Evli kadınla birlikte olmuş erkek ?

Adam resmen jigololuk yapmış..

hayır

jigolo muydun diye sorarım şahsen. o ne bütün kategorilerde bir anısı var.
konu sahibi ile dalga geçmek için söylemiyorum da adam her katagorilerde yarışmış gibi
-bana göre erkektir yaparın uç noktası olmuş.
-kadın olarak düşünün sizce kötü yola düşmüş kadınlardan hepsi mi kader kurbanı?
-ne kadın ne erkek ben böyle yaptım mutlu oldum demez karşısındakini kaçırmamak için.hiç kızlık zarı diktirenlerin ben diktirdim dediğini duydunuz mu karşı tarafa?
-bunlara tövbe eden bunlardan bahsetmez.size açık olmak ile " bak benim eskiler karşına çıkar.hatta senleyken bile yine evli kocası ile ayrı birini bulup kaldığım yerden devam ederim"i birbirinden iyi ayırt etmek gerekir.
evet demesenizde bu ilişkiye bir süre sonra davranışlarından hangi yolda olduğunu anlarsınız gibime geliyor.tabi adam o kadar anıdan sonra profesyonel yalancı olmadıysa.

Önceki sevgilileri, eski karısı, günübirlik ilişkileri vs beni rahatsız etmez doğrusu. Herkesin bir geçmişi vardır, kimse ağaç kavuğunda yetişmiyor...
Ama evli insanlarla - evli olduğunu bile isteye birlikte olmak...
Bu bir çeşit karaktersizlik değil mi?
Bir arkadaşımın eşinin geçmişi de bu tarz olaylarla doluydu .
Eski, rahat-modern adam evlendikten sonra bir anda değişti. Devamlı 'telefonun neden meşgul?' , 'markette bir saat mi durdun? İki parça marul için mi? Doğru söyle kime gittin? ' tarzı yakıştırmalar yapıyordu. Kişi kendinden bilir işi derler ya, adamda deli gibi bir 'kaşla göz arasında aldatılma' korkusu vardı - önceki yaşantısında kadınların eşlerine söylediği yalanlardan dolayı...
Bir senedir konuşmadım gerçi, inşallah mutludur ama o adamın degisecegine dair benim ümidim yok.
Sizin belli ki ortada daha yüzük yok birşey yok..neden böyle bir adami eş olarak secesiniz ki?

Teneşir paklar

Tabiki etmem.. O kişi erkek olabilir ama ADAM olamamiş!!

hayır

evliyken aldatan da evli biriyle birlikte olan da gözümde aynıdır.

böyle insanlar asla değişmezler. ne güzel söylemiş işte uzak durun. sonra ileride yakaladığında ben sana söylemiştim diyip işin içinden sıyrılır.

Hayatinda birileri olan kisilerle iliski yasamasi hos degil ama degismis de olabilir neticede gecmisinde yasadigi seyler onlarla yargilamak da istemezdim ama ne olursa olsun bu durum itici gelirdi

Bunu soruyor olmanız bile iyi olmadığınızı gösterir. Çok mu yalnız kaldınız, boşlukta yada özgüven eksiliği falan mı yaşıyorsunuz yada yaşınız çok küçük. Bence kendinize gelin çünkü aldatılmış, dayak yemiş, hırpalanmış kadınlar kervanına hızla giriyorsunuz.

kimse değişmez...belliki harama uçkur çözenlerden...apaçık adamı tanımışsın daha neyi kime soruyorsun?..ilerde evlenirsen bu kişi ile veya bireliktelik yaşarsan ve aldatılırsan buraya akıl danışmaya geleceksin

değişmiş neden değişmiş sizin içinmi :)) kendisi her haltı yemiş kendine eldeğmemiş kız arıyor dimi neden amaç ne eğlenmekmi evlenmekmi dikkat edin sizide ileride sonraki kadına aynı eski kadınlar gibi anlatmasın eski ilişkilerinin bu kadar detayını nereden biliyorsunuz vallaha ilginç

İçine s.çtığımın (sory) aşkı ! Böyle boyuyor insanın gözünü .. konu açmaya gerek duyduğuna göre başını yakmak üzeresin .. acabalarla ilişki yürümez .. adam jigolo yaaa , iyyy kustum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…