Evli kalmaktan sıkıldım.

CuteMom CuteMom a katılıyorum bilmiyorum yazilari okudukça kendisine hayran kaliyorum:)
herkes cutemom olmali demi:)
mis gibi hayat oh ne güzel:)
Benımde beslendıgım cıkarlarım var ama yoksa cokta fena bırı olabılırım
Teşekkür ederim canım ben genelde genıs bırıyım he he he der gecer gıderım uzulemem uc gunluk dunyada

evlılık hayatından sıkılınır mı ya..
sorunlarınız mı var esınızle ?

Kendimi ifade edemedigimden belki de..çünkü bazen cümle kurmakta zorlanıyorm. Yasadiklarima bagliyorm önceden böyle değildi. .yazı da daha iyi ifade ediyorum kendimi.
Aslinda yazida da pek ifade ettiginiz soylenemez, cunku ilk mesajinizda gayet mutlu bir evliliginiz var ama siz durduk yere evliliginizden sıkılmissiniz gibi yansimis yazdiklarinizdan, 2 senedir bosanma asamasinda oldugunuzu ilk cumlede belirtmeniz gerekirken, konu metninin hicbir yerinde deginmemis, baska bir mesajda yazmissiniz, dogal olarak da buradaki uyelerden de olumsuz bircok yorum aldiniz, alabilirdiniz de, bence ana noktalara deginmeden yuzeysel deginiyorsunuz her konuya, bu da cogunlukla yanlis anlasilmaniza neden oluyor, ilk soylemeniz gerekeni son soyluyorsunuz,

Ortayı tutturdugumu dusunurken gecende arkadasıma ya rahım agzımda yara varmıs bı kanıyor bı kanamıyor haftada 4 gun bazen kanıyor dıye dertlendım hemde gecmıste yasadıgı ıcın fıkır almaktı amacım
Ama haftada 4 derken , 4 cok degıl mı ya dedi.
Senin için geçmiş diyemedim :işsiz:

Bende entrıka bol 2 gun verırsem 5 gun gosterıp vermem ah ah akrebım ben

C cutemum entrikaların önceki eşinde çok işe yaramadı galiba...zira yanlış hatırlamiyosam önceki seni başka bi kadın icin birakıp gitmişti...bu da demek oluyor ki her erkek salak degil demek ki her erkegin beklentileri farklı...ya da sana en salağı düştü ki hemen kandırabiliyosun?

Valla hepsi yataktan gecıyor. Arada gunduzlerı kek pogaca bilmem ne yapıyorum
bak yemek yapıyorum o ayrı ama ben ne kadar yapıyorsam o da o kadar yapıyor cunku ben yorulup aksamları uyuya kalıyorum işine gelmiyor.

Şöyle kandırıyor bak sen şimdi şunu yap benım belim kırıldı bi duş alıp uzanayım , akşama neler yapıcam neleeeer :KK76:

Konu sahibi başlığına istinaden ve acıklama yapmadıgın ıcerıge yazmıstım oysa kı başlığın boşanamamaktan sıkıldım olmalıydı @Ceokaramsar bu soruların yanıtları bıraz var gıbı he ? :hamarat:
cutemom seni cok merak ediyorum biliyomusun :) :)

Aralık 10 unda 2 yıl olacak dava acilali. .ama bir sonuç yok hala mahkeme devam ediyor ..bn bu durumdan rahatsizm. .adam gitmiş 2 Avukat tutmus bur şey vermemek için. .Bu süreçleri de hesaba katarsam omrumden 10 yıl yedi. .suan ailemleym..ise girdim orada da muvaffak olamadım kendimi ksbullendiremedim. .ocu gibi bakıyorlar sanki ..bunu hissettim. .yaptığım hiçbir şeyi beğendiremedm..Bu senin görevindi yaptın deyip çıktılar işin içinden. .ama çok çok basit hatalarimi kocaman yaptılar buyuttuler. .Aile hayatımda böyle ne kadar iyi olmaya calissam da yaranamadim eşime ve ailesine..ettiklerini gormediler. .

Bir kalemde sildi attı ama böylesi kesinlikle daha hayirliydi çünkü şiddet vardı bitmesi gerekiyordu ona karşı duygusuzm..bnm için tamamen bitti ama su mahkeme yoruyor canm beni..

Düzenimi kuramiyorum canım çok sıkılıyor. .
Sonbahar 35 Sonbahar 35 inan bana seni daha iyi gordum. Kim ne derse desin. En azindan artik yoluna bakman gerektiginin farkindasin. Is hayatinda biri olmaz biri olur umutsuzluga kapilma. Ne kariyer sahibi insanlar is yerinde huzursuzluga kapiliyor, devam edemeyecegini dusunuyor. Sen de kendine gore bir is bulacaksin. Unutma ekonomik ozgurluk senin durumunda olan bir kadin icin cok onemli.
Dua et oyle bir adamdan cocugun yok. Yine de Allah'in sevgili kuluymussun.
Bundan 5 yil sonra o kadar farkli, mutlu, hatta belki de aşık bir yosun gorecegime inaniyorum ki. Sen herkesten her seyden degerlisin bunu unutma.

Acaba yapın mı biraz özgür.

