Evli kadinlar !! Zor bir soru ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kesin boşanırdım diye ahkam kesmiycem insan basina gelmeyince anlamaz ama benim basima gelse simdi mutluyim diye rahat olamazdim ve deli olurdum herhalde.bir turlu rahat olamaz ve normal davranamazdim o yuzden de evliligimde huzur kalmazdi yine de.cok zor bir durum

Bütün kanitlari toplamissin zaten
5 yil gecmis aradan
Sen bugüne bak

Eşinin güçlü kolları he Tasma da taksın mı? Ne yapsa memnun eder?
Sizin gözünüzde büyüttüğünüz şu salak erkekler böyle kadınların zihniyetiyle beslenip güç buluyor.
Ben ne yaparsam yapayım evdeki benimle ilgilenip beni her anlamda memnun etmek için takla atmaya devam edecek diyorlar. Siz memnun ededurun ...

Kadını nereden tanıyorsunuz? Sarışın diyorsunuz, lafları eşiminkiyle uyuyor diyorsunuz.
Anlamadım.
ay evet ben de bunu merak ettim

Detay verilmemis fazla ama sanırım tanidik bir sarışın bu..

Kim tanıyor musunuz konu sahibi??

Allah yuvanizda mutluluk versin.. Madem bunu esinize belli etmiyorsunuz devam edin bildiginizi belli etmeden.. Ama bunu basarmak da buyuk bir sey..

Şekerim olan ne ise geçmişte kalmış. Gün bugündür . Temizle zihnini önüne bak. Insanoğlu hayatta herşeyi yaşayabilir. Hiç takilma derim. Huzuru bulmak çok ama çok zor. Kaybetme.
Tabiki gunah ta almak istemiyorum ne esimin ne o kadinin. Ama iste parcalari birkestirince insanin aklina baska birsey gelmiyor. O donemde bu dusuncedeydim ama kesin bisi ortada yokken bisi yapamadim. Kadinlar olarak unutamıyoruz hic birseyi.

Şekerim olan ne ise geçmişte kalmış. Gün bugündür . Temizle zihnini önüne bak. Insanoğlu hayatta herşeyi yaşayabilir. Hiç takilma derim. Huzuru bulmak çok ama çok zor. Kaybetme.
Haklısın . Ben bu dunyada birak esimi babama abime bile guvenmem insanoglu cig sut emmiş. Ama bide tam anlamiyla kanit olmadi bulamadim. Tam arastiramadim. Her seye mantikli aciklamalarla geldi.
Yillardir iyi davranir yani normal davranir o donem psikolojim bozuk canim sikkin is yerinde kimseyle anlasamiyorum yasadigim yeri sevmiyorum fakan diyordu ve hatta 2 kere hocalarla gorustu duzelebikmek icin bilmiyorum ya cok karışık o yil nolduysa esime bisey oldu ama iste insanin beyninde kaliyor hersey.

Valla cok zor. Mantiken devam edersin ama duygularini nasil kontrol edebilirsin bilemiyorum

Aciklamasini yapmistim diger arkadaslara lutfen bakimliyum vs yazdigima takilip ana soruyu unutmayin. Ben sadece kendimi sorguladim nerde hata yaptım kendimi mi saldim acaba diye soyledgim icin oyle yazdim.

Sorus amacim bu aklimdan o seneyi cikartio sokup atmak istiyorum dusununce cunku esime eziyet ediyorum ters cumleler soguk davranmalar.falan
Tabi babama bile guvenmem artik bu devirde ama artik adam oldu diyebiliyorum gonuk rahatligiyla ama temkinli davraniyorum belli etmiyorum. O zamanlar yas olarak ta 5 yas küçüktüm ayakkarim saglam basmiyordu cevrem yoktu.
Şimdi her sey cok farkli ama unutmak istiyorum o donemi

ana soruyu unutmadım ona da cevap yazdım okuduysanız ama o bakım saçmalığına da yazmadan geçemedim.

psikolojik destek alın o zaman burada kimse size bir şeyleri unutturamaz. çocuğunuz için de daha iyi olur.

Bu dunyada beyonce angelina jolie aldatildiysa sen elli kere bakimli ol.

Bakimsiz makyajsiz kadınlar aldatılır diye bir sey mi var? Bu erkekte bitiyor. haysiyet yoksa aldatır.

Yaptıysa bile bitti gitti diye düşün. Senin yanında sonuçta. Istemese yolları ayırırdı. Beyninin sana yaptığı hırs baskısına yenilme.
Hoca kısmını anlamadım bu arada.

Madem ki mükemmel giden bir evliliğimiz var ve bosanmayi düşünmüyorsunuz "yağıpta durulan yağmurların peşinden şemsiye ile koşmayın"....

Psikiyatriye gidin, bir ilaç çözer

Yaptıysa bile bitti gitti diye düşün. Senin yanında sonuçta. Istemese yolları ayırırdı. Beyninin sana yaptığı hırs baskısına yenilme.
Hoca kısmını anlamadım bu arada.
Yani hoca falan getirdi okuttu ufletti kendini bizi . Kendisi de biseyler oldugun biseylerin yolunda gitmediginin farkindaydi. Neyse ben bunkonuyu actigima da oisman oldum acikcasi surekli cevap yazdığım icin gundemimde oldu bu konu maalesef kapattircam .
Teskkur ederim yorumlariniz icin

Herkesin fikirleri farklidir benim bu konudaki fikrim bu yönde isteyen istediği yorumu yapabilmekte özgür ben bu konudaki fikrimi degistiremiyorum ve fikrimin de sonuna kadar arkasindayim ben eşimi gözümde büyütmüyorum eşimi seviyorum tatlım:) ayrıca tüm erkeklerde salak değildir istisnai durumları saymıyorum.Herkes kendi işine baksın!

yaptıysa yine yapar zaten merak etmeyin. bu sefer anında yakalamaya çalışın ama 5 sene sonra değil.

tetikte olsanız iyi olur huylu huyundan vazgeçmez. he o çok aşık rolleri aldatıldığınızda oluyor zaten. yıllarca gönlü eylenmiş, pırlantalar hediye edilmiş tatiller yemekler bir dediği iki edilmezken boynuzun okkalısını yemiş biri olarak yazıyorum bunu

Sürekli çok bakımlıyım öyle güzelim böyle harikayım demişsinizde bakımsız olsanız aldatmayı haketmiş mi olacaksınız? Ben de bu mantıgı anlamıyorum. Üzerinize alınmayın lütfen genel bir sorun bu o yüzden yazıyorum. Bir çoğumuzun eşi de bakımsız. Çoğunun yaptıgı tek bakım traş olmak. Ne yani ozaman biz aldatamıyoruzda biz iki krem sürmeyip iki saç düzleştirmeyince onlar haklı şekilde bizi aldatabilir mi? Bu zihniyetten çıkın. Yoksa 5 sene sonra bile kendinizi yersiniz böyle

Dip not: hiç aldatılmadım. Hiç de şüphelenmedim. Gayette bakımlıyım. Konu aldatılmayı hak görmek ve bunda bile kendini suçlamak. YAPMAYIN

Benim içim almazdı o adamı ya hele ikinci bir çocuk olmazdı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…