Evli kadınlar hiç aldatıldınız mı ?

ya anlamıyorum ki benim hayatımda mı var sadece bunlar aslında çok normal şeyler söylüyorum ama her konumda olay oluyor
Atarlı giderli tipler dolacak simdi buraya QUOTE="Hallem, post: 62443252, member: 784151"]
ya anlamıyorum ki benim hayatımda mı var sadece bunlar aslında çok normal şeyler söylüyorum ama her konumda olay oluyor
[/QUOTE]

Ya hayır bak bunu sen yaşamıyorsun sonuçta arkadaşın için açmışsın ama genelde farazi oluyor ne bileyim garip geliyor konuların bana. Şimdi büyük konuşmuşsun belki duygusal olarak da aldatılsan ne eşine ne o kadına bir şey yapacaksın ya da cinsel bir ilişki yüzünden aldatılma yaşarsan hemen boşanacaksın affetmeyeceksin. Yani bilmeden öyle yaparım böyle yaparım dememek lazım ki konu da hassas aldatılan kadınların yarısı atlatmışsa yarısı atlatmamıştır ben bu konuyu yaşamadıkça açmazdım mesela

Ama bu sevgililik hayatımda da böyleydi. Birde en azından burada ki kadınlar gibi millet a demeden boşanın demiyorum ki neden bilmiyorum ama benim gibi düşünen çok az kadın var. Birde bu konuyu yazma sebebim biraz farklı bir şey

Ya aldatıldiysan,,.,?

Şu güzel yurdumun kadınlarını bir anlasam; kimi der cinsel yakınlaşma olmamış, affedilebilir, kimi der duygusallık yok, sadece fiziksel birşey yaşamış affedilir, şunu bir kabullenseler, adam fiziksel de aldatsa duygusalda aldatsa seni gözden çıkarmış, gözünü dışarıya açmış, şimdi duygusal aldatır, iş ilerleyince fiziksele döner, sırf cinsellik için aldatır, aldattığı kadınlardan biriyle aralarında duygusal ilişki başlar. Sen ilişkinin bir boyutunda yakaladığın için olay öbür tarafa evrilecek zaman bulamıyor sadece. İki durumda da sonuç aynı aslında. Adam senden gitmiş, geçmiş olsun, aldatıp yakalanınca karısının peşinde koşan adamların %80 i de maddi çıkarları, aile düzeni ve rahatları ya da toplum baskısı yememek için koşar, aşkından değil. Affetmekte bir seçenek ama bunun yolu bak millette affetmiş diyerek kendini avutmaktan geçmez, kendi içinde hazmetmek gerekir.

Erkek için sevginin merkezi etek,
Kadın için yürek.
Erkek eteği paylaşamaz,
Kadın yüreği.

Her ikisi de aldatma,her ikisi de iğrenç.

EVEt aldatildim duygusal olarak ve cok kötü birdey allah kimsenin basina vermesin muhattabim esim oldu ve o karsidaki kizida rezil ettim allah sorsun hakkimi ve evet böyle bi konu acmaniz sacma olmus yarama tuz bastiniz simdi kimse fiziksel duygusal olsun aldatilmayi haketmiyor hic bi kadin eger varsa arkadasinizin konusu derdini acar insanlarda yorumunu o sekilde yapar

Eşinizi rezil ettiniz mi sülaleye mesela?

Eşinizi rezil ettiniz mi sülaleye mesela?
evet onu da rezil ettim

Kesinlikle katiliyorum çoğunluğu boş hava hiçte aslı yok

Boşarım dedigimde ki dayanağım ozguvenim karakterim ve yapımdı ama yapamadım şuanda boş beleş hava yapıyorsunuz ben sizi göremem belki zamanla biseyler yaşadıkça siz kendi içinizde neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız merak ettim de işiniz ne acaba ne mezunusunuz dur ben tahmin ediyim muhasebeci, sekreter bölüm olarakta işletme maliye sosyal hizmetler mezunu falansınızdır not ; önlisans mezunuyum

Hepsimi fiziki aldatma eşiniz hiç birine bağlanmıyor mu cidden
Bağlanmıyor ama birine ben sana aşığım falan da demiş bayanı bir sekilde konuşurdum kendimi başkası gibi tanıtıp inanin ne eşimi ne o yağ bidonunu kendime denk gormuyorum kıskanacak kadar dahi bisey hissetmiyorum en değerli ve önemli benim

Ya arkadaşlar buradakiler in çoğunun boş hava olup olmamasından niye bu kadar dertlisiniz. Yani bir kadın diyorsa ben aldatılırsam boşanırım ama yapamamış olsa bir şekilde bu hoşunuza mı gidecek? Herkes susup katlanmak zorunda mı. Başına gelen geldiği zaman anlar, zaten anlamıştır da. Çoğu gerekeni çok güzel bir şekilde yapmıştır şartlar ne olursa olsun yapamayanda vardır kimseyi kınamam büyükte konuşmam ama insanların ne demesini bekliyorsunuz? Bir kereden bir şey olmaz, ya çocukların varmış otur katlan boşver gibi yorumları burada göremezsiniz maalesef. Herkes havadan atıyorsa bu forumdaki onca boşanmış kendi ayakları üzerinde duran kadını napacaksınız?

Peki eşiniz sizi 4 kez yakalasaydı nikahında tutar mıydı?
Yani o da sizin gibi evliliği kutsal görüp ayakta tutulması gerektiğini düşünüp de bazı şeyleri sineye çekebilecek biri olduğu için mi onu affettiniz?
Siz böyle bir hata yapsanız o da yuvasını önde tutup sizi nikahında tutar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…