- 9 Kasım 2017
- 486
- 1.007
- 18
- 41
- Konu Sahibi toramanaye
-
Valla bakiniz 1. Sayfadaki konu içerigi yani oluyo ☺ ben bebege uzuluyorum sadece okadarcik..Rezillik ya iğrençlik bu kadar olur mu
Valla böyle şeyler yazanları gördükçe insan isyana doğru gidiyor tabi isyan etmemek gerek ben hep isyan eşiğinden dönüyorumay hic soyleme ya isyan degilde neden diye sorguluyor insan
Ayy cnm benim kıyamam yaa rabbim tez elden nasip etsin inşallahAllahım şunlara vereceğin bebeği artık bizlere ver hayırlısı ile lütfen yaa(
Valla olur mu olur ha bide suzi vardi dimi böyleİcime dogduben gibilere malum olur ya. Eski konulara baktim bunu sormak icin uye olmus arkadas resmen. suphelendim. Su konuyu da gayet sogukkanli anlatiyor
O üyeyi hatırlıyorum o da mı aldatmış? Tam adı neydi bakıyımValla olur mu olur ha bide suzi vardi dimi böyle
Valla en son açtığı konuyu burdaki hanimlar patlatti ondan sonra ugramadi kuvvetle muhtemel onda da vardi biseyler. Hatirlayamadim tam adini.O üyeyi hatırlıyorum o da mı aldatmış? Tam adı neydi bakıyım
Evli ve eşini aldatan erkeklerle evli olan kadınlar nasıl evli kalıyorsa konu sahibi de öyle arkadaş kalıyordur.Böyle bir kadınla nasıl arkadaş kalabiliyorsunuz
Belki ikisinden de değil olaylar çok karışıkBebek kimin önemli olan bu?
Koca kendinden sanıyo sevgili kendinden kadın hangisi bilmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?