Aldatılmadan mutluluğu kendilerinde hak gibi görmüyorlar. Erkeğin eve bağlı olması için ya ufak tefek kaçamaklara göz yumacaksın yada böyle seks kraliçesi falan olacaksın. Yetişme biçimlerinin yada onlara sunulan evlilik kalıplarının böyle olduğuna inanıyorum. Ne desek boş, yine bildikleri gibi arayacaklar mutluluğu.Diger uyelerin yorumlarini da okudum sasirdim. Yuvada mutlu olmak boyle bir sey degil ki,ballandira ballandira oh ne guzel aldatilmissin diyecek insanlar neredeyse. Kendimden suphe ettim ya.
Birde ısrarla bir güzellik ve bakım vurgusu, güzel olmayan kadınlar aldatılabilir gibi bir durum çıkıyor sanki ortaya.Aldatılmadan mutluluğu kendilerinde hak gibi görmüyorlar. Erkeğin eve bağlı olması için ya ufak tefek kaçamaklara göz yumacaksın yada böyle seks kraliçesi falan olacaksın. Yetişme biçimlerinin yada onlara sunulan evlilik kalıplarının böyle olduğuna inanıyorum. Ne desek boş, yine bildikleri gibi arayacaklar mutluluğu.
Ay erkekler ne veriyor kadına ben en çok onu merak ediyorum. Nedir yani, manikür mü yaptırıyor, düzenli bakıma mı gidiyor, evde kaslı kaslı mı dolaşıyor, yatağa girene kadar özenerek seçtikleri kombinlerle mi oturuyor evde ne yapıyor? Dediğiniz gibi, bakımsız kadın aldatılmalıymışta erkek ne olursa olsun sadık kalınması gereken bi varlıkmış gibi.Birde ısrarla bir güzellik ve bakım vurgusu, güzel olmayan kadınlar aldatılan olur gibi bir durum çıkıyor sanki ortaya.
Aslinda bakarsaniz suan ki duruma ekstra baglilik diyemem. Normali bu olmaliydi zaten. Eskiden ne yaptigini soylemez haber vermez basina buyruktu. Simdi birlikte zaman gecirmeyi seviyor. Oturup rahatca konusabiliyoruz yada gezip eglenbiliyoruz. Yada nereye gittigini kimle ne yaptigini soyluyor arkadsslariyla beni de tanistiriyor.aldatan yine aldatır takibi elden bırakmayın. bir de erkeklerde ekstra bağlılık ekstra ilgi gibi davranış değişiklikleri genelde bi halt yediğine işaret oluyor
Evet yani biz hep bir hazır olda eslerimiz dışarıya meyletmesinler diye ugrasmak zorundayız ama adamlar normal hayatını yaşıyor. Hayır şuan gece bebek bakımından göz altlari mosmor olmuş insanım mesela 6 aydır zombi geziyorum evin içinde, esim beni bu sebepten aldatacaksa hiç durmasın zaten hayatımda.Ay erkekler ne veriyor kadına ben en çok onu merak ediyorum. Nedir yani, manikür mü yaptırıyor, düzenli bakıma mı gidiyor, evde kaslı kaslı mı dolaşıyor, yatağa girene kadar özenerek seçtikleri kombinlerle mi oturuyor evde ne yapıyor? Dediğiniz gibi, bakımsız kadın aldatılmalıymışta erkek ne olursa olsun sadık kalınması gereken bi varlıkmış gibi.
Evet aldatilmanin guzellikle bakimla asla alakasi yok bu erkegin seref yoksunlugundan namussuzlugundan kaynakli bunu biliyorum. Ancak severek evlenmis ve birbirimize hayrandik. Onu kendimden sogutacak bisey yapmadigimi belirtmek icin guzelim bakimliyim detayini yazdim . Cogu arkadas oraya takilmis. Sadece kendin gulmeyi cok severim tebessum ederek konuşurum nirmal hayatta beni aldatacak ben ne yapmis olabilirim diye kendimi sorguladim aslinda.5 Sene önce aldatmış inkar etmiş. % 100 delil yok. Bir çocuk daha yapmışsınız... Unutun düşünmeyin diyeceğim fakat birşey tetiklemiş olmalı. Bu tetikleyen şey yeni bir aldatmayı işaret etmiyorsa hayatınızdan uzaklaştırın.
