- 19 Nisan 2014
- 4.602
- 13.643
- 498
Bu konudaki hassasiyetinizi anlıyorum sonuçta aldatılmış bir bayan olabilirsiniz acınız vardır. Dediklerim yanlış anlaşıldı sanırım kusura bakmayın
Ha tamam o zaman sevindim sizin içinHayır, hiç aldatılmadım. Dolayısıyla bir acım da yok. Yorum yapmak için yaşamış olmak gerekmiyor.
Bu cümlelerle incitebileceğinizi düşünüyorsanız, ne yazık.
Artık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden
Kesinlikle..Kim böyle bir derdini tatlı muhabbet tarzında size anlatmak isteyecek ki? Dillendirmeyi bırak insan hatırlamak bile istemez.
Bir sürü konu var burda zaten. Arama butonuna yazın, okuyun.
Kaç aydır konuşuyorlarmış ayda kaç kez buluşuyorlarmış sizce gerçekten o kıza duygu beslemiş mi konuşmalarda gerçekten eski eşininiz kıza duygusunu hissettiniz mi kız eşinizden küçük müydü birde otel konuşmaları nasıldı kız cıvık bir tip miydi
Zekanıza dikkatinize hayran oldumKonu sahibi, bir önceki konunuzda CEO olan sevgilinizde ayda kaç kez buluştuğunuzu bastıra bastıra yazmışsınız üstelik size zaman ayırmamasından, buluşamamanızdan söz etmişsiniz. Burada da kalkıp kadınlara eşiniz sizi aldattıysa sevgilisiyle ayda kaç kez buluşmuş, duygusal olarak mı aldatmış bilmem ne diye sorup duruyorsunuz.
Pardon da diğer konunuzdaki şu sizinle buluşmaya vakit bulamayan CEO evli sanırım, siz hayırdır?
Bu diğer konusu kendisinin
Bir erkeğe hangisini dersem daha değerli olurum ?
yeniden düzenledim düzenleme en altta lütfen konumu taşımayın bu bir dert çünkü. Flört ettiğim biri var 2 ay oldu ve biz toplamda 7 kez anca buluştuk ve neredeyse çoğu 2 saatlik falan. Sürekli işi var sürekli yoğun. Geçen 2 haftadır buluşmamıştım ben dedim ne zaman istersen olur dedi pazar...www.kadinlarkulubu.com
Zekanıza dikkatinize hayran oldum♥
Midedeki genislige bakBana göre duygusal aldatılma dışında ki aldatılmaların 1 defaya mahsus çok önemi yok
Bende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla
Kimse bosayamaz demedim algilama probleminiz var sanirimNiye siz kadınların en harikası filanmısınız?
Siz boşayamadıysanız, kimse boşanamıyor?
vallahi çatır çatır boşadım,
tek celse de mis gibi kucağımda 9 aylık bebekle,
şu çocukları kullanmayı bırakında siz de boşayın madem bu kadar ruhen bunalımlı birisiniz.
Sizene baskasinin bir yorumuna yada bir sozune bu kadar tribe girmeyin derimNiye siz kadınların en harikası filanmısınız?
Siz boşayamadıysanız, kimse boşanamıyor?
vallahi çatır çatır boşadım,
tek celse de mis gibi kucağımda 9 aylık bebekle,
şu çocukları kullanmayı bırakında siz de boşayın madem bu kadar ruhen bunalımlı birisiniz.
Kimse bosayamaz demedim algilama probleminiz var sanirim
Sizene baskasinin bir yorumuna yada bir sozune bu kadar tribe girmeyin derim
Bende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla
bekarım ama boynuzlarım arşa değmiştir.Şu anki sevgilimi ayrı tutarak söylüyorum hemen hemen her erkek arkadaşımın gözü dışarıdaydı.Hiçbirinde muhattabım kızlar değildi.
Bir de garip tipler var.Çocuğun biri ısrarla peşimde dolaşıyordu,süreklimesaj atmalar vs.. en son bu mesajların sslerini alıp sevgilisine attım.Kız bana sen benim sevgilime nasıl hesap sorarsın demişti.Kız beni gördüğü yerde omuz atmaya çalışıyordu (yaşı 23dü bu arada) sonrada arkamdan "o..u benim sevgilime asılıyor,benim sevgilime aşık,sevgilim buna yüz vermedi" diye laflar çıkarmıştı.Şok olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?