Evli kadinlar !! Zor bir soru ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu sefer kötü polis olmayacağım. Evet, belki aldatildiniz ama şuan hiç olmadığı kadar mutluyuz diyorsunuz. Eşiniz pişman olmuş ve telafi etmeye çalışıyor olabilir. İki tane yavru var ortada. Başıma böyle birşey gelse, mecburen yavrularimi düşünürüm ama suphelensem ve sizinki gibi kanıtlar bulmuş olsam zamanında asla susmazdim. Bir çocuğum varken daha farklı düşünebilirdim, en azından onu yaptığına yapacağına bin pişman ederdim. O zaman sustuysaniz şimdi hiç konuşmayın. Düşünmeyin bunları.

zamaninda bosanmadiysaniz ve evliliginizi resmen olmasa bile fiilen bitirmediyseniz ve su an da bosanmak gibi bir niyetiniz yoksa unutacaksiniz bunlari,
sen olsan ne yaparsin denecek bir sey yok,
herkes farkli yapida, herkes farkli hayatlar yasiyor.

Aldatilma suphenizden sonra cocuk sahibi olmussunuz.
Seciminizi yapmissiniz..
Konu acmanizin mantigini anlamadim..
Esinizi affedebilirsiniz istediginiz gibi davranabilirsiniz..

Diger uyelerin yorumlarini da okudum sasirdim. Yuvada mutlu olmak boyle bir sey degil ki,ballandira ballandira oh ne guzel aldatilmissin diyecek insanlar neredeyse. Kendimden suphe ettim ya.
Aldatılmadan mutluluğu kendilerinde hak gibi görmüyorlar. Erkeğin eve bağlı olması için ya ufak tefek kaçamaklara göz yumacaksın yada böyle seks kraliçesi falan olacaksın. Yetişme biçimlerinin yada onlara sunulan evlilik kalıplarının böyle olduğuna inanıyorum. Ne desek boş, yine bildikleri gibi arayacaklar mutluluğu.

Birde ısrarla bir güzellik ve bakım vurgusu, güzel olmayan kadınlar aldatılabilir gibi bir durum çıkıyor sanki ortaya.

Birde ısrarla bir güzellik ve bakım vurgusu, güzel olmayan kadınlar aldatılan olur gibi bir durum çıkıyor sanki ortaya.
Ay erkekler ne veriyor kadına ben en çok onu merak ediyorum. Nedir yani, manikür mü yaptırıyor, düzenli bakıma mı gidiyor, evde kaslı kaslı mı dolaşıyor, yatağa girene kadar özenerek seçtikleri kombinlerle mi oturuyor evde ne yapıyor? Dediğiniz gibi, bakımsız kadın aldatılmalıymışta erkek ne olursa olsun sadık kalınması gereken bi varlıkmış gibi.

Ben konuyu neden açtınız anlayamadım.
Bunu 5 yıl sonra dert edinmişseniz
Ya sineye çeker evliliğinize devam edersiniz.
Ya boşanmasanızda herşeyi göze alır yüzleşirsiniz.
Ya da o boşanırsınız. Aldatma sebebi ile olmaz artık ama genel sebeplerle dava açabilirsiniz. Ben olsam eşimin çamtasında prezervatif görüp susamazdım. O an verirdim hükmünü. Fakat herkes farklı tabi. Sizin evliliğiniz sizin kararınız.

aldatan yine aldatır takibi elden bırakmayın. bir de erkeklerde ekstra bağlılık ekstra ilgi gibi davranış değişiklikleri genelde bi halt yediğine işaret oluyor
Aslinda bakarsaniz suan ki duruma ekstra baglilik diyemem. Normali bu olmaliydi zaten. Eskiden ne yaptigini soylemez haber vermez basina buyruktu. Simdi birlikte zaman gecirmeyi seviyor. Oturup rahatca konusabiliyoruz yada gezip eglenbiliyoruz. Yada nereye gittigini kimle ne yaptigini soyluyor arkadsslariyla beni de tanistiriyor.

