Allah askina cimbizla cekmismissiniz cumlelerimin arasindan bir kac kelimeyi.Kararina saygi duyariz elbette ama “mutlu evliligimin tadini cikariyorum” nasil bir cumledir ya. Bakimliyim,mutluyum. Surekli bir gucluyum moduna gerek yok. Bir karar vermissin bir secim yapmissin tamam bitti gitti
Hayir supehelenmeye baslamadim. Benim bazen aklima bu dusunceler geliyor kurtulmak hic yasanmamis gbi olsun istiyorum2018 yılı içinde bir 7 yıllık bir 8 yıllık evliymişsiniz.
Doğru zamanı verdiğinize emin misiniz şimdi de yani 5 sene mi geçti üstünden?
Kanıt yoktudan ziyade kanıt varmış da siz boşanmak istememişsiniz.
O zaman kapattıysanız konu şimdi neden tekrar açıldı ki demek ki şüphelenmeye tekrar başladınız ne dersiniz?
Pes diyorum gercekten.Gerçekleri görmemek için başka yöne bakma gayretinize, kendinizi avutma ve kandırma şeklinize hayran kaldım.
Aldatılmanız sizinle veya güzelliğinizle alakalı değil. Sizi sadece bu konuda avutabiliriz.
Mükemmel yuvanızı şu saatten sonra dağıtmayın. Bir sonraki aldatmaya saklayın.
Hayir ben oyle bisey demek istemedim sakın yanlis anlasilma olmasinBirde ısrarla bir güzellik ve bakım vurgusu, güzel olmayan kadınlar aldatılabilir gibi bir durum çıkıyor sanki ortaya.
Dediğiniz gibi, bakımsız kadın aldatılmalıymışta erkek ne olursa olsun sadık kalınması gereken bi varlıkmış gibi.
Prim mi? Nolacak ben sizin konunuza yorum yapinca alkis alacak halim yok burda degil mi? Bana kimse bu yorumlari yaptim diye alkis tutmaz,zira cogunluk arkadasimiz sizinle ayni fikirde zaten,primi siz yaparsiniz bu durumda.Allah askina cimbizla cekmismissiniz cumlelerimin arasindan bir kac kelimeyi.
Mutlu evlliligimin tadini cikariyorum derken son yillarda gerceten esim cok olgunlasti o guveni bana sagladi elbette o donem bunun hesabini sordum haftalarca kus kaldigimiz buyuk tartismalar yasadigimiz oldu ama bi şekilde bana mantikli aciklamalarla gelmisti kabul ettim veli de etmek istedim bilemiyorum. Ama suan sanki evliligimize sihirli degnek degdi 3 senedir falan ne yaptığını nereye gittiğini anlatir arkadaslariyla tanıştırır. Yani guvenimi saglamaya beni kurtarmaya calisti uzun zaman. Bende cocuklarima bana evine bu kadar baglanmisken tat kacirmiyim demek istedim o cumlemle
Bakimliyim mutluyum surekli bi güçlüyüm modu nu da nerden cikardiniz.
Sadece ben bunuhak edecek ne yaptim diye kendimde hata aradim.
Kendimi salmadim zaten guleryuzlu sessiz bir yapım var oldukca neseli candan bir insan oldugum soylenir ayrica guzel oldugum soylenir. Herkes biyle soylerken benim esim neden bana bunlari yasatti diye düşünüyorum
Lutfen ama lutfen cimbizla cekip cumlelerimi prim yapmaya calismayin
Sizin icin ozet geceyim ki sorum şuydu ben bu dusuncelerden ve yasidigim o yilin aklima gelmesinden nasil.kurtulurum kizimin kucuklugunu dusununce direk aklima o yasadiklarim geliyor
Ne yapabilirim
Evet 21 yasindaki halim gibi davramiyorum. O ilceden tasindik geldimiz sehir guzel. Arkadas cevresi edindim kendimi ona bağimli mecburmus gbi gostermiyorum en azindan ezik durmuyorum. Mutlu olmaya çalışıyorum galiba buraz ic dokmekti bu kadinlar klubu niye var. Derslesmek icin iste bazendeGerçekten zor bir soru. Ben sizi anlıyorum. Burada üzerinize çok gelişmiş. Aslında siz biraz dert dökmek istemissiniz. Bosanmayacaginiz eşinizi sevdiğiniz belli. Bence de bosanmalik bir olay değil. Çünkü olay taze değil gelmiş geçmiş. Çocuklar olmuş. Yapmanız gereken bundan sonra eşinize karşı tutumunuzu değiştirsiniz misal hareketlerini kontrol edersiniz çok aşık ne yaparsa yapsın bosanmazsiniz intibasi olusturmazsiniz gibi şeyler. Yani kendinize daha güven duyun. Aldatılmanin güzellikle de ilgisi yok. Derdinizi paylaşmak istemişsiniz bu da çok normal bence. Geçmiş olsun önünüze bakmak en hayırlısı
Konuyu acarke son cumlenizi gozden geçirin siz olsaniz napardiniz diye sormussun bende cevabimi soyledim.. demissinizPrim mi? Nolacak ben sizin konunuza yorum yapinca alkis alacak halim yok burda degil mi? Bana kimse bu yorumlari yaptim diye alkis tutmaz,zira cogunluk arkadasimiz sizinle ayni fikirde zaten,primi siz yaparsiniz bu durumda.
