- 26 Kasım 2017
- 69
- 29
- 3
- 31
Birini tanısanız çok sevseniz o kadar düzgün tanıtsa ki size kendini sonra geçmişinde bir kaç kez evli/nişanlı/ilişkisi olan / eşinden ayrı bu tarz kişilerle birlikte olduğunu kendinde yaşça çokça büyük kişilerle cinsel birliktelik yaşamış , iönceki ilişkilerinde sadakatsiz olduğunu duysanız savunması ise ben artık değiştim olsa onu kabul eder misiniz ?
ASLAAA..Birini tanısanız çok sevseniz o kadar düzgün tanıtsa ki size kendini sonra geçmişinde bir kaç kez evli/nişanlı/ilişkisi olan / eşinden ayrı bu tarz kişilerle birlikte olduğunu kendinde yaşça çokça büyük kişilerle cinsel birliktelik yaşamış , iönceki ilişkilerinde sadakatsiz olduğunu duysanız savunması ise ben artık değiştim olsa onu kabul eder misiniz ?
Bilginin kaynağı kim öncelikle? Benim anladığım siz bunu doğrudan adamdan duymamışsınız. Birinden duyup adamla yüzleşmişsiniz o da size yarım yamalak bi savunma yapmış.Birini tanısanız çok sevseniz o kadar düzgün tanıtsa ki size kendini sonra geçmişinde bir kaç kez evli/nişanlı/ilişkisi olan / eşinden ayrı bu tarz kişilerle birlikte olduğunu kendinde yaşça çokça büyük kişilerle cinsel birliktelik yaşamış , iönceki ilişkilerinde sadakatsiz olduğunu duysanız savunması ise ben artık değiştim olsa onu kabul eder misiniz ?
bir insan yedisinde neyse yetmişindede o derım yuzde yuz verırım. evlendiğinde sen benı böyle bildin kabul ettin evlenmeseydın olur..Birini tanısanız çok sevseniz o kadar düzgün tanıtsa ki size kendini sonra geçmişinde bir kaç kez evli/nişanlı/ilişkisi olan / eşinden ayrı bu tarz kişilerle birlikte olduğunu kendinde yaşça çokça büyük kişilerle cinsel birliktelik yaşamış , iönceki ilişkilerinde sadakatsiz olduğunu duysanız savunması ise ben artık değiştim olsa onu kabul eder misiniz ?
jigolo muydun diye sorarım şahsen. o ne bütün kategorilerde bir anısı var.
Gerçekten böyle yaşamı olan birisini seviyor musun??Birini tanısanız çok sevseniz o kadar düzgün tanıtsa ki size kendini sonra geçmişinde bir kaç kez evli/nişanlı/ilişkisi olan / eşinden ayrı bu tarz kişilerle birlikte olduğunu kendinde yaşça çokça büyük kişilerle cinsel birliktelik yaşamış , iönceki ilişkilerinde sadakatsiz olduğunu duysanız savunması ise ben artık değiştim olsa onu kabul eder misiniz ?
Etmez hatta en agır şekilde yargılanır ama şöyle bi at gözlüğümüz var malesef erkek yaptı aman canım ne olacak ama kadın zinhar yapamaz çünkü zinakâr günahkârdır her iki cinsel böyle bisey yasamasın temennim o yönde desteklemiyorum ama kadın yapmış olsa Ahlaki boyutu daha agır olur ve daha agır yargılanırKadın böyle yapsa ve ben artık değiştim dese, kendi kabul eder mi ?
her iki cinsteEtmez hatta en agır şekilde yargılanır ama şöyle bi at gözlüğümüz var malesef erkek yaptı aman canım ne olacak ama kadın zinhar yapamaz çünkü zinakâr günahkârdır her iki cinsel böyle bisey yasamasın temennim o yönde desteklemiyorum ama kadın yapmış olsa Ahlaki boyutu daha agır olur ve daha agır yargılanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?