Evli kadinlar !! Zor bir soru ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şekerim olan ne ise geçmişte kalmış. Gün bugündür . Temizle zihnini önüne bak. Insanoğlu hayatta herşeyi yaşayabilir. Hiç takilma derim. Huzuru bulmak çok ama çok zor. Kaybetme.

Kusura bakma ama boşanmayacaksan düşünmen çok saçma. Yıllar sonra aklina gelmedi bence. Sürekli düşünüp, bastırıyorsun ve artık dayanamadın.
Boşanmamanı anlarim bir tercih ama ikinco çocuğa anlam veremedim. Aldatanın bir daha aldatma ihtimali o kadar yüksek ki . Üstelik gerçekten pişman mi, yaptığını yanlış olarak görüyor mu bu bile belli değil.
Ama sen konforunu bozma, musmutlu yasamaya devam et :)

şey olur ya böyle senelerce itlik kopukluk yapan insanlara birden bir şey olur "abi ben çok değiştim" diye namaza filan başlayıp kendilerince doğru yolu bulduklarını zannederler.

eşiniz de sizi aldattıysa büyük ihtimalle onun günah çıkarmasıdır bu 3 senelik iyilik hali.

madem ayrılmayacaksınız konunun amacı ne? bu arada biz de baya bakımlıyız filancmdjdkskdsmdj gözünüzü seveyim aldatıldım diyorsunuz ve bakımlı olduğunuzu bin farklı cümleyle yazmışsınız. burda sormanız gereken tek soru var "acaba benim bakımım eşimin umrunda mı?"

Bir de kadin tanidikmis yani bilmiyorum sırtından vurulmak bu ya. Hem esin seni affeder miydi sence ayni durumda?
Sen kararını vermişsin diye avutacak şeyler söyleyemiyorum ya.

Madem boşanma gibi niyetiniz yok bari kafanızı doldurmayın. Kanıt yok diyorsunuz ama zamanında içinize şüphenin düşmesi bile aslında bazı kanıtların var olduğunu gösteriyor ama siz sadece işi irdelemediniz. Şu saatten sonra ne desek boş, yıllar geçmesine rağmen hala içinizde kalmış, bunun üstesinden gelip gelmemek sizin elinizde. Kafanızdaki bu şüpheyle de yaşamanız çok zor olacak, bunu da unutmayın.

Herkesin kendi hayatı, kendi tercihi ama şunu yazmadan geçemeyeceğim. Öyle ben affettim, unuttum, eşimle çok mutluyuz diyenlere inanmıyorum. Kadınlar unutmaz. Yeri geliyor evliliğimizin ilk zamanlarında eşimizin söylediği bir cümleyi (kalbimizi kıran birşey mesela) bile unutmuyoruz, kaldı ki aldatılmayı unutalım.

Bu adamla 5 senedir evliliğinize devam etmiş, üstüne bir çocuk sahibi daha olmuşsunuz ama belli ki aldatılmak içinizde ukde kalmış. Eşinize güveniyor musunuz? Tekrar yapmaz diyebiliyor musunuz? Eğer diyemiyorsanız bu huzursuzlukla bu evliliği devam ettirmeyin. Güven çok önemli zira.

Prezervatif,kadın saçı bulmuşsunuz, delil yok mu diyorsunuz?
Basmanız falan mı lazım delil olabilmesi için?
Şayet boşanmayı düşünmüyorsanız ve eşinizin sizi aldatmaya devam etmeyeceğinden eminseniz ortalığı karıştırmayın.

Boşanmayı düşünmüyorsanız bizim düşüncemiz sizi niye ilgilendiriyor ben onu anlamadım. Yani boşanmayı düşünmüyorsanız 5 sene evvelini düşünüp de kendinizi stres altına sokmanın bir anlamı yok. Böyle bir durum yokmuş gibi davranacaksınız, size zarar olur yoksa. Hastalanırsınız böyle düşüne düşüne.

Bende aslinda farkında olup gormemek zorunda oldugunuzu düşünup bastirdiginizi düşünüyorum .

Bir sürü delil gelmiş önünüze.

Simdi artik bastiramadiginiz icin düşünüyorsunuz .

5 yıl gecmis yani artık bosanma sebebi olarak bile ileri sürülmez.
Üstüne birde cocuk yapmışsınız.
Zaten bosanmayacagim da diyorsunuz.

Yani siz zaten unutmayi secmissiniz ama duygusal olrak kolay olmuyor sanırim.

Bence de zor, güven kaybedildi mi bir daha geri gelmiyor. ...