Dedigim gbu 5 sene once bunlati yasadigim o donemde her yaptığı hatada tartismalarda tek aciklamasi şuydu . Sua calistigim yerden memnun degilim ortami sevmiyorum yasadigim ilceyi sevmiyorum maddi anlamda da sikintidaydik ve yeni dogum yaptığım siralar esimin annesiyle isim vermeme yuzunden buyuk tartismalar yasadik bu eşimle aramiza cok ama cok buyuk bir sogukluk sokmustu ve esim hep bu konulari bahane ediyordu

Evet bunlarin hic biri bahane olamaz. O bunalimdayda bende bunalimdaydim yasadigim yerden oturdugum lojmandan lohusaliktan memnun degildim. Bende mi aldatma emareleri verseydim eline

Gerçekten zor bir soru. Ben sizi anlıyorum. Burada üzerinize çok gelişmiş. Aslında siz biraz dert dökmek istemissiniz. Bosanmayacaginiz eşinizi sevdiğiniz belli. Bence de bosanmalik bir olay değil. Çünkü olay taze değil gelmiş geçmiş. Çocuklar olmuş. Yapmanız gereken bundan sonra eşinize karşı tutumunuzu değiştirsiniz misal hareketlerini kontrol edersiniz çok aşık ne yaparsa yapsın bosanmazsiniz intibasi olusturmazsiniz gibi şeyler. Yani kendinize daha güven duyun. Aldatılmanin güzellikle de ilgisi yok. Derdinizi paylaşmak istemişsiniz bu da çok normal bence. Geçmiş olsun önünüze bakmak en hayırlısı

Evet yani biz hep bir hazır olda eslerimiz dışarıya meyletmesinler diye ugrasmak zorundayız ama adamlar normal hayatını yaşıyor. Hayır şuan gece bebek bakımından göz altlari mosmor olmuş insanım mesela 6 aydır zombi geziyorum evin içinde, esim beni bu sebepten aldatacaksa hiç durmasın zaten hayatımda.

Evet aldatilmanin guzellikle bakimla asla alakasi yok bu erkegin seref yoksunlugundan namussuzlugundan kaynakli bunu biliyorum. Ancak severek evlenmis ve birbirimize hayrandik. Onu kendimden sogutacak bisey yapmadigimi belirtmek icin guzelim bakimliyim detayini yazdim . Cogu arkadas oraya takilmis. Sadece kendin gulmeyi cok severim tebessum ederek konuşurum nirmal hayatta beni aldatacak ben ne yapmis olabilirim diye kendimi sorguladim aslinda.

Bu arada son yillarda bu dusuncelerimi tetikleyecek birsey yapmadi Allha sukur biraz adam oldu. Ben sadece cogu kadin anlar beni esimin o yillarda kullandigi parfum giydigi ceket ceindigimiz fotograf vs vs gordukce kokladikca aklima o yil geliyor kahroluyorum belli etmiyorum tabi kimseye

Boşanmıcam demişsiniz zaten.

Bu nedenle bunları düşünüp kendinizi mutsuz etmeyin.

Mutsuz anne = mutsuz aile demek.

Şuana odaklanın, eşiniz şuan iyi madem.

Bir daha yaparsa da sineye çekip susmayın lütfen.

Aslinda cok tanıdığım biri degil calistigi yerde 2 kere işimi yaptı o sirada muhabbet ederken sanki esine benzer birini tarif eder gbi konuştu . Bide arabamizda ayni o kadinin saclarina benzeyen saclar da bulunca ... of hatirlamasi bile kotu ne kavgalar ne tartismalar yasadim bir bilseniz ama kesin hic bisi yoktu ki. Ve o ilce de esimin meslegi ile alakali bende esimde tanınmış kisilerdik o nedenle cok duyurmak kadinla yuzlesmek yada aklimdan gecenleri acikca sormak istemedim

Her canlı bir gün ölümü tadacaktır boşverin geçmişi hayatınıza bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…