- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
- Konu Sahibi toramanaye
-
Tamam siz değilseniz konun amacı ne? Ne gibi yorumlar bekliyordunuz? Arkadaşınız niye üyelik alıp, kendi açmadı konuyu? Ve en önemlisi adamın sevip sevmediğini niye sorguluyorsunuz?Kızlar afedersinz bebeğim var küçük oyüzden yazamadım aynı zamanda hamileyim evet konu açmıştım ama o kendi hevesimden İnan’ın bu durumla alakam yok.günahımı boşuna almayın
İkinci cocugu ama. İlk hamilelik olsa tamam nasil hesaplandigini bilmez diyelim. Bilemiyorum bir gariplik var sanki
katılıyorum
Ne tesaduf arkadasinizla ayni anda hamile olmaniz. Ustelik si.z ha babam haftasini anlamaya calisiyordunuz. Haftasi da ayni cikti mi bari arkadasinizla
Şey kürtaj yapamaz mı?kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
İkisi de midemi bulandırdı pislik ahlaksızlarkızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
Bende katiliyorum kurtaj yapilmali.Şey kürtaj yapamaz mı?
Çocuğun kimden olduğunu nasıl biliyor onu anlamadımkızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
Bence kimse büyük konuşmasın. Aşk geliyorum demez. Gelince gözler kor olur .o da hata yapdığnı biliyordu ama kendisiyle başedememiş zaten hatasıyla belasını almış bi de siz saldırmayın. Namuslu olmanın yanın da da insan olmayı unutmayalm. Sadece yardım istemiş fikir yoksa küfr etmek zornda diğlz. Bence kürtaj yapa bilir. Ben yabancıyım burda yasak kürtaj hapı getirte bilirim isterse. Bizde normal kullanılıyor. İnternetden de bulur .Aklı var sa da boşansın. Kocası öyrenirse normal erkek se öldürür onu.türkiyede çok oluyor öyle. O adamdan da uzak dursun şantaj ede bilir onu. Adama çoçuğu sildim desin başından etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?