• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

Yoldaymis ya ikinci bebegi o galiba.arkadasim adina aciyorum yalani tutmuyor malesef.su erkekler pislikti yapiyordu da kadinlar bu kadar alcalmamali ya sizin adiniza ben utandim.yazik bunada aşk!!! diyosunuz ya adam iki kadini niye reddetsin ki.evliligimde mutsuzum yalani ve buna inanan ay igrendim sizden Allahinizdan bulun emi.

Diger konularina simdi baktim da sadece o konulara bakarak şüpheli bi durum görmedim, yani hamilelikle ilgili 2 konu açması konu sahibini suclu cikarmaya yetmez.
Ama şu konudaki son cümle var ya "zaten adamin bosanmamasi sevmedigi anlamina gelmez mi" cümlesi. Hah iste bu cümleyle birleştirince ben de suphelendim.
Adamin sevip sevmedigini sorguluyor buna yönelik cevaplar da istiyor. Ilginc.
Hamilelik konularına şimdi baktım ben de, ilkinin başlığına bi telaşla "başıma gelenler" falan yazmış şu an kaç haftalıktir yani diye onu öğrenmek istemiş, bir çocuğu daha varmış aslında biliyor olması lazım herhalde. 2.konusunda da bebeğin sağlığında endişelenmis gibi, bilemedim hamilelik konusunda hiçbir fikrim yok.

Ama bütün yorumları okudum benim en çok dikkatimi çeken hem sözde durumu yanlış buluyor, ama hiçbir eleştiriye cevap vermeyip sadece bahsettiğim diğer kadınla ilgili iki olumlu yorumu önemsiyor. E fikir almaya gelmiştin hani o kadar insan emek vermiş yorum yapmış niye sallamıyorsun? 4.sayfaya kadar aktif cevao vermiş, zaten 5.sayfada biri durumu farketmis, o noktadan sonra herkes aynı şeyi söylemiş, bir anda sesi kesimis hiçbir savunmaya geçmemiş (ne diyeceğini bilememiş bence) tam "günah almayalım doğru olabilir" yorumu gelmiş ki, günah almayın diye cevap vermiş, bir de Sadece aşka destek yorumunu beğenmiş. Diğer yorumlara sessiz kalmış çünkü bence işine gelmemiş

kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
onu bunu bılmemde bebegı aldırsın adamla da kesın bır dılle ılıskısını bıtırsın , her ıkı tarafında esıne cocuklarına yazık bence arkadasınız esını sevmıyormus bosanmak onunda ısıne gelmemıs kı boyle bır ılıskıye sıcak bakıp yola cıkmıs, eısmle o kadar sorun yasıyoruz ona ragmen asla gozum bır baskasını gormez boyle bırseyı aklımın ucundan gecırmem ayrılırım sevım bıttı ıse ondan sonra herhaltı yerım ama evlıyken ve evlı bırı ıle bıle bıle asla.!

Hahaha çok güzel biyere deyinmissin bu konunun arasında :KK70: güneş kremi önemli sonuçta.ben yaziyim hemen Sebamed kullandım çok memnun kalmadım,diadermin kullanıyorum.adini tam yazdimmi acep bilemedimo_O ama bence konunun muhatabı kişi kullanmasın öyle insanların yüzünü korumaya yetecek güneş kremi hala icat edilmedi:KK14::sopa:
SAğol cnim,sabamend markası güzel değil.olmazsa cildiyeye gozukurum,ben bu tür konulara yazdığım gibi banlaniyorum. sadece bur ceeeeeee yapıp kaciyorum:KK59:

Hahaha çok güzel biyere deyinmissin bu konunun arasında :KK70: güneş kremi önemli sonuçta.ben yaziyim hemen Sebamed kullandım çok memnun kalmadım,diadermin kullanıyorum.adini tam yazdimmi acep bilemedimo_O ama bence konunun muhatabı kişi kullanmasın öyle insanların yüzünü korumaya yetecek güneş kremi hala icat edilmedi:KK14::sopa:
Bizim bi arkadas solante kullaniyo öve öve bitiremiyor. Ben de sebamed ve roc kullandim gozumu fena yakti ikisi de. Indirime girsin diye bekledim ama hala inmedi.

kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
İçimden o kadar çok küfür geçiyor ama söyleyemiyorum sadece Dünya ne ara bu kadar kirli bir yer oldu insanlar nasıl bu kadar pislik oldu demekle yetiniyorum.

