- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
Ben olsam kıskançlıktan ölürdüm ama bence esin şu an geçmişte yaptığı hatayı telefi etmeye çalışıyor sen de artık geçmişi düşünmeyi bırak ve eşinin güçlü kollarına satılana küçük bir not bence eşini her ne olursa olsun boş bırakama erkekler her ne kadar güzel bir kadınla da birlikte olsalarda kendileriyle ilgilenen ve onu memnun eden(her anlamda ) bir kadınla birlikte olmak isterler bence.
ay evet ben de bunu merak ettimKadını nereden tanıyorsunuz? Sarışın diyorsunuz, lafları eşiminkiyle uyuyor diyorsunuz.
Anlamadım.
Tabiki gunah ta almak istemiyorum ne esimin ne o kadinin. Ama iste parcalari birkestirince insanin aklina baska birsey gelmiyor. O donemde bu dusuncedeydim ama kesin bisi ortada yokken bisi yapamadim. Kadinlar olarak unutamıyoruz hic birseyi.Şekerim olan ne ise geçmişte kalmış. Gün bugündür . Temizle zihnini önüne bak. Insanoğlu hayatta herşeyi yaşayabilir. Hiç takilma derim. Huzuru bulmak çok ama çok zor. Kaybetme.
Haklısın . Ben bu dunyada birak esimi babama abime bile guvenmem insanoglu cig sut emmiş. Ama bide tam anlamiyla kanit olmadi bulamadim. Tam arastiramadim. Her seye mantikli aciklamalarla geldi.Şekerim olan ne ise geçmişte kalmış. Gün bugündür . Temizle zihnini önüne bak. Insanoğlu hayatta herşeyi yaşayabilir. Hiç takilma derim. Huzuru bulmak çok ama çok zor. Kaybetme.
Valla cok zor. Mantiken devam edersin ama duygularini nasil kontrol edebilirsin bilemiyorumArkadaslar merhaba hepinize iyi geceler dilerim. Hic uzatmadan konuya girecem
Size sorum su sekilde
9 senelik evlisiniz ve evliliginizde son 2 senenizi gercekten cok guzel geçiriyorsunuz hic olmadigi kadar guzel.
Ancak bundan 5 sene önce aldatildiginizi öğreniyorsunuz.
Ama kanit yok yani foto video fln yok. Ama bütün parçaları bir araya getirince sonuctan aldatildiginiz ortaya çıkıyor .
Parca derken mesela şöyle eşimin bir kac lafi diger kadindan duyduğum bir cumle . Eşimin arabasinda buldugum ve her ne kadar o dönem eşim inkar etmis olsa da ben eminim diger kadinin saçları sari ve upuzun.
Yine o donem büyük kavgalar yasadigimiz telefona sifre koyma olayi ve yine o dönem cantasinda bulduğum prezervatif.
Size bu yazdığım seyler toplam 1 senelik bir olay. Ve o 1 sene boyunca surekli kavga tartisma mutsuzluklarla geçti
19 yasimda evlendim 21 de kızımı kucagima aldim bu yasadigim olaylar kizimi kucagima aldigim sene dogu gorevine tayinimiz cikinca yasandi.
Ama emin olun ki her ne kadar cocuklu ve mahrumiyet bölgesinde olsak ta aşırı bakimli guzel alimli bir kadinim. Inanin bakanin bir daha baktigi guzellikteyim . Cogu kez cildime nazar degmistir insanlarin bakisindan. Bu detaylari yazdim diye beni eleştirmeyin nolur çünkü boyle gercekten internetten siparis ederdim o bolgedeyken makyaj urunlerimi guzel kiyaftler falan.
Iste boyle herkesin bana baktigi ama esimin beni gormedigi o donemde bunlar yaşandı .
O siralar kizimla oyalanmaktan biraz da safliktan diyelim parcalari birleştirip kanit toplayamadim.
Esimi takip etme imkanim yoktu.