Not: Durmadan bakımlıyım güzelim demişsiniz aldatılmanın güzellikle bakımla ilgisi yok. Aldatanın şerefsizliği, karakter sahibi olmaması ile ilgili.
Aslinda cok tanıdığım biri degil calistigi yerde 2 kere işimi yaptı o sirada muhabbet ederken sanki esine benzer birini tarif eder gbi konuştu . Bide arabamizda ayni o kadinin saclarina benzeyen saclar da bulunca ... of hatirlamasi bile kotu ne kavgalar ne tartismalar yasadim bir bilseniz ama kesin hic bisi yoktu ki. Ve o ilce de esimin meslegi ile alakali bende esimde tanınmış kisilerdik o nedenle cok duyurmak kadinla yuzlesmek yada aklimdan gecenleri acikca sormak istemedimBen olsam ağzına s.çardım siz affetmeyi tercih etmişsiniz, sizin bileceğiniz iş.
Üstelik hikaye çok çirkin, yeni doğum yapmışsınız, çantada prezervatif, kadının bana söylediği laflar falan dediğinize göre tanıdığınız birisi...iğrenç
Dedigim gbi o donem kullandigimiz parfumler cektigimiz fotolar karsima ciktikca aklim gidiyor cok moralim bozuluyor. Nasıl bas edebilirim bu duyguyla unutmak istiyorum o 1 seneyie o zaman?
Her canlı bir gün ölümü tadacaktır boşverin geçmişi hayatınıza bakın.Arkadaslar merhaba hepinize iyi geceler dilerim. Hic uzatmadan konuya girecem
Size sorum su sekilde
9 senelik evlisiniz ve evliliginizde son 2 senenizi gercekten cok guzel geçiriyorsunuz hic olmadigi kadar guzel.
Ancak bundan 5 sene önce aldatildiginizi öğreniyorsunuz.
Ama kanit yok yani foto video fln yok. Ama bütün parçaları bir araya getirince sonuctan aldatildiginiz ortaya çıkıyor .
Parca derken mesela şöyle eşimin bir kac lafi diger kadindan duyduğum bir cumle . Eşimin arabasinda buldugum ve her ne kadar o dönem eşim inkar etmis olsa da ben eminim diger kadinin saçları sari ve upuzun.
Yine o donem büyük kavgalar yasadigimiz telefona sifre koyma olayi ve yine o dönem cantasinda bulduğum prezervatif.
Size bu yazdığım seyler toplam 1 senelik bir olay. Ve o 1 sene boyunca surekli kavga tartisma mutsuzluklarla geçti
19 yasimda evlendim 21 de kızımı kucagima aldim bu yasadigim olaylar kizimi kucagima aldigim sene dogu gorevine tayinimiz cikinca yasandi.
Ama emin olun ki her ne kadar cocuklu ve mahrumiyet bölgesinde olsak ta aşırı bakimli guzel alimli bir kadinim. Inanin bakanin bir daha baktigi guzellikteyim . Cogu kez cildime nazar degmistir insanlarin bakisindan. Bu detaylari yazdim diye beni eleştirmeyin nolur çünkü boyle gercekten internetten siparis ederdim o bolgedeyken makyaj urunlerimi guzel kiyaftler falan.
Iste boyle herkesin bana baktigi ama esimin beni gormedigi o donemde bunlar yaşandı .
O siralar kizimla oyalanmaktan biraz da safliktan diyelim parcalari birleştirip kanit toplayamadim.
Esimi takip etme imkanim yoktu.
Ve suan ozellikle son 2..3 sene daha guzel bir ilde sorunsuz sifresiz güven veren aşk dolu bir hayat yaşıyoruz. Esimin hic olmadigi kadar bana baglandigini hissediyorum. Bu sure zarfinda 1 oglumuz oldu ve ben hala bakimliyimdir gercekten.
Simdi diyeceksiniz ki durdun durdun neden konuyu aciyorsun
Haklisiniz
Ama nedense son 1 haftadir 5 sene oncesini dusunmekten kendimi alamiyorum
Sonuç olarak tabiki net bir kanit yok bosanmicam tam 2..3 senedir duzelmis evliligimde yuvami dagitmicam hesabini obur dunyada sorcam.
Aklima geldikce karnim ağrıyor ve bi kasvet çöküyor icime. Esime karsi soğuyorum
Ama sizleri merak ediyorum siz olsaniz suan naparsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?