrasında başlıyor. Sonrasında gidip çocuğa bu hislerini anlatarak aldatmış olmadin mi? İcin rahat mı, ciddi soruyorum. Aldatma sadece fiziki mi olur, bedenlerin birlesmesiyle mi olur? Tüm aldatmalar boyle düşüncelerle baslar. Senin burada en büyük hata cinsellik sorununu cozmemeniz. Bu çocuk karsina cikmasaydi kocandan da bosanmicaktin yalan mı? KOCANİ SEVMİYORSUN. bu heriften de hayır gelmez evli kadına umut vermiş (senin deyimle) vs vs. Bosan ve yoluna bak.

Çünkü kınadığımızı yaşamadan ölmiyeceğiz

Öyle mi duruyor ordan bakınca?? Evet o kişi evet dese kocamın karşısına geçip çatır çatır konuşucam. Herşeyi yapıcam olması için. Ama şu an bana evet demese bile tavırları hiç te öyle demiyor. Benim şu an konuşmam demek hem o kişinin hayatının bitmesi demek, hem ahlaksız kadın damgası yemem demek, daha neler neler. Gerçekten bu kadar basit mi duruyor anlattıklarım? Kolay yazılıyor olabilir ama kolay yaşanmıyor emin olun.

Bahsettiğiniz kişi ile ne gibi umut vaat eden hareketler oldu peki?

Eşinizle beraber olamayınca ( sanırım problem eşinizde) hislerde bitmiş.

Kadın olduğunuzu bilmek, mutlu olmak sizinde hakkınız.

Ama böyle olmaz. Kırmadan kırılmadan boşanın.

Tedavi yöntemleri ve yapılması gerekenler yapıldı ve olmuyor ise devam etmeyin.

Boşansanız bile o adamla kesinlikle olmayın.

Yazık adamın iş arkadaşı.

Siz bu şekilde boşanılıp iş arkadaşınızla olmasını ister miydiniz?

İşin kötüsü ÇABALAMIYOR. Zorla ite kaka bi kere doktora gitti. Bir iki ilaç içti fayda görmedi. Tahlilleri falan da temiz. Artık gerçekten sinirlerim çok yıprandı.
Adam seni cinsel olarak doyurmuyorsa zaten bu başlı başına boşanma sebebi.

Adama aşık da değilsin, daha ne bekliyorsun boşanmak için? Git boşan, sonra kime aşık olursan ol.

Yorumunuz için teşekkürler. Ben hislerimi anlatmadım. Çocuğa dedim ki "Bana karşo hislerin olduğunu biliyorum, ben salak değilim, herşeyin farkındayım." VB. Yani ben sana aşığım felan demedim. Onun benim hislerimden haberi yok.

Aldatmak sadece bedenlerin birlesmesimi size gore?
Baska erkege asik olmak kalbinize baskasini sokmak cokmu sadakat bu aldatma degilmi?

ben aldatmanın "fiili" olması gerektiğini düşünüyorum
fakat bu fiiliyat illa sex anlamında değil
birine karşı birşeyler hissetmek insanın elinde olan birşey değildir, insan ne zaman nerede kime karşı birşeyler hissedeceğini bilemez, bu tamamen insanın iradesi dışında gelişir ve bence aldatma değildir
fakat, bu hoşlantıyı bir soruyla dahi fiiliyata geçirmek bana göre aldatmadır
siz, ben eşimi aldatmam diyorsunuz ama buna dair bir adım atmışsınız
eğer karşı taraf size yeşil ışık yaksa idi ne yapacaktınız? tamam, sen bekle, ben bir boşanayım, ondan sonra geleceğim mi diyecektiniz?
yanlış anlaşılmasın, başkasına karşı birşeyler hissettiğiniz için sizi suçlamıyorum
fakat, bence yanlış adımlar atmışsınız ve bence bunun tekrarlanması ihtimali yüksek

şu anda burada boşan demek kolay fakat bir de olayın iç yüzü var
eşinizi seviyor musunuz sevmiyor musunuz? eşiniz sizi seviyor mu sevmiyor mu? bunlar çok önemli

haaa, öte yandan
hangi durumda olursanız olun, size nasıl bir ilgi gösterilmiş olursa olsun, isterseniz boşanın, farketmez
bu adam eşinizin yakın çalışma arkadaşı!
buna PES diyorum işte

Son düzenleme:
Asik olabilirsin ama maden durutsun ve dogrusun soyle yaparsin BAK SEVGILI KOCA OLAMAYAN KOCACIGIM BIZ TAM BIR EVLILKM YASAYAMIYORUZ O YUZDEN BEN BOALUKLARA DUSUYORUM AYRILALIM VE OZGURLESELIM VAKTIMIZI KOCA BI YALAN DUZENEGINDE GECIRMEYELIM dersin bosanirsin sevismedigin cocuk sahibi olamadigin bir evlilik daha ne kadar devam edebilir ki bu cocuk sana acilmadi yada korktu ya baska biri cikar ve cesaretli olursa napacaksin o zaman ? Arayis icine girip birini bulunca terkederim kafasini birak bence

Evlenmeden önce birlikteliği olmuş mu kimseyle?
Halam ve eşide yillarca beraber olamadi esininde tahliller normal cikti daha once biriktelik yaşadığını halam yüzünden olmadığını soyluyodu ayrılma aşamasına geldiler dava acildi halam baba evine dondu o evde olmuş ilk şimdi 2 çocukları var
Peki bu özgüven nerden geliyor 5 yılda birdefa birlikte olma tedavi olma ama evliliğim devam etsin yok öyle bi dünya

Evlenmeden önce hiç böyle bir sorunu yokmuş. Doğrusunu Allah bilir. Benim hiçbir cinsel tecrübem olmadığı için ilk 2 yıl sorunun kendimde olduğunu sanıyordum. İkinci seneden sonra araştıra araştıra öğrendim ve çok mutsuzum. Yıprandım. Tükendim.

yahu belki bir hastalıktır
ne kadar kötü tasvir etmişsiniz

5 yildir bir kere beraber olmadiginiz esinizi bu adam yuzunden degil,bu sorunu cozmekte bu kadar pasif oldugu icin bosayin..
iyiki de su sizin hoslandiginiz adam size resti cekmis,ne esinizin ne de suan hoslandiginiz kisinin hayatinizda isi olmamali bence.
kendinize yeni bir sayfa acin.
bu yaptiginiz aldatmak mi..
evet bence bi nevi aldatmak,bedensel degil ama fikri ve duygusal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…