Ve suan ozellikle son 2..3 sene daha guzel bir ilde sorunsuz sifresiz güven veren aşk dolu bir hayat yaşıyoruz. Esimin hic olmadigi kadar bana baglandigini hissediyorum. Bu sure zarfinda 1 oglumuz oldu ve ben hala bakimliyimdir gercekten.
Simdi diyeceksiniz ki durdun durdun neden konuyu aciyorsun
Haklisiniz
Ama nedense son 1 haftadir 5 sene oncesini dusunmekten kendimi alamiyorum
Sonuç olarak tabiki net bir kanit yok bosanmicam tam 2..3 senedir duzelmis evliligimde yuvami dagitmicam hesabini obur dunyada sorcam.
Aklima geldikce karnim ağrıyor ve bi kasvet çöküyor icime. Esime karsi soğuyorum
Ama sizleri merak ediyorum siz olsaniz suan naparsiniz.
Aciklamasini yapmistim diger arkadaslara lutfen bakimliyum vs yazdigima takilip ana soruyu unutmayin. Ben sadece kendimi sorguladim nerde hata yaptım kendimi mi saldim acaba diye soyledgim icin oyle yazdim.şey olur ya böyle senelerce itlik kopukluk yapan insanlara birden bir şey olur "abi ben çok değiştim" diye namaza filan başlayıp kendilerince doğru yolu bulduklarını zannederler.
eşiniz de sizi aldattıysa büyük ihtimalle onun günah çıkarmasıdır bu 3 senelik iyilik hali.
madem ayrılmayacaksınız konunun amacı ne? bu arada biz de baya bakımlıyız filancmdjdkskdsmdj gözünüzü seveyim aldatıldım diyorsunuz ve bakımlı olduğunuzu bin farklı cümleyle yazmışsınız. burda sormanız gereken tek soru var "acaba benim bakımım eşimin umrunda mı?"
Anlamadim inan kiBunlar hep vesvese ...
Aciklamasini yapmistim diger arkadaslara lutfen bakimliyum vs yazdigima takilip ana soruyu unutmayin. Ben sadece kendimi sorguladim nerde hata yaptım kendimi mi saldim acaba diye soyledgim icin oyle yazdim.
Sorus amacim bu aklimdan o seneyi cikartio sokup atmak istiyorum dusununce cunku esime eziyet ediyorum ters cumleler soguk davranmalar.falan
Tabi babama bile guvenmem artik bu devirde ama artik adam oldu diyebiliyorum gonuk rahatligiyla ama temkinli davraniyorum belli etmiyorum. O zamanlar yas olarak ta 5 yas küçüktüm ayakkarim saglam basmiyordu cevrem yoktu.
Şimdi her sey cok farkli ama unutmak istiyorum o donemi
Yaptıysa bile bitti gitti diye düşün. Senin yanında sonuçta. Istemese yolları ayırırdı. Beyninin sana yaptığı hırs baskısına yenilme.Haklısın . Ben bu dunyada birak esimi babama abime bile guvenmem insanoglu cig sut emmiş. Ama bide tam anlamiyla kanit olmadi bulamadim. Tam arastiramadim. Her seye mantikli aciklamalarla geldi.
Yillardir iyi davranir yani normal davranir o donem psikolojim bozuk canim sikkin is yerinde kimseyle anlasamiyorum yasadigim yeri sevmiyorum fakan diyordu ve hatta 2 kere hocalarla gorustu duzelebikmek icin bilmiyorum ya cok karışık o yil nolduysa esime bisey oldu ama iste insanin beyninde kaliyor hersey.
Madem ki mükemmel giden bir evliliğimiz var ve bosanmayi düşünmüyorsunuz "yağıpta durulan yağmurların peşinden şemsiye ile koşmayın"....Arkadaslar merhaba hepinize iyi geceler dilerim. Hic uzatmadan konuya girecem
Size sorum su sekilde
9 senelik evlisiniz ve evliliginizde son 2 senenizi gercekten cok guzel geçiriyorsunuz hic olmadigi kadar guzel.
