Evli kadinlar !! Zor bir soru ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ask933

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
1.333
1.044
63
Arkadaslar nerhaba hepinize iyi geceler dilerim. Hic uzatmadan konuya girecem

Size sorum su sekilde
9 senelik evlisiniz ve evliliginizde son 2 senenizi gercekten cok guzel geçiriyorsunuz hic olmadigi kadar guzel.

Ancak bundan 5 sene önce aldatildiginizi öğreniyorsunuz.
Ama kanit yok yani foto video fln yok. Ama bütün parçaları bir araya getirince sonuctan aldatildiginiz ortaya çıkıyor .
Parca derken mesela şöyle eşimin bir kac lafi diger kadindan duyduğum bir cumle . Eşimin arabasinda buldugum ve her ne kadar o dönem eşim inkar etmis olsa da ben eminim diger kadinin saçları sari ve upuzun.
Yine o donem büyük kavgalar yasadigimiz telefona sifre koyma olayi ve yine o dönem cantasinda bulduğum prezervatif.

Size bu yazdığım seyler toplam 1 senelik bir olay. Ve o 1 sene boyunca surekli kavga tartisma mutsuzluklarla geçti

19 yasimda evlendim 2 de kızımı kucagima aldim bu yasadigim olaylar kizimi kucagima aldigim sene dogu gorevine tayinimiz cikinca yasandi.

Ama emin olun ki her ne kadar cocuklu ve mahrumiyet bölgesinde olsak ta aşırı bakimli guzel alimli bir kadinim. Inanin bakanin bir daha baktigi guzellikteyim . Cogu kez cildime nazar degmistir insanlarin bakisindan. Bu detaylari yazdim diye beni eleştirmeyin nolur çünkü boyle gercekten internetten siparis ederdim o bolgedeyken makyaj urunlerimi guzel kiyaftler falan.

Iste boyle herkesin bana baktigi ama esimin beni gormedigi o donemde bunlar yaşandı .

O siralar kizimla oyalanmaktan biraz da safliktan diyelim parcalari birleştirip kanit toplayamadim.
Esimi takip etme imkanim yoktu.

Ve suan ozellikle son 2..3 sene daha guzel bir ilde sorunsuz sifresiz güven veren aşk dolu bir hayat yaşıyoruz. Esimin hic olmadigi kadar bana baglandigini hissediyorum. Bu sure zarfinda 1 oglumuz oldu ve ben hala bakimliyimdir gercekten.

Simdi diyeceksiniz ki durdun durdun neden konuyu aciyorsun
Haklisiniz
Ama nedense son 1 haftadir 5 sene oncesini dusunmekten kendimi alamiyorum

Sonuç olarak tabiki net bir kanit yok bosanmicam tam 2..3 senedir duzelmis evliligimde yuvami dagitmicam hesabini obur dunyada sorcam.
Ama sizleri merak ediyorum siz olsaniz suan naparsiniz.

Cok komiksiniz 5sene once yasanmıs olayı simdi anlatyosunz simdi kafanza takldi. Bırak gecmiş gitmiş seyi 3 senedir mutlu giden bi evliliginz var kocanzda pisman olmustur . Bısverin

Cok komiksiniz 5sene once yasanmıs olayı simdi anlatyosunz simdi kafanza takldi. Bırak gecmiş gitmiş seyi 3 senedir mutlu giden bi evliliginz var kocanzda pisman olmustur . Bısverin
Ne bilim eski fotolara bakinca o donem geliyor aklima. O donemi bana zehir etmisti kizimin bebekligini dusununce hep kavgalarimiz geliyor aklima üzülüyorum.
Belki kendini avutmak dersiniz belki hak verirsin ama ben soyle düşünüyorum
O beni değil kendini aldatti asıl.
Bu dunyanin obur dunyasinda var
Beni aldattigi organlari o kadina dokundugu elleri baktigi gözleri toprak olup yok olacak. Benim ettigim fedakarliklar karsisinda beni aldattiysa hakkimi helal etmicem obur dunyada

5 sene önce aldatıldığınızı şimdi nasıl düşündünüz ? Yani ozaman anlamadım dediniz şimdi bişey mi oldu da öğrendiniz ya da tetikleyen bi durum oldu da durup 5 yıl öncesi olayları birleştirip aldatıldığınız sonucuna ulaştınız ? Birden kimsenin aklına gelmez sonuçta herşey iyi gidiyorken madem bukadar mutlusunuz bence kendinizi yıpratmayın boşa zaman geri gelmiyor eşinizede sorsanız eski konuları açsanız şimdi daha çok sorun olur aranızda. Beşer şaşar demekten başka çare yok çok zaman geçmiş ve en önemlisi şuan mutluyum diyorsunuz

5 sene öncesini hiç bir zaman unutmayacaksınız. Sindirmek dediğimiz olay bu işte..
Sindiremeyecekseniz devam etmenin bir mantığı yok.
Ömrü billah bu yapılanın acısını da kendinizden çıkaracaksınız.
Geçmiş olsun şimdiden.
Bu arada bir kere yapan bir daha yapma potansiyeli yüksek olandır.

Yani siz o bir sene boyunca aldatıldınız ve farketmediniz şimdi mi emin oldunuz bu durumdan?
Eşinizin ayni şeyi yeniden yapma durumu hep var biliyorsunuz değil mi? Bilmiyorum bunu bilerek gerçekten mutlu olabiliyor musunuz?
Sizin eski bir konunuzu hatırlıyorum , eşiniz daha çok çocuk istiyordu, bence en azından başka cocuk yapmayın bu adamdan..

