- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Sizi de anlayabilmek adına soruyorum o zaman. Bu adama nasıl aşık oldunuz? Neler yaptı size kendini aşık edebilmek için? Yani siz ona ben evliyim beni rahat bırak vs. dediğiniz halde her yerde karşınıza mı çıktı. Nasıl oldu?Böyle bir durumun hiçkimsenin başına gelmesini istemem. Madem çok doğrucusunuz neden bana saldırıyorsunuz bi tek? Bana umut veren adamın hiç mi suçu yok? Yıllardır tedaviyi reddeden kocamın hiç mi suçu yok? Böyle durumdayken bile sadakatsizlik yapmayan ben mi kabahatliyim??? Tekrar ediyorum eşimi aldatmadım. Duygularına hakim olan babayiğit varsa alnından öpüyorum. Umarım başınıza gelmez bir gün.
Böyle bir durumun hiçkimsenin başına gelmesini istemem. Madem çok doğrucusunuz neden bana saldırıyorsunuz bi tek? Bana umut veren adamın hiç mi suçu yok? Yıllardır tedaviyi reddeden kocamın hiç mi suçu yok? Böyle durumdayken bile sadakatsizlik yapmayan ben mi kabahatliyim??? Tekrar ediyorum eşimi aldatmadım. Duygularına hakim olan babayiğit varsa alnından öpüyorum. Umarım başınıza gelmez bir gün.
Kusura bakma da, 5 yil kocanla silah zoruyla mi evli kaldin? Demek ki var bir menfaatin. Biz burada kocani veya asik oldugun adami muhatap almiyoruz. Karsimizda sen varsin.Böyle bir durumun hiçkimsenin başına gelmesini istemem. Madem çok doğrucusunuz neden bana saldırıyorsunuz bi tek? Bana umut veren adamın hiç mi suçu yok? Yıllardır tedaviyi reddeden kocamın hiç mi suçu yok? Böyle durumdayken bile sadakatsizlik yapmayan ben mi kabahatliyim??? Tekrar ediyorum eşimi aldatmadım. Duygularına hakim olan babayiğit varsa alnından öpüyorum. Umarım başınıza gelmez bir gün.
Hastaysa eger tedavi olsun kendisinin hastaligi yuzunden bir kadinin omrunu heba etmesin farkindaysan rahatini bozmak istemiyor kadinin ne yasadigi umurunda deil ne bosanalim ne tedavi olayim ... sence cok sinir bozucu degil mi insan omru ne kadar soyler misin ?
Ohoo o mantıkla bütün aldatanların bir dünya bahanesi olur beni boşluğa karım attı kocam attı hop tamamOnun yaptigi zaten baslibasina hata once birinibulayim ondan sonra bosanayim dior sanki cunku olk mesajinda karsisindakinin sevgisine dayanip bosanmak istedigini soylemis sonra cocuk yok ole bisi deince ben napacam telasina dusmus .... maalesef ama herseyin ilk cikis noktasi kadina bu boslugu yasatan koca ...
Kadında hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorboşanmak istese hakim 2dk da boşar cinsellik yok dese hikaye yapmasın
bence kadın gerçekten boşanmak istese
bunun için çaba harcar
ben boşanmaya dair, konu sahibi tarafından atılmış tek bir adım göremedim
boşanalım demek yeterli mi sizce? kavga anında hemen hepimizin söylediği bir cümle
bu ilişkinin sürmesinde, tüm hatanın erkekte olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlayamıyorum
Ohoo o mantıkla bütün aldatanların bir dünya bahanesi olur beni boşluğa karım attı kocam attı hop tamam
O sizi evlisiniz açık kapı yatağa atarım diye oyalamamış bakmış ciddi ciddi boşanacaksınız başına satmak istemiyorKızlar merhaba,
Öncelikle belirteyim Allah'a şükür helali haramı bilen bir insanım. Eşimi aldatmadım asla da böyle bir karaktersizlik örneği göstermem. Mesele şu; 28 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, eşimle bir kere bile beraber olamadık. Bu sorundan ötürü zaten canım burnumdayken bir de başıma bu çocuk çıktı. Onu düşünmekten kendimi alamıyorum. Bana umut veren hareketleri oldu bu kişinin. Ama söylediğim gibi ben dürüst bir insanım. Bunu ona açıkça sordum. Ne dese beğenirsiniz? Benim sana karşı bi hissim falan yok, öyle bişey yok cart curt. Bana öyle bir umut verdi ki kocamın karşısına geçip ben aşık oldum, ayrılmamız lazım diye konuşmaya yapmaya hazırlanırken karşı taraftan böyle bir cevap aldım. Ben kendi kendime mi hayallere kapıldım? Bal gibi de hisleri var adım gibi eminim ama ispatım yok. Bunca yıl hiç böyle bişey yaşamamıştım. Şu an çok çaresiz hissediyorum. Eşime karşı kendimi suçlu hissediyorum. Hatta bu hislerimi farkettiğim zaman eşime boşanmak istediğimi de söyledim. Özel durumumuzu öne sürerek. Eşim benden boşanmak istemiyor. Napıcam ben? Hoşlandığım çocuk benden 1 yaş büyük. Sizce evli olduğum için mi duygusu varsa bile inkar ediyor? Bir de bu kişi eşimle yakın çalışma arkadaşı. Lütfen bana yardım edin. Ne yapmalıyım?
Allah Allah kadın nasıl haklı madem adam tedavi olmuyor 5 sene ne çekiyor adamı hakime cinsellik yok dese 2dk sürmez boşaması ama derdi boşanmak değil zaten aşkı bulup boşanmak kocası yedekte dursun, böyle teklifi kabul görmezse işte hiç birşey yok gibi yaşamaya devam eder yeni aşklara artıkKonu sahibinjn sutten cikmis ak kasik oldugunu soylemiyorum ama bir kadinla 5 yil sevismemek hakaret bosanmamak zaten iki taraf icinde dengisiz bir tutum kadin asik olmayi beklemis resmen gozunun acilmasi icin ha bosanir mi benim dusuncem hayir resmen karsilikli bir ask bulana kadar bosanmaz gibi zaten giriste kadin hakli sonucta hakliyken haksiz duruma dusuyor ...
Ayni seyi konusuyoruz zaten Allah Allahlik bir durum yok ... Ayrica bu kadin bosanmak istese bence bu adam zor bosanir bu kadindan ...maalesef bu aski bulup bosanma fikrindede daha cok batisa gececek gibi arkadas ...Allah Allah kadın nasıl haklı madem adam tedavi olmuyor 5 sene ne çekiyor adamı hakime cinsellik yok dese 2dk sürmez boşaması ama derdi boşanmak değil zaten aşkı bulup boşanmak kocası yedekte dursun, böyle teklifi kabul görmezse işte hiç birşey yok gibi yaşamaya devam eder yeni aşklara artık
Allah Allah kadın nasıl haklı madem adam tedavi olmuyor 5 sene ne çekiyor adamı hakime cinsellik yok dese 2dk sürmez boşaması ama derdi boşanmak değil zaten aşkı bulup boşanmak kocası yedekte dursun, böyle teklifi kabul görmezse işte hiç birşey yok gibi yaşamaya devam eder yeni aşklara artık
Olur bacım olur kocasında suç sevişmiyorlar ne de olsaya herşey bir yana
aldatmak aldatmamak, evli kalmak vs
ne olursa olsun
eşin yakın çalışma arkadaşıyla olur mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?