Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

E zaten yasam ilişki de korunmamakla sorumsuzluğunu belli etmiş. Madem yapiyorsun çocuk niye yapiyorsun gizlice ayrılıb bitiririrdi yani. Hem isim yazmadım reklam edegim. Sadece var öyle yollar gizli istese bulur. İnternetde fln. O amaçla dedim. İhanete karşıyım .her kesin günahı kendine tabi

sakın bunu yapmayın sizin başınız ağrır
değil o hapı getirtmeniz şu yorumu yapmanız bile başınızı ağrıtabilir o kadar diyeyim

Ahlaksızlıga aşkmı diyorsunuz siz ben bu kısmı anlamadım.. Oh ne ala 2 tarafta aldatsın, birde çocuk yapsın yasak ilişkilerine, kadın kocasına bu çocugu gagalasın bide bizim burda buna ahlaksızlık, namussuzluk, ihanet denir.. Aşk başka birşeydir onu iğrenç duygularla karıştırmayalım hanımefendi

Aşk geliyorum demez ne Allah aşkına .normallestirmeyin su durumları .beyin diye birşey vermiş yüce rabbim biraz onu devreye soksa insanlar aşk falan gelmez .gelsede evli barkliyken gelmez gelmemeli gelmesin mümkünse...

sakın bunu yapmayın sizin başınız ağrır
değil o hapı getirtmeniz şu yorumu yapmanız bile başınızı ağrıtabilir o kadar diyeyim
Aynen vaz geçdim zaten. Hani yardım falan düşündüm ama gerçi bana ne .başım iş mi açıcam. Bi de 3 aylık hamileyim günahı var

Gerçekten o kadar tuhaf yorumlar okuyorum ki hayretler içerisindeyim
Neden bir konu açılınca bütün kk dedektifçiliğe soyunuyor,kendi ya da arkadaşı ne fark eder,bu benim dese ne olacak arkadaşım dese ne olacak? Ortada belirli bir olay örgüsü mevcut zaten kim olduğunu öğrenmek bize ne katacak?
Alıntılayıp ama bizi salak yerine koyuyor ayağı yapmasin lütfen kimse,burada istisnalar hariç kimse kimseyi tanımıyor bilmiyor hayatında değil bi avatar ve bir nick ile kimse salak yerine konmaz
Konu sahibi sana gelince,eğer arkadaşın ise hiç bulaşmamanı sessiz kalmanı öneriyorum,yok eğer sensen bebeği aldır ve boşan.

Kürtaj hapı mı... Zararlı olur

Çocuğu aldırsn dedim gagalasn diğil. Her kes aşkı kendi tarzında yaşar onun için öyle herhalde bize kutsal olsada. Oldu bitdi değişemeyz bi çare bulurz bulamazsak susarz yani.

Vakit varsa çocuğu aldir ondan sonra kocanın tepkisine göre bunu sen daha iyisini bilirsin anlat yada anlatma affederse aynı hatayi tekrarlmamak şartıyla devam eder yada bosanirsiniz... gerçi şimdi evli olduğun için kürtaja kocanın imzasida gerekebilir bi şekilde aldiracaksn iste

Kadin alismis demekki bu bir deil iki deil hala kocasinin yuzune bakip o evi paylasiyorsa igrenc bisey ya dusunsene kendini insan saniyorsun ama deilsin....

Lutfen kendinize bin iyilik edip o arkadas dan uzak durun basiniza sarar bi bakmissiniz size kalmis hersey

Ay büyük Allahim sen koru;
Kendilerine saygisi olmayan insanlarin kimseye saygisi olmaz. Veeee ekleyeyim kendi yuvasini cocugunu düsünmeyen sizi hiiiccc düsünmez. Yani dikkat edin o arkadasiniz böyle bir karaktere sahipse yeri gelir sizin esinizi bile beyene bilir. Bence uzak durun o bayandan. Her ikisininde yaptigi pislik baska adi yok.

Haklisiniz. Ayrica adam bosanacagim dese arkadasi da mi kocasini bosayacak. Peki konu sahibi iyi bir arkadas olarak elin adami icin arkadasinin yuvasini yikmasina goz mu yumacak. Arkadasini vazgecirmek gibi bir caba sezemedim. Bu iki ahlak yoksunu nasil kavusur onun derdinde gibi. Zira adamin bosanmamasi bayagi dert olmus!!!

Aynen öyle istediği akıl tam da bu. Boşanmıyor ya sevmiyor mu acaba, devam etsem mi bu pis ilişkiye yoksa noktalasam mı diye düşünüyor. Konun açılış sebebi bu. Bir arkadaşımızın başına böyle bir olay gelse hangimiz adamın sevgisini sorgular ki? Adam seviyorsa da sevmiyorsa da, boşanacaksa da boşanmayacaksa da uzak tutmaya çalışırız. Sadece olayın içindeki kadın adamın boşanmasıyla ve adamın sevgiyle ilgilenir.

Konuyu okurken banada birşeyler tuhaf geldi ama anlayamadım ne olduğu. Tespit gibi tespit olmuş

Bütün nesli karıştırdılar, yazık ya bu insanlara hamileyse boşansın başka bir adama niye sebep oluyor, bunlar kişisel değil maalesef toplumsal sorunlar oluyor, kardeşler ilerde birbiriyle evlenebilir bunun vebalindende mi korkmuyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…