Evli kadınlar hiç aldatıldınız mı ?

Bu konudaki hassasiyetinizi anlıyorum sonuçta aldatılmış bir bayan olabilirsiniz acınız vardır. Dediklerim yanlış anlaşıldı sanırım kusura bakmayın

Hayır, hiç aldatılmadım. Dolayısıyla bir acım da yok. Yorum yapmak için yaşamış olmak gerekmiyor.

Bu cümlelerle incitebileceğinizi düşünüyorsanız, ne yazık.

Hayır, hiç aldatılmadım. Dolayısıyla bir acım da yok. Yorum yapmak için yaşamış olmak gerekmiyor.

Bu cümlelerle incitebileceğinizi düşünüyorsanız, ne yazık.
Ha tamam o zaman sevindim sizin için

Yahu ha fiziksel ha duygusal ne farkedicek aldatma aldatmadır fizikselide iğrenç ve aşağılayıcı duygusalı da . Böyle bir ayrım yapmanız acayip geldi açıkcası ...

Meslek sahibi olan biri kolaylıkla boşar.
Çocuğu olsada
Ailesi arkasında duruyosa da kolaylıkla boşar.
Ama bunlar mümkün değilse bi düşünür çocuğu varsa hele ki ben napcam diye zorlaşır onun için boşanmak.
Herkes adına konuşmak bencillik olur
Boşamıyan midesizdir demek cahilce bana göre. Hayat sana kolaylık sağlıyo diye herkesi kendinle bir sanmamak gerekir.

bekarım ama boynuzlarım arşa değmiştir.Şu anki sevgilimi ayrı tutarak söylüyorum hemen hemen her erkek arkadaşımın gözü dışarıdaydı.Hiçbirinde muhattabım kızlar değildi.
Bir de garip tipler var.Çocuğun biri ısrarla peşimde dolaşıyordu,süreklimesaj atmalar vs.. en son bu mesajların sslerini alıp sevgilisine attım.Kız bana sen benim sevgilime nasıl hesap sorarsın demişti.Kız beni gördüğü yerde omuz atmaya çalışıyordu (yaşı 23dü bu arada) sonrada arkamdan "o..u benim sevgilime asılıyor,benim sevgilime aşık,sevgilim buna yüz vermedi" diye laflar çıkarmıştı.Şok olmuştum

Duygusal aldatma
fiziksel aldatma

Ikisindede aldatma kelimesi geciyor. Eger duygusal aldatmayi aldatma olarak görmüyorsan ozaman kendini kandiriyorsun. Yasananlari masumlastirmaya calisiyorsun demektir.
Sorma seklinde bunu yasayan insanlara karsi saygisizca olmus.

Konu sahibi, bir önceki konunuzda CEO olan sevgilinizde ayda kaç kez buluştuğunuzu bastıra bastıra yazmışsınız üstelik size zaman ayırmamasından, buluşamamanızdan söz etmişsiniz. Burada da kalkıp kadınlara eşiniz sizi aldattıysa sevgilisiyle ayda kaç kez buluşmuş, duygusal olarak mı aldatmış bilmem ne diye sorup duruyorsunuz.
Pardon da diğer konunuzdaki şu sizinle buluşmaya vakit bulamayan CEO evli sanırım, siz hayırdır?

Bu diğer konusu kendisinin

Aldatılma in duygusal fizikseli olmaz. Aldatma aldatmadır.

Neyse ya sadece kadınla sevısmıs, asık degıl dıyıp affetmek tam ezık işi.

Neyse ya evde kara kara, sımdı o kadının saclarını oksamak huzurlu huzurlu oturmak istiyor ona asık ama benim evimde. Ona asıksa bile nikahı bende kafası da asırı aptal işi.

Baska cıplak bedenle tek vucut olmus, teri tenine karısmıs ama asık degıl?.ya yerım boyle kendını kandırma seklini ben.

Neyse, affedenlere mutluluklar.
Mutlaka ozunde iyidir o aldatan adam, yoksa neden affedılsın.
Ozunde ıyı olan gereksizlere de selam olsun.

Zekanıza dikkatinize hayran oldum

Bende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla

Niye siz kadınların en harikası filanmısınız?
Siz boşayamadıysanız, kimse boşanamıyor?
vallahi çatır çatır boşadım,
tek celse de mis gibi kucağımda 9 aylık bebekle,
şu çocukları kullanmayı bırakında siz de boşayın madem bu kadar ruhen bunalımlı birisiniz.

Kimse bosayamaz demedim algilama probleminiz var sanirim

Sizene baskasinin bir yorumuna yada bir sozune bu kadar tribe girmeyin derim

Kimse bosayamaz demedim algilama probleminiz var sanirim
Sizene baskasinin bir yorumuna yada bir sozune bu kadar tribe girmeyin derim

Bende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla

Bari ettiğiniz lafların arkasında durun. yazdıklarınız ortada

Daha güzel kelamlar var bende lakin sizin gibiler güzünden ban yediğimiz yanımıza kar kalıyor.

Benden gizli eski bir arkdasiyla gorustu bar gibi biyerde yeni ogrendim.bikac ses kaydi buldum konusmalarin iceeginde lakayit seyler de var normal de ama gidip bulusmasi benden gizli.ozur diledi tekrar yapmayacagim dedi ama benim dusuncelerim oyle sapti ki bosanmayi bile dusunuyorum.napsam bilmiyorum.o gunden sonra hic arama ve konusma olmamis.

O garip tiplerden burada da çok var, kocişini bişekilde aklayıp paklayı ikinci kadına yapışıyor. Hayatta da çok, o yüzden evli biri bize asılsa dahi susuyoruz. Hiç aksini yapıpta haklı çıkanı görmedim, varsa yazsın biz de cesaretlenelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…