Ama kanit yok yani foto video fln yok. Ama bütün parçaları bir araya getirince sonuctan aldatildiginiz ortaya çıkıyor .
Parca derken mesela şöyle eşimin bir kac lafi diger kadindan duyduğum bir cumle . Eşimin arabasinda buldugum ve her ne kadar o dönem eşim inkar etmis olsa da ben eminim diger kadinin saçları sari ve upuzun.
Yine o donem büyük kavgalar yasadigimiz telefona sifre koyma olayi ve yine o dönem cantasinda bulduğum prezervatif.
Size bu yazdığım seyler toplam 1 senelik bir olay. Ve o 1 sene boyunca surekli kavga tartisma mutsuzluklarla geçti
19 yasimda evlendim 21 de kızımı kucagima aldim bu yasadigim olaylar kizimi kucagima aldigim sene dogu gorevine tayinimiz cikinca yasandi.
Ama emin olun ki her ne kadar cocuklu ve mahrumiyet bölgesinde olsak ta aşırı bakimli guzel alimli bir kadinim. Inanin bakanin bir daha baktigi guzellikteyim . Cogu kez cildime nazar degmistir insanlarin bakisindan. Bu detaylari yazdim diye beni eleştirmeyin nolur çünkü boyle gercekten internetten siparis ederdim o bolgedeyken makyaj urunlerimi guzel kiyaftler falan.
Iste boyle herkesin bana baktigi ama esimin beni gormedigi o donemde bunlar yaşandı .
O siralar kizimla oyalanmaktan biraz da safliktan diyelim parcalari birleştirip kanit toplayamadim.
Ve suan ozellikle son 2..3 sene daha guzel bir ilde sorunsuz sifresiz güven veren aşk dolu bir hayat yaşıyoruz. Esimin hic olmadigi kadar bana baglandigini hissediyorum. Bu sure zarfinda 1 oglumuz oldu ve ben hala bakimliyimdir gercekten.
Haklisiniz
Sonuç olarak tabiki net bir kanit yok bosanmicam tam 2..3 senedir duzelmis evliligimde yuvami dagitmicam hesabini obur dunyada sorcam.
Aklima geldikce karnim ağrıyor ve bi kasvet çöküyor icime. Esime karsi soğuyorum
Yani hoca falan getirdi okuttu ufletti kendini bizi . Kendisi de biseyler oldugun biseylerin yolunda gitmediginin farkindaydi. Neyse ben bunkonuyu actigima da oisman oldum acikcasi surekli cevap yazdığım icin gundemimde oldu bu konu maalesef kapattircam .Yaptıysa bile bitti gitti diye düşün. Senin yanında sonuçta. Istemese yolları ayırırdı. Beyninin sana yaptığı hırs baskısına yenilme.
Hoca kısmını anlamadım bu arada.
Herkesin fikirleri farklidir benim bu konudaki fikrim bu yönde isteyen istediği yorumu yapabilmekte özgür ben bu konudaki fikrimi degistiremiyorum ve fikrimin de sonuna kadar arkasindayim ben eşimi gözümde büyütmüyorum eşimi seviyorum tatlım:) ayrıca tüm erkeklerde salak değildir istisnai durumları saymıyorum.Herkes kendi işine baksın!Eşinin güçlü kolları heTasma da taksın mı? Ne yapsa memnun eder?
Sizin gözünüzde büyüttüğünüz şu salak erkekler böyle kadınların zihniyetiyle beslenip güç buluyor.
Ben ne yaparsam yapayım evdeki benimle ilgilenip beni her anlamda memnun etmek için takla atmaya devam edecek diyorlar. Siz memnun ededurun ...
Benim içim almazdı o adamı ya hele ikinci bir çocuk olmazdı...Arkadaslar merhaba hepinize iyi geceler dilerim. Hic uzatmadan konuya girecem
Size sorum su sekilde
Haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?