Bak şöyle düşün, sordun evet yaptım dedi. Bunu bana nasıl yaptın diye hesap sorup yıllar sonra bir huzursuzluk çıkaramazsın. Haklıyken haksız durumuna düşmüş olursun. Adam ne dese üste çıkar. Çünkü yıllar geçti ve yine iyi anlaşıyorsunuz. Senin canın mı sıkıldı hayirdir der sana. Yani emin ol ki özür dileyip yillar sonra bunu tekrar gündeme getirdigin için sarılıp kıymetini anladıginla ilgili konuşmalar yapmayacak. O, o zamandı. Ayrıca yaptı ya da yapmadı, birkaç günlük huzursuzluktan sonra tekrar eskisi gibi yaşamaya devam edeceksiniz. Yani kendinizi gelecege gitmiş olacaklari görmüş ve gereksiz bulup şimdiye dönmüş gibi hissedin.

Diğer yandan mükemmelde anlaşsanız az biraz gizemli olun. Siz de her seyinizi ortada bırakmayın. Bazı telefonlarda odadan çıkıp konuşun. Sorarsa bir şeyler uydurursunuz. Hiçbir zaman "sana süslendim senin için yaptım" demeyin. İlgilenin ama bir ayarı olsun. Ben yerinizde olsam 5 yıl önce o olayın peşini bırakmaz sonuçlandırır daha somut kanıtlarla boşanırdm. Tam kucakta bebek zamanında olacak iş değil tabi maddi ve özellikle manevi anlamda. Çünkü biz unutmayız virüs gibi bütün vücudumuza yayılır zaman içinde. Suan en mantıklı olan şey hayata devam etmek

Ben olsam kıskançlıktan ölürdüm ama bence esin şu an geçmişte yaptığı hatayı telefi etmeye çalışıyor sen de artık geçmişi düşünmeyi bırak ve eşinin güçlü kollarına satılana küçük bir not bence eşini her ne olursa olsun boş bırakama erkekler her ne kadar güzel bir kadınla da birlikte olsalarda kendileriyle ilgilenen ve onu memnun eden(her anlamda ) bir kadınla birlikte olmak isterler bence.

Evli bir adam, evi olan bir adam, karısı evinde olan bir adam neden çantasında prezervatif taşır?! Bazı konularda olay çıkarmak için o olayın oluşunu görmeye gerek yok. Umarım yanlış anlamışsınızdır da herşeyin açıklaması vardır. Eşiniz asker yada polis sanırım. Nerden bulmuş mahrumiyet bölgesinde birini ve siz nerden tanıyordunuz kadını?

Anlıyorum bunlar unutulmaz. Unutmayı değil yaşamayı başarmalısın ki 5 yıl başarmışsın. Şuan herşey yolunda tadını çıkar. Bu konular aklına gelince en güzel anları düşün sana yaptığı hoşlukları... Tüm yazılanları okumadım... Her türlü mesaj gelecek, sen sana ilham verecek doğru cümleleri duymak için açtın konuyu... Gerisini eleştiri deyip geç.

Delil ama ikinci dereceden bunlar hemen açıklanır. Prezervatif arkadaşındı baktım; al lan denersin dedi, attım cüzdana unutmuşum. Arabadaki saç kılı, bir iş arkadaşının falan fıstık. Yani delil ama çürütmesi kolay.

Buradaki delil dava anlaminda degil de insanin kendisine karsi ispati icin olandan bahsrdilmis galiba delil hakkinda tabi ki karsidaki kisi her turlu uydurma yapabilir..

Konu sahibi unutmak sizin elinizde affetmek bunlar kisiden kisiye gore degisir.
Bu zamana kadar yapmissiniz ayni taktigi kullanabilirsiniz

5 sene geçmiş, zaman aşımına uğramış konu. Ama kadın zihni işte, tam mutlu olduğu zamanda en kötüyü hatırlatacak.

Kapat konuyu kafanda, herşey olmuş bitmiş, 3 senedir ilişkiniz de çok güzelmiş. Zamanında bozmadıysan şimdi de bozmaya gerek yok. Konuyu eşime açayım da bir rahatlayayım da deme sakın, tam tersi olur ortalık gerilir, huzurunuz kaçar.

Çürütse ne olacak ki. Kendini kandırmak olur bu.
İnsan aldatıldığını bir bakıştan bir sözden bile hissedip emin olabilir.
İş üstünde basıp gözüyle görse de erkekler inkar ediyor.

Hukuksal olarak affetmis sayiliyorsun aldatildigin ile ilgili delillerin olsaydi bile evliligine devam ettigin icin.
Ancak biliyoruz ki guven tek kullanimlik ve suphelerle yasamak da zor. Ama siz denemeyi secmissiniz. Yapilacak tek sey madem boyle bir karar verdiniz anın tadini cikarin. Umarim bir daha yapmaz esiniz.

Kadını nereden tanıyorsunuz? Sarışın diyorsunuz, lafları eşiminkiyle uyuyor diyorsunuz.
Anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…