- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi toramanaye
-
Belki ikisinden de değil olaylar çok karışık
İkinci cocugu ama. İlk hamilelik olsa tamam nasil hesaplandigini bilmez diyelim. Bilemiyorum bir gariplik var sankiBence hemen günahını almayın. Dıger konuya baktım merak edebilir cocugun haftasını.
Tatlım bak yine bizi keriz yerine koymaya calisiyorsun acip konuyu okuyorsun biz burdan goruyoruz cevrimici olup konuya baktiginin yapma bunu ama lutfen vallahi sandigin kadar salak degiliz..Kızlar afedersinz bebeğim var küçük oyüzden yazamadım aynı zamanda hamileyim evet konu açmıştım ama o kendi hevesimden İnan’ın bu durumla alakam yok.günahımı boşuna almayın
Yillarca etigim duadir.AminnnnnAllahım şunlara vereceğin bebeği artık bizlere ver hayırlısı ile lütfen yaa(
Dünya adil değil olmayacaktaAllahım şunlara vereceğin bebeği artık bizlere ver hayırlısı ile lütfen yaa(
Buldum buldum eski sevgilisiyle buluşmuş okudumValla en son açtığı konuyu burdaki hanimlar patlatti ondan sonra ugramadi kuvvetle muhtemel onda da vardi biseyler. Hatirlayamadim tam adini.
ben de öyle anladım yoksa millete nasıl açıklayacak hamileliğiniÇocuk diğer adamdan ama kocasına çocuk senden diye yutturacak yani , yoksa ben mi yanlış anladım boşanmaya niyeti yok çünkü iki tarafında
Bence bir çok kadın maduriyet ve mecburen kalıyor (kimsesizlik, saglık,çoluk çocuk vb durumlarda) yoksa kimse kabullenemiyor.. Ama bu konu sahibinin gerçekten arkadaşı ise arkadaş kalmaya bir mecburiyeti yok, bence konu sahibi zaten kendisiEvli ve eşini aldatan erkeklerle evli olan kadınlar nasıl evli kalıyorsa konu sahibi de öyle arkadaş kalıyordur.
Hangisi daha kötü tahmin edersiniz diye düşünüyorum.
Öyleymiş zaten eşi seviniyormuş evliliğimiz düzeldi diye. Oysa adamı ayakta uyutuyorlar.ben de öyle anladım yoksa millete nasıl açıklayacak hamileliğini
yuhhÖyleymiş zaten eşi seviniyormuş evliliğimiz düzeldi diye. Oysa adamı ayakta uyutuyorlar.
Yazık ya adam ögrenince hayal kırıklıgını düşünemiyorum, aldatıldıgınamı yansın, bebek durumunamı çifte ihanet gibi..Rabbim bu duruma kimseyi düşürmesimÖyleymiş zaten eşi seviniyormuş evliliğimiz düzeldi diye. Oysa adamı ayakta uyutuyorlar.
Herkes yaptığından sorumludur , umarım geç olmadan gerçek yüzü ortaya çıkar.yuhh
ama çok sevinmesinler gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır
illa biri görmüştür arkadaşla evli sevgilisini
Amin.Yazık ya adam ögrenince hayal kırıklıgını düşünemiyorum, aldatıldıgınamı yansın, bebek durumunamı çifte ihanet gibi..Rabbim bu duruma kimseyi düşürmesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?