Konu sahibi.. Olay arkadaşının olayı ise bence sen pek bu toplara girme. Senin yönlendirebileceğin bir olay değil. Arkadaştan tavsiye alınacak bir durum yok. Sen ne dersen de. dinleyecek mi? hayır tabi ki..
Konu gerçek mi, kendi mi yoksa arkadaşı mı toplarına hiç girmem, daha yeni ban yemişim adama fake dedim diye :KK53:

Aynı olay dün iş yerimizde ortaya çıktı. Kadının kocası kadını öldüresiye dövmüş iki gözünde de görme kaybı var şuan. Diğer adamı da öldüresiye dövüp boş bir araziye atmış, diğer adamın en suçsuz masum olan karısını da kocan kaza geçirdi gel diyerek yanlış yere yönlendirip kaçırmaya kalkmış. Allahtan kadına sonrada ulaşıp oraya sakın gitme demişler. Bu tarz şeylere sakın sakın karışmayın. Hatta arkadaşlığınızı kesin. Sizin haberiniz olduğunu öğrendiklerinde zarar verebilirler. Çok dikkatli olun, diğerleri de kendi pisliğinde boğulsun.

Konu başlığı evli kadın evli erkeğin serefsizli gi olmaliymis.
İnşallah bu serefsizliklerinin bedelini çok ağır öderler. Konu Sahibi bu kişi sense n cehennem in dibine git eğer cidden arkadasinsa "arkadas" kelimesini o ahlaksız için kullanma!

Miğdesizlik örneği kocasını aldatmasına mı kızayım? Evli bir adamla yatmasına mı? Yoksa Masum bir yavruyu bir de korunmayıp sapkınca ilişkilerine alet etmelerine mi? O çocuk ne olacak? Boşan ne yapıyorsan yap kardeşim evde eşinin yüzüne nasıl bakıyor bu kadın Allah aşkına nasıl bir miğde şaşılacak şey arada kocasıyla arada bu adamla mı yatıyor ne diyor kocasına? Peki sendeki nasıl bir vicdan bir de bu duruma çanak tutuyorsun. Yok yapma demiş etme demiş. Bu kadının kocasının yüzüne sen nasıl bakabiliyorsun peki? Yapma etme bırak ne hali varsa görsün yarın senin kocan seni aynı bu şekilde aldatırsa ne aldatıldığın kadına laf söylemeye ne de kocana laf söylemeye yüzün olmaz. Arkadaş markadaş farketmez uyarmışsan o yoldan dönmemişse yapacak bir şey yok görüşme hayatta bazı kuralların olsun. Kendinize saygınız olsun biraz.

Şimdi bazı kadınlar da şiddeti hakediyor diceeem topa tutulcam.
Neyse sen bence bi an once kurtul bu durumdan

bu kadar pisliğin içinde yapılacak en temiz şey şu bana göre.
arkadaşın eşinden boşanacak. o adamın karısına gidip durum böyle böyle diyecek. o kadın da ister boşanır ister boşanmaz ama salak yerine konmamış olur en azından. sonrada o çocuğu dünyaya getirecek. ha bakamayacaksa lütfen devlete teslim etsin. orda burda çocuğun canına kıyanlara dönmesin!

Allahım şunlara vereceğin bebeği artık bizlere ver hayırlısı ile lütfen yaa :KK43:(
herkesin sınavı farklı önemli olan sınavı hayırlı bir şekilde geçebilmek inşALLAH siz başarabilirsiniz bizimde bir tanıdığımız yılarca uğraştı pes etmedi hep istedi Allahtan şimdi ikizleri var isyan etmeden istemek en önemlisi Allahım tüm isteyipte olamayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin .

Back
X