- 3 Şubat 2018
- 25.871
- 111.304
- 598
Kimse yapamaz demedim çoğu yapamaz dedim iyi okuyun dünden razı aldatılmaya anlamini nasıl cikardiniz anlamadimAldatılıp boşanamamış olmak sizin sorununuz.
Kusura bakmayın ama herkes dünden razı olmaz aldatılmaya.
Kendinize göre sebepleriniz olabilir ama yapmadığınız şeyleri başkalarıda yapamaz diye genelleme yapmayın.
Ben yapamadım diyin.
Neyzen tebliğin dediği gibi kendini bir b.k saniyorsun ama 1 değil 2 b.ksunBoşarim vs derken bir dayanaginiz var miydi???? Boş boş asan kesen elbette yutmak zorunda kalir.
Ben boşarim eşime maddi olarak bağli degilim, bosansam ortada filan kalmam, colugum cocugum da yok, beni yutmak zorunda birakacak duruma sokmadim kendimi mesela kendimi.
Cocuk düşünseydik işin olasi ayrilma kismini da göz onunde bulundururdum.
Ben yapamadım diye belirtmistim zaten bazi kadinlarin egosu mide bulandirici kendini guclu gosterme cabasi icindesiniz sadece şuan ve çok komik duruyorAldatılıp boşanamamış olmak sizin sorununuz.
Kendinize göre sebepleriniz olabilir ama yapmadığınız şeyleri başkalarıda yapamaz diye genelleme yapmayın.
Ben yapamadım diyin.
Ben yapamadım diye belirtmistim zaten bazi kadinlarin egosu mide bulandirici kendini guclu gosterme cabasi icindesiniz sadece şuan ve çok komik duruyorAldatılıp boşanamamış olmak sizin sorununuz.
Ben yapamadım diyin.
Boşarım dedigimde ki dayanağım ozguvenim karakterim ve yapımdı ama yapamadım şuanda boş beleş hava yapıyorsunuz ben sizi göremem belki zamanla biseyler yaşadıkça siz kendi içinizde neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız merak ettim de işiniz ne acaba ne mezunusunuz dur ben tahmin ediyim muhasebeci, sekreter bölüm olarakta işletme maliye sosyal hizmetler mezunu falansınızdır not ; önlisans mezunuyum
Bu konudaki hassasiyetinizi anlıyorum sonuçta aldatılmış bir bayan olabilirsiniz acınız vardır. Dediklerim yanlış anlaşıldı sanırım kusura bakmayınBu konu aldatılma konusu. O yüzden herkes yorumunu aldatılma ihtimaline göre yapıyor. Aldatılma sizin için ottan bir sebepse bilemem. Benim için değil. Bu yorumlarınızı daha basit sebeplerden boşanacağını söyleyenlere yazsaydınız bir derece anlardım.
Yanlış anlaşılmasın, aldatılınca boşanmak istemeyene de saygı duyarım. Ama kendi yapamadığımız/yapmadığımız bir şeyi başkalarının da yapamayacağını iddia etmek komik olur. Bunu anlatmak istemiştim.
Boşananlari çok kıskanıyorum itiraf ediyorumAldatmis adamla evli kalabiliyorken saglam olan mide başka kadinlarin boşanabilmesine bulaniyor. Cekememezligin zirvesi...
Maddi güvencesi olmayan ve gidecek yeri olmayan kadınları daha ne kadar ezebilirim dusuncesi ile hani o yazıyı koyu koyu yazmışsınız ya Allah askina caps lock u da açık bırakarak yazın da tam olsun . Öyle daha kolay sokarsın milletin gözüne maddi güvenceniDayanaginiz yeterli degilmis. Sadece ozguvene dayanarak boşanilmiyor onun da içi boşsa özellikle.
Siz hangi meslek gruplarinin bosanabilecegini saniyorsunuz bilmiyorum ama ben suan calismiyorumANCAK kendime ait evim ve ve belli maddi guvencem var ve en onemlisi arkamda guclu ailem var. Herkes sizin gibi degil ve bu neden zorunuza gidiyor acaba?
Boşananlari çok kıskanıyorum itiraf ediyorum
Evde kalmış biri olsam ben de evlileri kıskanırdım vallaAldatilmis ve evli olsam bosananlari kiskanirdim ben de.
Her koşulda evli kalabilmek marifet degil, bazen bitirmeyi bilmek lazim.
Maddi güvencesi olmayan ve gidecek yeri olmayan kadınları daha ne kadar ezebilirim dusuncesi ile hani o yazıyı koyu koyu yazmışsınız ya Allah askina caps lock u da açık bırakarak yazın da tam olsun . Öyle daha kolay sokarsın milletin gözüne maddi güvenceni
O zaman niye koyu yazıyorsunuz o kısmıNeye guvendigimi sordu ben de cevapladim goze filan sokmuyorum, benim dayanagimi sorgulayannkendisi.
Yalaan soyluyorlar diye kendinizi de parcalasaniz herkes sizin durumunuzda degil?
İnanmamak rahaylatiyorsa siz bilirsiniz herkes kendi hayatini yasar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?