Evli kadinlar !! Zor bir soru ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatan bir daha aldatır. O zaman bir çocukla takip edememişsiniz şimdi iki çocuklu ve mutluluğa alışmışken daha zor fark edersiniz. Her an acaba beni bugün mü aldatacak yarın mı diye düşünmeyecekseniz hiç yüzleşip bunu yuttuğunuzu göstermeyin en azından yüz bulmasın.

Mahkeme bile aldatma fiilinin üzerinden 5 sene geçmiş olunca açılan davayı kabul etmiyor. En azından bunu düşünüp kendi içinizde düşüncelerinizi bitirebilirsiniz.

siz istediğinz kadar bakımlı ve güzel olun ladatacak adam aldatır ve aldatmaya devam eder...
şüphesi bile yeter bana eşimden ayrılmak için kanıta ihtiyacım yok ve sizinde olmamalı, zaten yeteri kadar kanıt varmış evli bir adamın çantasında perezervatif ne arar??? evde kullanıyorsada evde bırakmalı yanında neden taşısın ki???
siz unutmamışınız , üstüne genç yaşta 2. ye anne olmuşunuz, ben olsam o an ya ayrılırdım ya da asla 2. çocuğu doğurmazdım....ama ayrılmaya niyetiniz de yok o nedenle ne diyelim ki size için bir bardak soğuk su hayatınıza devam edin..

2-3 yıldır mutlu olabiliyorsanız, neden şimdi mutsuz olmaya uğraşıyorsunuz?

He bana göre o an bile hazmedilemez. Ama şartlarınız uygun değilmiş demek ki.

Belki de şimdi aklınız başınıza dank etti bilinmez. Ama yıllardır unutup "şimdi iyiyiz boşanmayacağım" derken aynı konuyu açmak çok saçma olur.
Allah'a havale ettim diyorsunuz madem önünüze bakın..

Anladigim kadariyla elle tutulur kanit yine yok...sadece yillar sonra birlestirdigin olaylar silselesi...vhalla zor ya...
Artik hep takipte olucaksin belli o yuzden birsey olursa bu sefer tetikte olucaksin...

Esinle konus,sorularina cevap aramaya calis gecmise dair belki bir nebze rahatlarsin...boyle kurmanin sonu yok

Aradan değil 5 yıl 50 yıl geçse kadınlar unutmaz ve beynini yer durur hayat kısa düşünmemeye ve mutlu olmaya çalış canım hasta olursun anı yaşa şunu bilki dünyada senden kıymetli yok kendini yemenin manasıda yok polyannacılık oynuycaksın,fakat bir daha şüphelenirsen ona bişey diyemem işte..

boşanmayacaksan beynini ve kalbini bulandırmanın bir anlamı yok bence

Ben olsam ağzına s.çardım siz affetmeyi tercih etmişsiniz, sizin bileceğiniz iş.
Üstelik hikaye çok çirkin, yeni doğum yapmışsınız, çantada prezervatif, kadının bana söylediği laflar falan dediğinize göre tanıdığınız birisi...iğrenç

Kac sene gecmis ustunden. Suan mutlusun cocugun olmus.
Yani vaktinde war ki dusunuyorsun bunlari :)
2 cocukla suanda idare edip vakit bulmak zor olsa gerek.
Esin pisman olmustur zaten, konulari acip dusunmen, sadece seni yipraticak...

Ne yazık ki ömrünüz boyunca ara ara aklınıza gelecek ve üzüleceksiniz .Böyle anlarda mutlu evliliginizi, eşinizin iyi yönlerini düşünerek aklınızdaki düşünceleri dağıtmaya çalışın. Aldatılmak için bakımsız olmaya da gerek yok veya kendinizde bir kusur aramaya.Kimse aldatılmayı haketmez şartlar ne olursa olsun.