Konuyu acarken son cumlelerinizi tekrar gozden gecirin isterseniz fikir sormussunuz. Siz olsaniz naparsiniz durumunda yapacaklarimi anlattim zaten.
Ben sizinle ayni fikirde degilim,esim beni aldatmis olsa kalkip sucu kendimde aramam. Acaba bakimsiz miyim,cirkin miyim diye sorgulamam kendimi. Her kadin aldatilabilir,bu adamin kendi sorunu, yuzlesmeyi de helallik haramligi da obur dunyaya birakmam sahsen. Bu da benim fikrim. Ben her sorunu bu dunyada cozer oyle kapatirim meseleyi.
Cunku herkesin kendi hayati,sizin seciminizi sorgulamadim,ben kendinizi ,cocuklarinizi kandirdiginizi dusundum sadece. Bunu da dile getirmek prim yapmaksa evet gelsin bana primler pekisakincasi yok.
Edit: ne yapmaliyim nasil unutabilirim derseniz de yardim almalisiniz. Psikoloji falan kalmiyor aldatilan kadinlarda,gercekten cok zor.
Yoo ben olsaydim sunu sunu yapardim dedim zaten. Siz baska bir uye arkadas evliligimin tadini cikariyorum dediginiz icin tuhaf geldi o modda olmaniz. Bunu da baska arkadasa dile getirdim zaten.Konuyu acarke son cumlenizi gozden geçirin siz olsaniz napardiniz diye sormussun bende cevabimi soyledim.. demissiniz
Ama ben mesajinizda "mutlulugumun tadini cikariyorum bakimliyim mutluyum gucluyum modu nedir yaaa " demissiniz
Cevabiniz buydu sanirim neyse.
Yine de konuma olumlu olumsuz yorumda olsa zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim
Gitmeyi denedim bir kere icimdeki herseyi bosaltabilmek icin ama karsimdaki kisi profosyonel degildi vazgeçtim.Yoo ben olsaydim sunu sunu yapardim dedim zaten. Siz baska bir uye arkadas evliligimin tadini cikariyorum dediginiz icin tuhaf geldi o modda olmaniz. Bunu da baska arkadasa dile getirdim zaten.
Sizin evliliginiz sizin hayatiniz,ama lutfen kendiniz ve cocuklariniz icin psikolojik yardim alin.
Bir allahin kulu o degil ya,uzman birini mutlaka bulursunuz. Maksat ruhu iyilestirmek. Kolayliklar dilerimGitmeyi denedim bir kere icimdeki herseyi bosaltabilmek icin ama karsimdaki kisi profosyonel degildi vazgeçtim.
Teskkur edrrm
İşte buna sinir oluyorum her haltı yiyen erkekler , psikolojileri bozulup destek alması gerekenler kadınlar, tek psikolog yoktur herhalde başka birilerini bulabilirsiniz.Gitmeyi denedim bir kere icimdeki herseyi bosaltabilmek icin ama karsimdaki kisi profosyonel degildi vazgeçtim.
Teskkur edrrm
Bende size pes diyorum. Konuyu ele alış şeklinize bir bakın. Şaka gibisiniz.Pes diyorum gercekten.
Öyle söylediniz demedim. Kadınlar kendi bakımına ekstra özen gösteriyor, aldatıldıkları zamanda “aslında bakımlı bi kadınım” vurgusunu yapıyor. Gerek yok ki olmanıza.Hayir ben oyle bisey demedim asla. Bakimsiz kadin aldatilmaliymis demedim bunu da nerden cikarttiniz kendimden sogutacak uzaklastircak bisey yapmadigimi dusundum sadece .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?