Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

Kızlar afedersinz bebeğim var küçük oyüzden yazamadım aynı zamanda hamileyim evet konu açmıştım ama o kendi hevesimden İnan’ın bu durumla alakam yok.günahımı boşuna almayın
Tamam siz değilseniz konun amacı ne? Ne gibi yorumlar bekliyordunuz? Arkadaşınız niye üyelik alıp, kendi açmadı konuyu? Ve en önemlisi adamın sevip sevmediğini niye sorguluyorsunuz?

Arkadasin konuyu acmadigina gore halinden memnun.
Konuyu sen actigina gore sana yorum yapayim, bu tarz insanlarin yasadigi gunahlara sahit olma. Sana da ailene de yazik olur. Kac boyle kisilerden

İkinci cocugu ama. İlk hamilelik olsa tamam nasil hesaplandigini bilmez diyelim. Bilemiyorum bir gariplik var sanki

arkadaşlar ben en son 6 Aralık’ta adet oldum bu ayda 7 sinde olmam lazımdı benimki günü günündedir 6 sına kan gördüm tamam dedim geldi benim hastalık ama aynı adet sancısı çekiyorum neyse ped taktım akşama kan kayboldu kahve rengi birşeyler geldi ertesi gün sarı oldu bende biraz bekledim kan testi verdim dün 235 çıktı betaNeyse velhasıl hamileyim bu belirtileri yaşadım ne midem bulandı ne göğsüm şişti ama şuan şiş.şimdi merak ettiğim şey su .ben doktora gidince 40 haftayı 6 Aralık’tan mı başlatır?yani 235 e bakarsam bir haftalık ama tarih hesabı neye göre olur?

Bu konusundan dolayı diyosanız bunu merak etmeyen hamile olmamıştır heralde.:)) oyle endişeyle acılmış bi konu gibi de degil. Ama bilemem tabi sadece emin olmadan büyük itham olur diye dedim.

adam boşanmak zorunda ise sizin arkadaşınız kuma mı getirecek kocasının üstüne.ama seviyordu sevişiyordu bunlar edep ve ahlak dan çok önemli vasıflardı dogru ya sizin arkadaşınız edepsiz hem de ahlaksız.
nedir bu ya hu.arkadaş seciminize dikkat edin.
Bir söz vardır kişi arkadaşı üzerine dir diye.

Şey kürtaj yapamaz mı?

İkisi de midemi bulandırdı pislik ahlaksızlarelin adamından çocuk yapıp kendi kocasına senin çoçuğun bu mu diyecek, bu ne ahlaksızlık bir de çocukları varmış, hayır boşan ne halt edersen et ne diye evlilik kurumunun içinde bu kadar yozlaşıyorsun. Konu sahibi siz de bu ahlaksız kadınla arkadaşlık etmeye devam ederseniz sizin de yakındır başınızın ağrıması

Bence kimse büyük konuşmasın. Aşk geliyorum demez. Gelince gözler kor olur .o da hata yapdığnı biliyordu ama kendisiyle başedememiş zaten hatasıyla belasını almış bi de siz saldırmayın. Namuslu olmanın yanın da da insan olmayı unutmayalm. Sadece yardım istemiş fikir yoksa küfr etmek zornda diğlz. Bence kürtaj yapa bilir. Ben yabancıyım burda yasak kürtaj hapı getirte bilirim isterse. Bizde normal kullanılıyor. İnternetden de bulur .Aklı var sa da boşansın. Kocası öyrenirse normal erkek se öldürür onu.türkiyede çok oluyor öyle. O adamdan da uzak dursun şantaj ede bilir onu. Adama çoçuğu sildim desin başından etsin

Igrenc
Bu kadar adi bir kadinla nasil igrenmeden arkadaslik ediyorsun
Herturlu ihanet icerisindeki insanlar dunyayi sadece isgalci olarak kullaniyor.

Çocuğun kimden olduğunu nasıl biliyor onu anlamadım

Bu ne iğrenç bi ilişki kadın bebeği kocasınınmış gibi büyütecek diğer erkek müsvettesi adamda bebeğine sahip çıkmayacak başka bi adamın yanında büyümesine göz yumacak.tüüüü Allah kahretmesin sinirim bozuldu

Tabiki kimse büyük konusmasin ve küfür etmesin ama herseyi de normalmis gibi karsilicak degiliz. Hem ne demek ask geliyorum demez, bal gibi de der....cart diye asik oldum hikayelere inanmam ve evli cocuklu bi kadinda ergen gibi hemen o hislere kanmamali idi. Hadi diyelim asik oldu, önce adam gibi ayrilsin, tabi karsi tarafta ondan sonre herkes ne yaparsa yapar. Aslinda yine yapilmamali cünkü iki tarafinda cocuklari var ama en düzgünü bu olurdu,
Burda kürtaj ilac reklami yapmanizida yanlis buluyorum. Cocugu aldirdiktan sonra ne olacak? Herseye oldugu gibi devam mi? Yahu insan bu vicdanla bu yalanla nasil yasar.
Allah iyileri utandirmasin!

Ay unutmusum...yukardai yorumu begendigni kacirmadik yani mani T toramanaye ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…