Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

Kızlar afedersinz bebeğim var küçük oyüzden yazamadım aynı zamanda hamileyim evet konu açmıştım ama o kendi hevesimden İnan’ın bu durumla alakam yok.günahımı boşuna almayın

Kime yardım etmek istiyorsun anlayamadım! ?
Burada mağdur arkadaşın mi?yani
Mağdur olan aldatilanlar zavallı eşler ve ortada kalan çocuklar!
Onlara nasıl bir yardımda bulunabilirsiniz ki her halukarda hayatları iki dk...için harcanmiş insanlara...

Bence sizin yardım edebileceğiniz tek kişi hamile arkadaşınızın eşi. Ya arkadaşınız çocuğun ondan olduğunu söyler de adamın hayatıyla oynarsa? Buna şahit olup da sessiz kalmak büyük yanlış olur hem de çok büyük

Kızlar afedersinz bebeğim var küçük oyüzden yazamadım aynı zamanda hamileyim evet konu açmıştım ama o kendi hevesimden İnan’ın bu durumla alakam yok.günahımı boşuna almayın
Tatlım bak yine bizi keriz yerine koymaya calisiyorsun acip konuyu okuyorsun biz burdan goruyoruz cevrimici olup konuya baktiginin yapma bunu ama lutfen vallahi sandigin kadar salak degiliz..

Bence siz hiç karışmayın hatta tamamen arkadaşlığınızı bitiremiyordanız samimiyeti azaltın.Gerçekler er yada geç ortaya çıkar.Arkadaşınızın kocası çocuğun kendisinden olmadığını,aldatıldığını falan elbet bir gün öğrenecektir.O zaman o rezil arkadaşınız ve o rezil adam baksınlar kendi başlarının çaresine.Bence siz uzak durun bu pis ilişkiden

Valla bu arkadaş, kuzen, kardes konularida sıktı artik. Kadin internet kullanmiyor mu sanki. Herkesin elinde telefonu interneti var. Acsin sorsun kendi.
Bende yarın annemin sorunlarını yazicam hazır olun, kendisi forum kullanamaz. Bahanem hazır .

Hadi diyelim yedik ve gercekten konu sahibi arkadasiniz...ne gibi yardim yada yorum beklediniz? Yapilmasi gereken her normal INSAN icin belli..
yoksa "aaa evet gercekten ask olabilir, ne yapsin ne etsin adami karisindan ayirsin ve kendiside kocasina tekme atsin" gibi biseyler mi beklediniz.
Ne tuhaf insanlar var yaw

Evli ve eşini aldatan erkeklerle evli olan kadınlar nasıl evli kalıyorsa konu sahibi de öyle arkadaş kalıyordur.
Hangisi daha kötü tahmin edersiniz diye düşünüyorum.
Bence bir çok kadın maduriyet ve mecburen kalıyor (kimsesizlik, saglık,çoluk çocuk vb durumlarda) yoksa kimse kabullenemiyor.. Ama bu konu sahibinin gerçekten arkadaşı ise arkadaş kalmaya bir mecburiyeti yok, bence konu sahibi zaten kendisi

bende bahsedilenin konu sahibi olduğunu düşünüyorum artık
ne gibi bir iyilik yaptı da vazgeçilmiyor bu arkadaştan
sizi araba ezecekken önünüze atlayıp kendi mi ezildi
çok merak ettim ne yaptı
bu kocasını aldatan rezilden arkadaşlık bağlarını koparmıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…