Ya ben bir yüzlesmeyi tercih ederdim, o kartlar hep acik olacak.
O da pasa pasa kabul edecek bu gerilimi yasayacagiz ancak öyle devam edebilirdim.

Obur tarafda hesabi sorarmiyiz soramazmiyiz muamma bu dunyada hesaplasmak daha mantikli bence.. ben boyle yapardim zaten bu supheyle ben esimle mutlu bir hayat gecirememki

Öncelikle esinize bu konuyu sakın açmayın . Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin hem de aranıza soğukluk girmesin . Madem eşiniz yuvasına size bağlanmış sizi seviyo her ne yaşadıysa yerinizi alamamış zaten . Kendi kendinize düşünüp kuruntu etmeyin ama her zaman temkinli olun. Gerçi birşeyler yaşayıp yuvasına tekrar bağlandıysa diğer taraftan canı yanmıştır tekrar böyle birşeye kalkışmaz. Siz soğuk durdukça o da uzaklaşır . Bosanmicam demissiniz o zaman hiç ortamı germeye gerek yok kendinize farklı meşguliyetler edinin

Bi sekilde bu durum.midenizi bulandirdi.ama sonuca bakin mutluysaniz esinize de guveniniz sonsuz ise , akisina bırakın.Ben ister istemes bunu ogrenince paranoyaya baglardim bir sure .kabullenmem de zor olurdu neden böyle birsey yaptgini sorgulardim esimin nedenini ogrenmk isterdim.ama sonucta hayat devam ediyor dedigim gibi guveniniz hala tamsa ve esiniz cocugunuzla mutlu iseniz esinizin bu hatasini zaman icinde kabullenebileceginizi hissediyorsaniz mutluluğunz agir basiyorsa artik dusunmemeye calisin.gecmiste kalmis bir konu talihsiz de olsa.

Kararina saygi duyariz elbette ama “mutlu evliligimin tadini cikariyorum” nasil bir cumledir ya. Bakimliyim,mutluyum. Surekli bir gucluyum moduna gerek yok. Bir karar vermissin bir secim yapmissin tamam bitti gitti

2018 yılı içinde bir 7 yıllık bir 8 yıllık evliymişsiniz.
Doğru zamanı verdiğinize emin misiniz şimdi de yani 5 sene mi geçti üstünden?
Kanıt yoktudan ziyade kanıt varmış da siz boşanmak istememişsiniz.
O zaman kapattıysanız konu şimdi neden tekrar açıldı ki demek ki şüphelenmeye tekrar başladınız ne dersiniz?

Kararina saygi duyariz elbette ama “mutlu evliligimin tadini cikariyorum” nasil bir cumledir ya. Bakimliyim,mutluyum. Surekli bir gucluyum moduna gerek yok. Bir karar vermissin bir secim yapmissin tamam bitti gitti
Vallahi dark adam aldatmış, bi farklılık aramış, yaşamış. Şimdi kadını istediği kadar ihya etsin. Yapacağını yapmış zaten, şuan günah çıkarıyor. Kadınlarda isterse dünyanın en güçlü insanı, en bakımlı en cilveli kadını olsun; aldatan karaktersizlikten aldatıyor. Hiç önemli değil kadının kişiliği ve özellikleri.

Diger uyelerin yorumlarini da okudum sasirdim. Yuvada mutlu olmak boyle bir sey degil ki,ballandira ballandira oh ne guzel aldatilmissin diyecek insanlar neredeyse. Kendimden suphe ettim ya.

Bazıları 5 yıla takılmış, bazen insanın basireti bağlanır gözünün önünde olanları snlamdıramazsın, konduramazsın... Mesela geçen kendi yaşadığım Bi olay aklıma geldi daha flört bile etmiyoruz karşımda ayağının üstünü kaşıyıp sivilce çıkmış diyor... O an gülmüştüm ama aslında beni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyordu... Şimdi anlıyorum.. Tabi sadece bu değil bşka şeylerde vardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…