Evli kadınla birlikte olmuş erkek ?

Sevin___

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
3
0
16
35
Birini tanısanız çok sevseniz o kadar düzgün tanıtsa ki size kendini sonra geçmişinde bir kaç kez evli/nişanlı/ilişkisi olan / eşinden ayrı bu tarz kişilerle birlikte olduğunu kendinde yaşça çokça büyük kişilerle cinsel birliktelik yaşamış , iönceki ilişkilerinde sadakatsiz olduğunu duysanız savunması ise ben artık değiştim olsa onu kabul eder misiniz ?

Bekarken fazla kiz arkadasim fazla seks hayatim vardi yas itibari ile olgunlastim ve artik tek kisiye asik bagli bir erkegim dese tamam da.
Evli kadinla olan adam zaten adam değildir.

Bekarken bekar kız arkadaşının olması birlikte olmasını yadırgamam.Ama evli,nişanlı kadınlarla ilişki kurmasını midem kaldırmaz.Karakter meselesi tamamen.

Bide ahlak kavramı olmayan bir adam evet cinsel birliktelikleri olmus olabilir vs ama evli nişanlı ayirmaksizin onune gelenle takiliyosa ciddi anlamda karakter yoksunu

tamam insan değişebilir yeni bi sayfa açmış olabilir bunda samimi de olabilir ama bunu biz bilemeyiz ve yüzde yüz hiç kimse emin olamaz..

hep içinde bi şüphe olmaz mı bu kurt adamı yer bitirir ben yapamazdım sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…