- Konu Sahibi toramanaye
-
E zaten yasam ilişki de korunmamakla sorumsuzluğunu belli etmiş. Madem yapiyorsun çocuk niye yapiyorsun gizlice ayrılıb bitiririrdi yani. Hem isim yazmadım reklam edegim. Sadece var öyle yollar gizli istese bulur. İnternetde fln. O amaçla dedim. İhanete karşıyım .her kesin günahı kendine tabiTabiki kimse büyük konusmasin ve küfür etmesin ama herseyi de normalmis gibi karsilicak degiliz. Hem ne demek ask geliyorum demez, bal gibi de der....cart diye asik oldum hikayelere inanmam ve evli cocuklu bi kadinda ergen gibi hemen o hislere kanmamali idi. Hadi diyelim asik oldu, önce adam gibi ayrilsin, tabi karsi tarafta ondan sonre herkes ne yaparsa yapar. Aslinda yine yapilmamali cünkü iki tarafinda cocuklari var ama en düzgünü bu olurdu,
Burda kürtaj ilac reklami yapmanizida yanlis buluyorum. Cocugu aldirdiktan sonra ne olacak? Herseye oldugu gibi devam mi? Yahu insan bu vicdanla bu yalanla nasil yasar.
Allah iyileri utandirmasin!
Ay unutmusum...yukardai yorumu begendigni kacirmadik yani mani T toramanaye))
sakın bunu yapmayın sizin başınız ağrırBence kimse büyük konuşmasın. Aşk geliyorum demez. Gelince gözler kor olur .o da hata yapdığnı biliyordu ama kendisiyle başedememiş zaten hatasıyla belasını almış bi de siz saldırmayın. Namuslu olmanın yanın da da insan olmayı unutmayalm. Sadece yardım istemiş fikir yoksa küfr etmek zornda diğlz. Bence kürtaj yapa bilir. Ben yabancıyım burda yasak kürtaj hapı getirte bilirim isterse. Bizde normal kullanılıyor. İnternetden de bulur .Aklı var sa da boşansın. Kocası öyrenirse normal erkek se öldürür onu.türkiyede çok oluyor öyle. O adamdan da uzak dursun şantaj ede bilir onu. Adama çoçuğu sildim desin başından etsin
Ahlaksızlıga aşkmı diyorsunuz siz ben bu kısmı anlamadım.. Oh ne ala 2 tarafta aldatsın, birde çocuk yapsın yasak ilişkilerine, kadın kocasına bu çocugu gagalasın bide bizim burda buna ahlaksızlık, namussuzluk, ihanet denir.. Aşk başka birşeydir onu iğrenç duygularla karıştırmayalım hanımefendiBence kimse büyük konuşmasın. Aşk geliyorum demez. Gelince gözler kor olur .o da hata yapdığnı biliyordu ama kendisiyle başedememiş zaten hatasıyla belasını almış bi de siz saldırmayın. Namuslu olmanın yanın da da insan olmayı unutmayalm. Sadece yardım istemiş fikir yoksa küfr etmek zornda diğlz. Bence kürtaj yapa bilir. Ben yabancıyım burda yasak kürtaj hapı getirte bilirim isterse. Bizde normal kullanılıyor. İnternetden de bulur .Aklı var sa da boşansın. Kocası öyrenirse normal erkek se öldürür onu.türkiyede çok oluyor öyle. O adamdan da uzak dursun şantaj ede bilir onu. Adama çoçuğu sildim desin başından etsin
Aşk geliyorum demez ne Allah aşkına .normallestirmeyin su durumları .beyin diye birşey vermiş yüce rabbim biraz onu devreye soksa insanlar aşk falan gelmez .gelsede evli barkliyken gelmez gelmemeli gelmesin mümkünse...Bence kimse büyük konuşmasın. Aşk geliyorum demez. Gelince gözler kor olur .o da hata yapdığnı biliyordu ama kendisiyle başedememiş zaten hatasıyla belasını almış bi de siz saldırmayın. Namuslu olmanın yanın da da insan olmayı unutmayalm. Sadece yardım istemiş fikir yoksa küfr etmek zornda diğlz. Bence kürtaj yapa bilir. Ben yabancıyım burda yasak kürtaj hapı getirte bilirim isterse. Bizde normal kullanılıyor. İnternetden de bulur .Aklı var sa da boşansın. Kocası öyrenirse normal erkek se öldürür onu.türkiyede çok oluyor öyle. O adamdan da uzak dursun şantaj ede bilir onu. Adama çoçuğu sildim desin başından etsin
