Birini tanısanız çok sevseniz o kadar düzgün tanıtsa ki size kendini sonra geçmişinde bir kaç kez evli/nişanlı/ilişkisi olan / eşinden ayrı bu tarz kişilerle birlikte olduğunu kendinde yaşça çokça büyük kişilerle cinsel birliktelik yaşamış , iönceki ilişkilerinde sadakatsiz olduğunu duysanız savunması ise ben artık değiştim olsa onu kabul eder misiniz ?
Hadi etsen bile her an seni aldattığı şüphesiyle yaşayabilecek misin? İçine sindiyse, şüphe duymayacaksan kabul et buradakiler yaşamayacak senin hayatını. Bu hayat senin, bunu en iyi bilecek kişi de sensin.
Bunu anlatıp baştan beyin yıkayıp mide bulandırması fiyasko olduğu gibi değişmez de....Sizde yıkamak istiyor kirlerini ya da size kurtarıcı kız rolü vererek kendine bağlamak istiyor bu da bi taktik ama sizi de üzer net...
Asla kabul etmem..Başkasının nikahı altındaki kadına yan gözle bakip,şerefsizlik eden bir insan karaktersizin onde gidenidir.kabul edilir bı durum değil lütfen bu kurtun ağına dusmeyiniz.
Bekarken fazla kiz arkadasim fazla seks hayatim vardi yas itibari ile olgunlastim ve artik tek kisiye asik bagli bir erkegim dese tamam da.
Evli kadinla olan adam zaten adam değildir.
Bekarken bekar kız arkadaşının olması birlikte olmasını yadırgamam.Ama evli,nişanlı kadınlarla ilişki kurmasını midem kaldırmaz.Karakter meselesi tamamen.
Bunları niye anlatmış ki? Saf mı bu adam? Bunları bile bile kim kabul eder ki? Hayır yemediği nane kalmamış hala nasıl bunu gelip sana anlatacak kadar saf kalmayı başarmış
Bide ahlak kavramı olmayan bir adam evet cinsel birliktelikleri olmus olabilir vs ama evli nişanlı ayirmaksizin onune gelenle takiliyosa ciddi anlamda karakter yoksunu