Evet esim en az 4 cocugumjz olsun istiyor yaslarimiz da genc oldugu icin. Tabi ki de yapmam. Ozellikle burda kadinlar bana esinin tekrar cocuk istediği donem korun ama belli etme dedigini cok mantikli buldum. Oyle yapicam

1 sene boyunca aldatildim farketmedim diye bir sey yok elimde net bir kanit yoktu yani tartismalar cok yasadim cok kez hesap sordum bir yandan da kizimla ilgilenip konu komşu tartismalarimizi duymasim diye diye tayin olduk geldik.
Suan bunlari dusunuyor olmama sebep eski fotolar dedigim gbi kizimin kucuklugu. Ve yas olarak ta inanin küçükmüşüm ve esimi cok seviyordum o donem gozlerim mi kördu konduramadim mi bilemiyorum.
Suan bu konuyu gündeme getirip tadimizi kaçırmam
Ama biraz daha olgunlastim aldigim kararlarin arkasinda durabilecegimi biliyor esim. Bundan sonraki tek bir hatasinda dunyayi basina yikar cocuklara hasret birakirim bunu biliyor en azinda tahmin ediyor.

Yani kim ederse kendisine eder .. bu dunyada yırtması zor da obur dunyada hesap verecek o sadece sizi degil Allahın yasak yaptıgı seyleri de cignemiş. Bunun farkinda olmanız guzel .. fakat gecmiş gitmiş kendinizi bunlarla yormayın. Madem o zmn bise yapmadmz simdi bu konularo acmal boss Aradan okadar yıl gecmiş madem okadarsuper. Bi ilişkiniz var . Bunlarla vakit kaybetmeyin.

Ayne oyle yapiyorum. Suanin cocuklarimla.mutlu yavamin tadini cikariyorum ama tabi essegin aklina karpuz kabugu kacirmada arada bir ayar veriyorum.
Iste sadece kimseye sorup derrtlesemedigim icin bir suraya icimi dökeyim istedim
Tesekkurler guzel teklinleriniz icin .

Zaten birşey yapmayacaksanız konuyu gündeme getirmek saçma olur ama bu konuda içten içe hep huzursuz eder sizi..
İnşallah eşiniz aynı hatayı tekrar yapmaz..

Bunun güzellikle alakası yok. Hamilelik veya Lohusalıkta veya bebek ufakken adamlar böyle olabiliyor. Şuan mutlusunuz ve yapmadığına eminseniz devam edin. Çünkü bir başka erkek de aynı olacak büyük ihtimal.

Ama şu da var işi icraata dökmüş bir erkek hiçbirşey den korkmaz. İş o aşamaya geldiyse, aradıgı başka şeyler olabilir.

Aldatılmamış kadın çok az desem için ferahlar mı ki:)? evet bu bir gerçek..sen sadece 1 tanesisin ve; emin ol şu an yuvan kurtarılmış adamda yapmış bir cahillik. Bunu bayıla bayıla söylemiyorum ama en azından şu an güzel ve huzurlu bir yuvan var. Hiçbir zaman hiç kimse eşine tam olarak sahip olamıyor.bunu lutfen aklınızdan çıkarmayın.Yavrunuzla saadetinize kaldığınız yerden devam edin.Bu meretlerin geninde mi vardır nedir.Konuyu kendinle alakalandırmadan düşün,sen çirkin ya da eksiksin diye aldatılmadın,adamın anlık zaafına ve cehaletine denk geldi. Hatta o bunu yaparken aldatıyorum hissiylede yapmadı.Gençliğinden kalma özgür ruhun eseriyle olmuştur olan. Yapacağın en güzel şey bu düşünce aklına gelince hemen başından defetmen.sağlık ve huzurla..

Yaşadığın şeyler kolay değil ama şuan güzel giden hayatını zehir etme.
Kolay değil ama unutmaya çalış. Aklına geldikçe başka şeylerle meşgul ol.

Kendini avutmak değil doğru olan bu

aldatan yine aldatır takibi elden bırakmayın. bir de erkeklerde ekstra bağlılık ekstra ilgi gibi davranış değişiklikleri genelde bi halt yediğine işaret oluyor

Bosanmayacaksaniz bunlari anlatmaya da hatirlamaya da gerek yoktu
Bu arada isterse bakimsiz olun,aldatilmaniz hak reva degildi size. Cirkin,bakimsiz olmak aldatilmayi gerektirmez.
Ve son olarak,ben aldatildigima emin olsam asla durmam bosanirdim. Kesin ve net. Adam beni son iki yildir ne kadar mutlu ederse etsin,onemli degil. Uzaya cikarsa ne yazar?

5 Sene önce aldatmış inkar etmiş. % 100 delil yok. Bir çocuk daha yapmışsınız... Unutun düşünmeyin diyeceğim fakat birşey tetiklemiş olmalı. Bu tetikleyen şey yeni bir aldatmayı işaret etmiyorsa hayatınızdan uzaklaştırın.
Not: Durmadan bakımlıyım güzelim demişsiniz aldatılmanın güzellikle bakımla ilgisi yok. Aldatanın şerefsizliği, karakter sahibi olmaması ile ilgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…