Evli kadınlar hiç aldatıldınız mı ?

Evde kalmış biri olsam ben de evlileri kıskanırdım valla

Bana diyorsan ben evliyim. :) Sirf evlenmedi diye kimse kimsenin " mutsuz" evliligi kiskanacagini sanmiyorum. :) Mutsuz olacagina yalniz olmayi tercih eder akilli biri.

Size gore dunyadaki en onemli sey evlenmek ve her koşulda evli kalabilmek olabilir. Bence oyle degil

Ay hayır tabi ki de evli olduğunuzu biliyorum hatta mutluluklar diliyorum zaten eşiniz boşanma talebinizi reddeder çünkü maddi güvenceniz var size göre de evlilik maddi güvencem var ne zaman istersem boşarım demek olsa gerek

Evliligim için 5 bucuk sene icinde belli fedekarliklarda bulundum, eşim de bulundu, onu seviyorum ve evliligimi kolay kolay bitirme yoluna gitmem ben ama bitirmem gerektiginde (aldatilma gibi) bunu yaparim ve yapacak durumdayim.

Eşim boşanma talebimi redederse bile bu benim maddi gucumle ilgili olmaz, eşim evlilik icinde benim maddi gucumden yararlanmadi hiç, maddi olarak benden düsük durumda degil.

Evde kalmış biri olsam ben de evlileri kıskanırdım valla
Kocası tarafından aldatılan bir kadın olmak yerine “evde kalmış” kadınlar -böyle tabiri kullanan birinin de aldatılma konusundaki zihniyeti anca böyledir- iki kat daha evde kalmayı tercih eder.

O yüzden aldatılmak onun için basit zaten.
Ancak kara toprakta biter evlilik

Ben yapamadım diye belirtmistim zaten bazi kadinlarin egosu mide bulandirici kendini guclu gosterme cabasi icindesiniz sadece şuan ve çok komik duruyor

Yapamadıysanız, yapanlara dil uzatmayın bari.
Mide bulandırıcı ego nedir yahu. Kendimi güçlü gösterme çabasında değilim, çünkü bu konuda güçlüyüm.
Komik duruyorsa gülün bari.

Yapmak isteyipde yapamadıklarınızın hıncını başkalarından çıkartmayın.

konu sahibi çok doğal bir şeyden bahsedermis gibi sormuşsunuz hiç aldatıldınız mı? diye
Allah başa vermesin, büyük konuşmayım da evli olup aldatılsam bir dk durmazdım herhalde. nasıl devam ediyorlar .

Pardon Maddi gücü vurgulayınca bir an siz öyle bir çıkarıma varabiliyor insan kusura bakmayin bakınız aslında ayni şeyleri vurguluyoruz. Benim ottan b...kran sebep diye belirttiğim olay aldatılmayi kapsamıyor. Benim lafım buraya konu acip sorununu dile getiren kadınlara direkt boşan diyenlere. Aldatıyorsa bir kadın ister boşanır ister boşanmaz bu beni ilgilendirmez kendi kişisel tercihi sonuçta. Bana ütopik gelen şey kadınlardaki ben boşarım en ufak bir hatada demeleri. Yakin cevrem dahil birçok kişide gördüm aldatıldığı halde sineye çekmek zorunda kalan. Çocuk, maddiyat, ailesinin arkasında durmaması, tehdit vs gibi sebeplerden dolayı malesef durum bu. Umarım anlatabilmisimdir:) bugun evliliğimiz yürüyorsa şayet belki de karşılıklı yapılan fekadarliklar hatırınadır. Not: aldatılma olayı haric

Kocası tarafından aldatılan bir kadın olmak yerine “evde kalmış” kadınlar -böyle tabiri kullanan birinin de aldatılma konusundaki zihniyeti anca böyledir- iki kat daha evde kalmayı tercih eder.
Ya kusura bakmayın sanırım acınıza tuz bastım

Ya kusura bakmayın sanırım acınıza tuz bastım
Kafanız mı güzel?
Evlilik bir tercihtir ve kısmet işidir.
Yaşım 28 ve evlilik hiçbir zaman önceliğim olmadı çünkü önce kariyerimi oturtmalıyım.
Hani kocam filan aldatırsa boşayamıyorum çünkü maddi güvencem yok filan dememek için.
Ama ama bu forumda gerçekten her şeyini oturtup hayat arkadaşı isteyen çok kadın varken bu şuursuzca yazdıklarınız cidden hoş değil.
Gerçi siz zaten şuursuzsunuz yazdıklarınıza bakınca.
Böyle devam.

Ben kariyerini oturtmuş ve evli bir bayan olarak yazyorum hakaret edecek kadar kızgınsınız demek ki ne kadar ayıp. Kariyer ve evlilik için önce özsaygı sonra da başkalarına saygı durmak gerekiyor ve nitekim bu da herkese nasip olmuyor

Sen kocayı kendinden önce koyacaksın toprağa sen ölünce gelecek bir kocan bile olmayacak bayan yanak
Vallahi goldencim beni aldatıp aldatıp koynuma girecek bir adamla olmaktansa yalnız ölmek tercihim.Zira başka kadınların peşinde paspas olup da bana değersiz bir hayat yaşatacak kocanın timsah göz yaşlarıyla kabrimin başında ağlamasını istemem.
Zaten öyle bir adam toprağım kurumadan uçkuru peşinde koşmaya devam eder.
He öyle bir adamla evli olmuş olsam zaten ölmeden de kendimi mezara koymuş olurum.

Hiç uğraşmam donuna kadar alır kapıya koyardım

Böyle konuya en azından ağlamalı emoji koysaydınız ya. Beş çayı muhabbeti havası olmuş öpücükle filan.

Evliyim, demek ki aldatılmadığımı düşünüyorum. Aksi olsa hala evli olmazdım. Aldatılmayı affedebilecek bir manevi dünyam yok. Aşk hemen bitmeyebilir, ama farz ederim ki öldü. Yas tutma sürecine geçerim haliyle. Sonra da toparlarım. İnsan nelerden sonra toparlıyor anlatsam roman olur efkarına girmeden son veriyorum. Bye.

Bayan yanak ban yediği için artık cevap veremiyor herkese iyi günler lütfen daha fazla sıkmayın tatlı canınızı bayanlar ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…