Aynen vaz geçdim zaten. Hani yardım falan düşündüm ama gerçi bana ne .başım iş mi açıcam. Bi de 3 aylık hamileyim günahı varsakın bunu yapmayın sizin başınız ağrır
değil o hapı getirtmeniz şu yorumu yapmanız bile başınızı ağrıtabilir o kadar diyeyim
Kürtaj hapı mı... Zararlı olurBence kimse büyük konuşmasın. Aşk geliyorum demez. Gelince gözler kor olur .o da hata yapdığnı biliyordu ama kendisiyle başedememiş zaten hatasıyla belasını almış bi de siz saldırmayın. Namuslu olmanın yanın da da insan olmayı unutmayalm. Sadece yardım istemiş fikir yoksa küfr etmek zornda diğlz. Bence kürtaj yapa bilir. Ben yabancıyım burda yasak kürtaj hapı getirte bilirim isterse. Bizde normal kullanılıyor. İnternetden de bulur .Aklı var sa da boşansın. Kocası öyrenirse normal erkek se öldürür onu.türkiyede çok oluyor öyle. O adamdan da uzak dursun şantaj ede bilir onu. Adama çoçuğu sildim desin başından etsin
Çocuğu aldırsn dedim gagalasn diğil. Her kes aşkı kendi tarzında yaşar onun için öyle herhalde bize kutsal olsada. Oldu bitdi değişemeyz bi çare bulurz bulamazsak susarz yani.Ahlaksızlıga aşkmı diyorsunuz siz ben bu kısmı anlamadım.. Oh ne ala 2 tarafta aldatsın, birde çocuk yapsın yasak ilişkilerine, kadın kocasına bu çocugu gagalasın bide bizim burda buna ahlaksızlık, namussuzluk, ihanet denir.. Aşk başka birşeydir onu iğrenç duygularla karıştırmayalım hanımefendi
Haklisiniz. Ayrica adam bosanacagim dese arkadasi da mi kocasini bosayacak. Peki konu sahibi iyi bir arkadas olarak elin adami icin arkadasinin yuvasini yikmasina goz mu yumacak. Arkadasini vazgecirmek gibi bir caba sezemedim. Bu iki ahlak yoksunu nasil kavusur onun derdinde gibi. Zira adamin bosanmamasi bayagi dert olmus!!!Arkadaşınızın konusu değil, sizin konunuz bu. Arkadaşınızın olsa üye olur, kendisi açardı konuyu. Böyle haltları yiyenler hep arkadaşımın diye acıyor konuyu zaten, sanki üye olmak parayla siteye.
Edit: zaten konu sizin değil arkadaşınızın olsa sevse boşanmaz mı diye sormaz, arkadaşımı vazgeçiremedim arkadaşımla konuşmayı nasıl keserim diye sorardınız; çünkü şu durumda sadece adamla ilişkide bulunan kadının aklına adamın sevgisini sorgulamak gelir.
Aynen öyle istediği akıl tam da bu. Boşanmıyor ya sevmiyor mu acaba, devam etsem mi bu pis ilişkiye yoksa noktalasam mı diye düşünüyor. Konun açılış sebebi bu. Bir arkadaşımızın başına böyle bir olay gelse hangimiz adamın sevgisini sorgular ki? Adam seviyorsa da sevmiyorsa da, boşanacaksa da boşanmayacaksa da uzak tutmaya çalışırız. Sadece olayın içindeki kadın adamın boşanmasıyla ve adamın sevgiyle ilgilenir.Haklisiniz. Ayrica adam bosanacagim dese arkadasi da mi kocasini bosayacak. Peki konu sahibi iyi bir arkadas olarak elin adami icin arkadasinin yuvasini yikmasina goz mu yumacak. Arkadasini vazgecirmek gibi bir caba sezemedim. Bu iki ahlak yoksunu nasil kavusur onun derdinde gibi. Zira adamin bosanmamasi bayagi dert olmus!!!
Arkadaşınızın konusu değil, sizin konunuz bu. Arkadaşınızın olsa üye olur, kendisi açardı konuyu. Böyle haltları yiyenler hep arkadaşımın diye acıyor konuyu zaten, sanki üye olmak parayla siteye.
Edit: zaten konu sizin değil arkadaşınızın olsa sevse boşanmaz mı diye sormaz, arkadaşımı vazgeçiremedim arkadaşımla konuşmayı nasıl keserim diye sorardınız; çünkü şu durumda sadece adamla ilişkide bulunan kadının aklına adamın sevgisini sorgulamak gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?