- 20 Aralık 2012
- 1.791
- 1.094
- 333
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Ailen biliyor mu bu durumu?Evlenmeden önce hiç böyle bir sorunu yokmuş. Doğrusunu Allah bilir. Benim hiçbir cinsel tecrübem olmadığı için ilk 2 yıl sorunun kendimde olduğunu sanıyordum. İkinci seneden sonra araştıra araştıra öğrendim ve çok mutsuzum. Yıprandım. Tükendim.
Hastaysa eger tedavi olsun kendisinin hastaligi yuzunden bir kadinin omrunu heba etmesin farkindaysan rahatini bozmak istemiyor kadinin ne yasadigi umurunda deil ne bosanalim ne tedavi olayim ... sence cok sinir bozucu degil mi insan omru ne kadar soyler misin ?yahu belki bir hastalıktır
ne kadar kötü tasvir etmişsiniz
Diyanet'in 2 ciltlik ilmihalinden öğrendim öğrenmeye de devam ediyorum. Sorun nedir?Böyle konularda insanlar helal haramı biliyorum demezler mi deli oluyorum. Siz helal haramı nereden öğrendiniz acaba?
Yazımı güncelledim. Tekrar bakabilirsiniz.Diyanet'in 2 ciltlik ilmihalinden öğrendim öğrenmeye de devam ediyorum. Sorun nedir?
Şükürsüz bir kulmuşum. Şükretmeliymişiz halimize. Savaşlar oluyormuş falan filan. Ben öyle bir durumda olsam o hiç benim gibi düşünmezmiş.......Aldatma mevzusuna hiç girmiyorum o başka bir tartışma konusu.
5 yılda olmuyor ve çabalamıyorsa eşinizin bir takım şeyleri ön görmesi gerekirdi. Aynı şeyi siz yapsanız 1 ay bekler miydi acaba?
neden çabalamıyor?
hayatınız böyle mi geçecek? konuştuğunuzda ne diyor?
Kadında hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorHastaysa eger tedavi olsun kendisinin hastaligi yuzunden bir kadinin omrunu heba etmesin farkindaysan rahatini bozmak istemiyor kadinin ne yasadigi umurunda deil ne bosanalim ne tedavi olayim ... sence cok sinir bozucu degil mi insan omru ne kadar soyler misin ?
Aşık olduğun anda ayrilmalisin, aşık olduğun kişiyi saglama alinca degil.Kınamamanızı tavsiye ederim bazı hanımlar!!!!! Aşk evli bekar dinlemiyor. Kime aşık olacağımızı seçemiyoruz. Bu da böyle bir imtihan. Mühim olan yanlışa düşmemek. Benim aklımın ucundan geçer miydi böyle bir şey?
Allah muhafaza evet belki de öyle olurdu. Belki de Allah beni korudu bu şekilde. Bilemiyorum. Ne yaşarsam yaşayım Allah'a sığınıyorum.Hala evliyken o cocuga bana karsi hislerin var mi diye sormak olmamis.
Cocuk hayir demis. Ya var deseydi? Sizde o an sevinseydiniz cocukta demekki bana karsilik veriyor diyip sizi etkileyecek seyler yapsaydi? Bal gibide evliyken kocanizi aldatmis olacakdiniz.
Once adam akilli bosanin sonra kurcalayin kimin ilgisi var kimin yok diye.
Onun yaptigi zaten baslibasina hata once birinibulayim ondan sonra bosanayim dior sanki cunku olk mesajinda karsisindakinin sevgisine dayanip bosanmak istedigini soylemis sonra cocuk yok ole bisi deince ben napacam telasina dusmus .... maalesef ama herseyin ilk cikis noktasi kadina bu boslugu yasatan koca ...Kadında hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorboşanmak istese hakim 2dk da boşar cinsellik yok dese hikaye yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?