Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

Yani 17 yaşında kız olsa aile Bakanlığı hattını ara derdimde koskoca kadına bişey yapamazsınız illa bişey yapcam diyorsanız karışmayın ve ilişkinizi kesin bu kadınla

Yazık o esas koca olan kişiye..
o çocuğu kendi çocuğu diye bağrına basacak, belki ilgisizliğini bile terk edecek.
Allah’ın verdiği canı almak büyük günah..? peki; o baba çocuğu kucağına alıp,babalık sevgisini tattım sandığında, ihanetin meyvesini tuttuğunu bilmeden sevgiyle büyütecek.. bu o çocuğa ve baba’ya günah değil mi?

Aklımdakileri tamamen yazsam kesin bende banlanırım..böyle insanlar insanız diye dolaşabiliyorsa... şeref, onur, namus, vicdan bunların anlamını bir sorgulasınlar birazda olsa insaniyetleri varsa eger.. Yazık yazık..

Konunun başı, konunun açıldığından arkadaşın haberi var, o da burayı okuyacak gibilerinden.. Sonunda ise, arkadaşına 's....' diyerek ondan habersiz gibi..
Neyse, o kadar şeyi yaşayanlar istediğini yapar.. Kendi zaten ayrılmış.. İsterse gayet anlar da görür de gerçekleri..

Son düzenleme:
Yemin ederim miğdem bulandı. Böyle bir kadınla nasıl arkadaş kalabiliyorsunuz eskiden beri arkadaşız diye bir bahane olamaz siz de evlisiniz sizin eşinize de göz koyarsa hiç şaşırmam yazıklar olsun bu insanlara namus kavramını yerle bir ediyorlar olan aradaki masum insanlara oluyor Allah ıslah etsin.

Hayat.
Hepimize farklı şekillerde kazık atıyor.
Şu aşamada yapacağınız şey konularak arkadaşınızın mantıklı olanı görmesini sağlamak. Eğer başarısız olursanız yapacak bir şey yok. Yetişkin insan nihayetinde kendi kararını kendisi verecek.
Bu noktada çocuğun kimden olduüundan emin olması lazım. Çocuğa yazık.

Böyle bir kadınla nasıl arkadaş kalabiliyorsunuz
Evli ve eşini aldatan erkeklerle evli olan kadınlar nasıl evli kalıyorsa konu sahibi de öyle arkadaş kalıyordur.
Hangisi daha kötü tahmin edersiniz diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu hamile bırakan evli adam şeref yoksunu da, senin evli olup kocasını aldatan, karnında diğer heriften çocuğu olan arkadaşın çok mu şerefli?

İlgisizlik boşanma sebebidir, aldatma değil. Onun bunun ahlaksızlığını saçma sapan bahanelerle normalleştirmeyin rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…