Evli kadın, bekar erkek?

Bazı erkekler flörtözdür,egolarını tatmin etmek için evli-bekar fark etmeksizin kadınlara kur yapar etkilemeye çalışırlar.
Bu adam da böyle biri belli ki,uzak durmalısınız kesinlikle,evli olduğunuz müddetçe.
Bir de eşinizin yakın çalışma arkadaşıymış,sizdeki nasıl cesaret yani ?

Ailen biliyor mu bu durumu?
Bu çok ciddi bir problem evliliğin temeli hatta
Esin ne diyor peki nereye kadar böyle gitcekmis?

Öncelikle eşinizle olan problemleri çözmeye çalışın. Onlar iş arkadaşı. Hiçbir erkek bu tip bir risk almaz. Günün sonunda onlar iyi olur siz kötü kadın olursunuz. Yuvanızı dağıttığınızla kalırsınız. Eşinizin iş arkadaşı sizinle çok çok yatak ilişkisine girmek ister daha da ötesi olmaz, kullanılırsınız.

yahu belki bir hastalıktır
ne kadar kötü tasvir etmişsiniz
Hastaysa eger tedavi olsun kendisinin hastaligi yuzunden bir kadinin omrunu heba etmesin farkindaysan rahatini bozmak istemiyor kadinin ne yasadigi umurunda deil ne bosanalim ne tedavi olayim ... sence cok sinir bozucu degil mi insan omru ne kadar soyler misin ?

Böyle konularda insanlar helal haramı biliyorum demezler mi deli oluyorum. Siz helal haramı nereden öğrendiniz acaba?
Aldatmak sadece adamı koynuna girmekle olmuyor. Adama aşık olacak kadar diyaloğunuz olmuş. Besbelli ve açıkça aldatmışsınız eşinizi. o yüzden hiç vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın aldatmak şöyledir böyledir diyerek.

Sorun eşinizde olabilir hastalıktır falan cinsellik yaşamak herkesin hakkı tabi ama bunu boşanarak yapman lazım o adamın arkasından iş çevirerek değil bide iş arkadaşımı ben şok

Şükürsüz bir kulmuşum. Şükretmeliymişiz halimize. Savaşlar oluyormuş falan filan. Ben öyle bir durumda olsam o hiç benim gibi düşünmezmiş.......

Kadında hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor boşanmak istese hakim 2dk da boşar cinsellik yok dese hikaye yapmasın

Hala evliyken o cocuga bana karsi hislerin var mi diye sormak olmamis.

Cocuk hayir demis. Ya var deseydi? Sizde o an sevinseydiniz cocukta demekki bana karsilik veriyor diyip sizi etkileyecek seyler yapsaydi? Bal gibide evliyken kocanizi aldatmis olacakdiniz.

Once adam akilli bosanin sonra kurcalayin kimin ilgisi var kimin yok diye.

Böyle bir durumun hiçkimsenin başına gelmesini istemem. Madem çok doğrucusunuz neden bana saldırıyorsunuz bi tek? Bana umut veren adamın hiç mi suçu yok? Yıllardır tedaviyi reddeden kocamın hiç mi suçu yok? Böyle durumdayken bile sadakatsizlik yapmayan ben mi kabahatliyim??? Tekrar ediyorum eşimi aldatmadım. Duygularına hakim olan babayiğit varsa alnından öpüyorum. Umarım başınıza gelmez bir gün.

Allah muhafaza evet belki de öyle olurdu. Belki de Allah beni korudu bu şekilde. Bilemiyorum. Ne yaşarsam yaşayım Allah'a sığınıyorum.

Kadında hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor boşanmak istese hakim 2dk da boşar cinsellik yok dese hikaye yapmasın
Onun yaptigi zaten baslibasina hata once birinibulayim ondan sonra bosanayim dior sanki cunku olk mesajinda karsisindakinin sevgisine dayanip bosanmak istedigini soylemis sonra cocuk yok ole bisi deince ben napacam telasina dusmus .... maalesef ama herseyin ilk cikis noktasi kadina bu boslugu yasatan koca ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…