- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
KEŞKE yapabilsem. Zaten becerebilsem zamanında söylerdim ve şu an çok daha mutlu bir insan olabilirdim.Beraber olamamanizdan sıkıldığını artık onu sevmediğini bu evlilik icin daha uğraşmayacagini söyle
İşin kötüsü ÇABALAMIYOR. Zorla ite kaka bi kere doktora gitti. Bir iki ilaç içti fayda görmedi. Tahlilleri falan da temiz. Artık gerçekten sinirlerim çok yıprandı.Söyleme ne gerek var.
Diğer konu için tedavi oldunuz mu sorun eşinde mi? Çabalıyor mu düzelmesi için
5yil dile kolay çok uzun bir zaman nasıl bukadar zaman geçti neler yaptınız ya anlatsana biraz
Bak formatauygun kardeş kimse seni kinamiyor. Hatta yorumların çoğu sen doğruyu gor diye yapılmış yorumlar. Helâli haramı biliyorsun bak ne güzel insan hislerini yonlendiremiyor buna da eyvallah. Ama olay zaten sonrasında başlıyor. Sonrasında gidip çocuğa bu hislerini anlatarak aldatmış olmadin mi? İcin rahat mı, ciddi soruyorum. Aldatma sadece fiziki mi olur, bedenlerin birlesmesiyle mi olur? Tüm aldatmalar boyle düşüncelerle baslar. Senin burada en büyük hata cinsellik sorununu cozmemeniz. Bu çocuk karsina cikmasaydi kocandan da bosanmicaktin yalan mı? KOCANİ SEVMİYORSUN. bu heriften de hayır gelmez evli kadına umut vermiş (senin deyimle) vs vs. Bosan ve yoluna bak.Kınamamanızı tavsiye ederim bazı hanımlar!!!!! Aşk evli bekar dinlemiyor. Kime aşık olacağımızı seçemiyoruz. Bu da böyle bir imtihan. Mühim olan yanlışa düşmemek. Benim aklımın ucundan geçer miydi böyle bir şey?
Çünkü kınadığımızı yaşamadan ölmiyeceğizKınamamanızı tavsiye ederim bazı hanımlar!!!!! Aşk evli bekar dinlemiyor. Kime aşık olacağımızı seçemiyoruz. Bu da böyle bir imtihan. Mühim olan yanlışa düşmemek. Benim aklımın ucundan geçer miydi böyle bir şey?
Öyle mi duruyor ordan bakınca?? Evet o kişi evet dese kocamın karşısına geçip çatır çatır konuşucam. Herşeyi yapıcam olması için. Ama şu an bana evet demese bile tavırları hiç te öyle demiyor. Benim şu an konuşmam demek hem o kişinin hayatının bitmesi demek, hem ahlaksız kadın damgası yemem demek, daha neler neler. Gerçekten bu kadar basit mi duruyor anlattıklarım? Kolay yazılıyor olabilir ama kolay yaşanmıyor emin olun.E aldatıyorsun işte kocanı o kişi evet dese uçarak gidiceksin ama evet demediğinden kocanla boşanmıyorsun yedek tutuyorsun ne ahlaklı bir davranış maşallah
Bide kimin yüzünden birlikte olamıyorsunuz eşinizle
Adam seni cinsel olarak doyurmuyorsa zaten bu başlı başına boşanma sebebi.İşin kötüsü ÇABALAMIYOR. Zorla ite kaka bi kere doktora gitti. Bir iki ilaç içti fayda görmedi. Tahlilleri falan da temiz. Artık gerçekten sinirlerim çok yıprandı.
Yorumunuz için teşekkürler. Ben hislerimi anlatmadım. Çocuğa dedim ki "Bana karşo hislerin olduğunu biliyorum, ben salak değilim, herşeyin farkındayım." VB. Yani ben sana aşığım felan demedim. Onun benim hislerimden haberi yok.Bak formatauygun kardeş kimse seni kinamiyor. Hatta yorumların çoğu sen doğruyu gor diye yapılmış yorumlar. Helâli haramı biliyorsun bak ne güzel insan hislerine yonlendiremiyor buna da eyvallah. Ama olay zaten sonrasında başlıyor. Sonrasında gidip çocuğa bu hislerini anlatarak aldatmış olmadin mi? İcin rahat mı, ciddi soruyorum. Aldatma sadece fiziki mi olur, bedenlerin birlesmesiyle mi olur? Tüm aldatmalar boyle düşüncelerle baslar. Senin burada en büyük hata cinsellik sorununu cozmemeniz. Bu çocuk karsina cikmasaydi kocandan da bosanmicaktin yalan mı? KOCANİ SEVMİYORSUN. bu heriften de hayır gelmez evli kadına umut vermiş (senin deyimle) vs vs. Bosan ve yoluna bak.
