Evli kadın, bekar erkek?

Sizi de anlayabilmek adına soruyorum o zaman. Bu adama nasıl aşık oldunuz? Neler yaptı size kendini aşık edebilmek için? Yani siz ona ben evliyim beni rahat bırak vs. dediğiniz halde her yerde karşınıza mı çıktı. Nasıl oldu?

Biz burada sizinlee muhattabiz.

Tedavi olmayan kocaniz da suclu suclu. Evli oldugunuzu bildigi halde size ilgi gisterip sizi etkileyen adamda.

Ama onlarin suclu olmasi gidip o adama bana karsi hislerin var mi diye soran sizi sucsuz yapmaz.

Adam yok demis ya var deseydi?

Hala burada hislerime hakim oldum diyebilecek miydiniz?

Kusura bakma da, 5 yil kocanla silah zoruyla mi evli kaldin? Demek ki var bir menfaatin. Biz burada kocani veya asik oldugun adami muhatap almiyoruz. Karsimizda sen varsin.
Ha onlar olsaydi kocana doktora git yoksa ayril karin senin keyfini beklemek zorunda degil derdim.
O adama da sen nasil igrenc bir serefsizsin ki evli kadina umut veriyorsun derdim, tabii cidden siz kendi kendinizd gelin guvey olmadiysaniz.

bence kadın gerçekten boşanmak istese
bunun için çaba harcar
ben boşanmaya dair, konu sahibi tarafından atılmış tek bir adım göremedim
boşanalım demek yeterli mi sizce? kavga anında hemen hepimizin söylediği bir cümle
bu ilişkinin sürmesinde, tüm hatanın erkekte olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlayamıyorum

Ohoo o mantıkla bütün aldatanların bir dünya bahanesi olur beni boşluğa karım attı kocam attı hop tamam

Tamam aldatmadin sadece hissettin senin deyisine göre .Peki eşinin is arkadaşına bana karşı hislerin var biliyorum ne demek? Varsa var yoksa yok Adam sana acilsin diye ilk adımı atmissin işte .

Haramı helali böyle mi biliyosun....
Bi erkeğe ben başkasına aşık oldum denmez adamı mı katil mi etcen...yazık günah adama
Bosan hemen kocandan.o vakit napiyosan yap...

Kadında hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor boşanmak istese hakim 2dk da boşar cinsellik yok dese hikaye yapmasın

Kendini garanti altına almak istemektir bu.O adam aşkına karşılık verse boşanacaktı ama şimdi hayat yolunda "yalnız" kalmamak için çok şikayetçi (!) olduğu bu duruma tahammül etmeye çalışacak.

Konu sahibi öncelikle eşine karşı bir şey hissetmiyorsan boşanmalısın. Ne eşine ne de kendine haksızlık etme.

Diğer adam için yorumum ise: Valla ülkemizde boşanmış kadına bile cinsel amaçlı bakan hanzolarla doluyken evli barklı kadına, bekar bir adamın duygusal bir şey hissetmesi çok uç gerçekten. Ki adam zaten demiş sana karşı bir hissim yok diye. Duygusal bir hissi yoktur ama cinsel amaçlı yaklaşmak istemiş olabilir. Hani o bahsettiğiniz "Bana umut verdi" durumu cinsel amaçlı yaklaşmak için olabilir. Eğer duygusal bir şey hissetse zaten söylerdi, hissetmiyorum demiş.

Ohoo o mantıkla bütün aldatanların bir dünya bahanesi olur beni boşluğa karım attı kocam attı hop tamam

Konu sahibinjn sutten cikmis ak kasik oldugunu soylemiyorum ama bir kadinla 5 yil sevismemek hakaret bosanmamak zaten iki taraf icinde dengisiz bir tutum kadin asik olmayi beklemis resmen gozunun acilmasi icin ha bosanir mi benim dusuncem hayir resmen karsilikli bir ask bulana kadar bosanmaz gibi zaten giriste kadin hakli sonucta hakliyken haksiz duruma dusuyor ...

O sizi evlisiniz açık kapı yatağa atarım diye oyalamamış bakmış ciddi ciddi boşanacaksınız başına satmak istemiyor

Allah Allah kadın nasıl haklı madem adam tedavi olmuyor 5 sene ne çekiyor adamı hakime cinsellik yok dese 2dk sürmez boşaması ama derdi boşanmak değil zaten aşkı bulup boşanmak kocası yedekte dursun, böyle teklifi kabul görmezse işte hiç birşey yok gibi yaşamaya devam eder yeni aşklara artık

Ay Allah esirgesin ben Kocamı çok seviyorum bu nasıl bir mantık dürüstüm aldatmadım kendinizi böyle mi rahatlatıyorsunuz evli bir kadın başka bir erkeğe nasıl o gözle bakar .eşiniz yapsa aynı şeyi şuan linç kampanyası baslatmistiniz. Ahlak kavramınız nerde sadakat kavramınız ben eşim hariç kimseye kafamı kaldırıp bakamıyorum. O hariç yeryüzünde ki bütün erkekler dünya ahiret abim kardeşim. Nasıl bu kadar midesiz olup aklınız sıra masumu oynuyorsunuz anlamıyorum. Allah akıl fikir versin ve ıslah etsin.

Ayni seyi konusuyoruz zaten Allah Allahlik bir durum yok ... Ayrica bu kadin bosanmak istese bence bu adam zor bosanir bu kadindan ...maalesef bu aski bulup bosanma fikrindede daha cok batisa gececek gibi arkadas ...

Eşim bi kadına aşık olsa beni aldattıgı gerekcesıyle onu boşarım çünkü iş bitmiştir sevişse neee sevişmese ne??
Ayrıca sen o adamın sana olan meyılınden söz etmişşin kımse dık duran evli bi bayana meyil edemez kusura bakma
Eşinden de ayrılırsın ayrılmazsın bu kendi bilecegın iş fakat o kişiye güvenerek asla boşanma kararı alma pişman olursun. En yakınlarım bunları tecrube etmiştr.

Galiba mantık evliliği yapınız bu yüzden aşık olunca boşanmayı düşündünüz ... 5 sene birlikte olamamışsınız bosanma gelmemiş akla ama aşk getirmiş...Belki benden büyüksün tavsiye vermek gibi olmasın ama sen eşinden boşan ve hayatına yeni bir sayfa aç aşıķ olmayı bekle .... ama aşkına deyecek biri olsun o adama deymez ... belliki korkak herifin teki... seni yarı yolda bırakır kalırsın

ya herşey bir yana
aldatmak aldatmamak, evli kalmak vs
ne olursa olsun
eşin yakın çalışma arkadaşıyla olur mu???

İşte aldatan coğu erkekde bu düşüncede .
^Bu aldatma sayilmaz^ !!

Aldatiyorsun işte. Neden ilişkiye girmiyor olmanızı bahane ettin öyleyse? Ben birine aşık oldum diyip ayrılmak istediğini soyleseydin madem çok durustsun ya.

Kocanın arkadaşi olan adama o gözle bakmissin tartmişsin plan yapmışsın hayallere kapilmişsin daha ne olsun ki? Eşini işte bu noktada aldatmissin ilk olarak.

Yaptıklarının farkında değilsin sanırım. Bir heyecana kapilmissin. İnsan bu duyguları yaşamaya başladığında doğru yorum yapamaz oluyör bazen evet ama
Bir empati yapmani öneririm önce. Hatani farketmen için.

Seni kınamak istemiyorum ama yaptıkların hiç doğru şeyler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…