Kızlar merhaba,
Öncelikle belirteyim Allah'a şükür helali haramı bilen bir insanım. Eşimi aldatmadım asla da böyle bir karaktersizlik örneği göstermem. Mesele şu; 28 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, eşimle bir kere bile beraber olamadık. Bu sorundan ötürü zaten canım burnumdayken bir de başıma bu çocuk çıktı. Onu düşünmekten kendimi alamıyorum. Bana umut veren hareketleri oldu bu kişinin. Ama söylediğim gibi ben dürüst bir insanım. Bunu ona açıkça sordum. Ne dese beğenirsiniz? Benim sana karşı bi hissim falan yok, öyle bişey yok cart curt. Bana öyle bir umut verdi ki kocamın karşısına geçip ben aşık oldum, ayrılmamız lazım diye konuşmaya yapmaya hazırlanırken karşı taraftan böyle bir cevap aldım. Ben kendi kendime mi hayallere kapıldım? Bal gibi de hisleri var adım gibi eminim ama ispatım yok. Bunca yıl hiç böyle bişey yaşamamıştım. Şu an çok çaresiz hissediyorum. Eşime karşı kendimi suçlu hissediyorum. Hatta bu hislerimi farkettiğim zaman eşime boşanmak istediğimi de söyledim. Özel durumumuzu öne sürerek. Eşim benden boşanmak istemiyor. Napıcam ben? Hoşlandığım çocuk benden 1 yaş büyük. Sizce evli olduğum için mi duygusu varsa bile inkar ediyor? Bir de bu kişi eşimle yakın çalışma arkadaşı. Lütfen bana yardım edin. Ne yapmalıyım?
Aldatmak sadece bedenlerin birlesmesimi size gore?
Baska erkege asik olmak kalbinize baskasini sokmak cokmu sadakat bu aldatma degilmi?
Asik olabilirsin ama maden durutsun ve dogrusun soyle yaparsin BAK SEVGILI KOCA OLAMAYAN KOCACIGIM BIZ TAM BIR EVLILKM YASAYAMIYORUZ O YUZDEN BEN BOALUKLARA DUSUYORUM AYRILALIM VE OZGURLESELIM VAKTIMIZI KOCA BI YALAN DUZENEGINDE GECIRMEYELIM dersin bosanirsin sevismedigin cocuk sahibi olamadigin bir evlilik daha ne kadar devam edebilir ki bu cocuk sana acilmadi yada korktu ya baska biri cikar ve cesaretli olursa napacaksin o zaman ? Arayis icine girip birini bulunca terkederim kafasini birak benceKınamamanızı tavsiye ederim bazı hanımlar!!!!! Aşk evli bekar dinlemiyor. Kime aşık olacağımızı seçemiyoruz. Bu da böyle bir imtihan. Mühim olan yanlışa düşmemek. Benim aklımın ucundan geçer miydi böyle bir şey?
Evlenmeden önce birlikteliği olmuş mu kimseyle?İşin kötüsü ÇABALAMIYOR. Zorla ite kaka bi kere doktora gitti. Bir iki ilaç içti fayda görmedi. Tahlilleri falan da temiz. Artık gerçekten sinirlerim çok yıprandı.
Evlenmeden önce hiç böyle bir sorunu yokmuş. Doğrusunu Allah bilir. Benim hiçbir cinsel tecrübem olmadığı için ilk 2 yıl sorunun kendimde olduğunu sanıyordum. İkinci seneden sonra araştıra araştıra öğrendim ve çok mutsuzum. Yıprandım. Tükendim.Evlenmeden önce birlikteliği olmuş mu kimseyle?
Halam ve eşide yillarca beraber olamadi esininde tahliller normal cikti daha once biriktelik yaşadığını halam yüzünden olmadığını soyluyodu ayrılma aşamasına geldiler dava acildi halam baba evine dondu o evde olmuş ilk şimdi 2 çocukları var
Peki bu özgüven nerden geliyor 5 yılda birdefa birlikte olma tedavi olma ama evliliğim devam etsin yok öyle bi dünya
Asik olabilirsin ama maden durutsun ve dogrusun soyle yaparsin BAK SEVGILI KOCA OLAMAYAN KOCACIGIM BIZ TAM BIR EVLILKM YASAYAMIYORUZ O YUZDEN BEN BOALUKLARA DUSUYORUM AYRILALIM VE OZGURLESELIM VAKTIMIZI KOCA BI YALAN DUZENEGINDE GECIRMEYELIM dersin bosanirsin sevismedigin cocuk sahibi olamadigin bir evlilik daha ne kadar devam edebilir ki bu cocuk sana acilmadi yada korktu ya baska biri cikar ve cesaretli olursa napacaksin o zaman ? Arayis icine girip birini bulunca terkederim kafasini birak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?