Valla bazen beni de darlıyor cidden

Geçici bir bunalım olabilir ya da rutin yaşam iş,yemek,ev sıkmış olabilir

C cutemum entrikaların önceki eşinde çok işe yaramadı galiba...zira yanlış hatırlamiyosam önceki seni başka bi kadın icin birakıp gitmişti...bu da demek oluyor ki her erkek salak degil demek ki her erkegin beklentileri farklı...ya da sana en salağı düştü ki hemen kandırabiliyosun?
Aynen her erkeğe entrika sökmez

Bu halden çok sıkıldm..o sıkılmadı mi?..geçmek bilmeyen çile. .is hayatımi da aile hayatımı da bi oturtamadm. .sürekli olumsuzluklar. .kızlar sizce çok mu abartiyorm?
Ne kadarlık evlisin? Yas kaç? Cocuk var mı? Daha detaylı yazarsan yardmcı olablrm bnde aynı dertten muzdaribim

Bana yazılmamış ama okuyunca nedense yazma ihtiyacı duydum . Önceki evliliğinde kadın mutluluğu bulamamış, şimdiki eşiyle bulmuş . Adam salak değildir gerçekten seviyor ve değer veriyordur. Önceki esin başka kadın icin bıraktı falan yazmak cok ayıp ya.
Emin olun cutemom bence bırakılacak kadin değil bence gayet güzel ve akılı biri. Önceki eşi salakmis ama.simdi ki gayet akıllı bence.

Kendimi ifade edemedigimden belki de..çünkü bazen cümle kurmakta zorlanıyorm. Yasadiklarima bagliyorm önceden böyle değildi. .yazı da daha iyi ifade ediyorum kendimi.
of of o bende de oldu ya..Önceden böyle değildi. .Yazıda daha iyi ifade ediyorum bazen..Is arkadaşlarımla konuşacak konu bulamıyorum.Cildiricim. Bu da kötü etkiliyor onları.Onlar da pek fena konuşasım da gelmiyor ama ahbaplik kurmazsan da kuyunu kaziıyorlar durmadan.Sirtini dönemiyorum. Hep yüzlerine dönük olacaksın adam yerine koymaları için. Garibime gidiyor bu halleri.Ben olsam öyle kirli düşünmem. Öyle pislik yapmam. ..Nolacak bilmiyorum..Antidepresanlar sadece yasayabilmeme olanak sagliyor.Konuskan yapmiyor beni..Şimdi biri var.Ama kararsızım. Belki olur belki olmaz.Evlenip birazcık mutlu olursam duzelir miyim biraz acaba..Sırf büyüzden olsun istiyorum ama bende şans yokya olmaz.Ysda olsa da mutsuz olurum belki.Biraz aksi.Insallah güzel olur.

Son düzenleme:
Bana yazılmamış ama okuyunca nedense yazma ihtiyacı duydum . Önceki evliliğinde kadın mutluluğu bulamamış, şimdiki eşiyle bulmuş . Adam salak değildir gerçekten seviyor ve değer veriyordur. Önceki esin başka kadın icin bıraktı falan yazmak cok ayıp ya.
Emin olun cutemom bence bırakılacak kadin değil bence gayet güzel ve akılı biri. Önceki eşi salakmis ama.simdi ki gayet akıllı bence.
Söylediklerinin hepsine katiliyorum
O yorum bence de çok gereksiz olmuş.
Fakat her erkeği aynı yöntemlerle idare edemeyiz bu kısmı doğru kesinlikle.

Söylediklerinin hepsine katiliyorum
O yorum bence de çok gereksiz olmuş.
Fakat her erkeği aynı yöntemlerle idare edemeyiz bu kısmı doğru kesinlikle.
Evet tabi ki her erkek farklı ama adam kadına değer veriyor diye salak olmakla itham etmek tuhaf . Bir kadına bu şekilde geçmişini yüzüne vurmak canını acıtmak istercesine başka kadın için bıraktı demek ayıp.

Yorumları okursanız söz konusu arkadaşın kendisi bütün erkekleri salak kategorisine koymuş...ve tüm erkekler salak ve beklentileri aynıymış, aynı entrikalarla herkes kandırılabilirmiş gibi yorumlamış...ben de kendi yorumları üzerinden söyledigi seylerin dogru olmadıgıni anlatmaya çalıştım...zira önceki evliliginde edindigi tecrubelerden dolayı her erkegin aynı olmadıgını, bazı entrikalarla sadece bir kısmının kandırılabildigini en başta kendisinin görmüs olması gerektigini gostermeye çalıştım....:KK66: bunu görmesini saglarken de ayıp bisey yaptıgımı düşünmüyorum...

Yorumları okursanız söz konusu arkadaşın kendisi bütün erkekleri salak kategorisine koymuş...ve tüm erkekler salak ve beklentileri aynıymış, aynı entrikalarla herkes kandırılabilirmiş gibi yorumlamış...ben de kendi yorumları üzerinden söyledigi seylerin dogru olmadıgıni anlatmaya çalıştım...zira önceki evliliginde edindigi tecrubelerden dolayı her erkegin aynı olmadıgını, bazı entrikalarla sadece bir kısmının kandırılabildigini en başta kendisinin görmüs olması gerektigini gostermeye çalıştım....:KK66: bunu görmesini saglarken de ayıp bisey yaptıgımı düşünmüyorum...
Anladım ama bunu söyleyiş tarzınız canını acıtmak ister gibi olmuş onu demek istedim.

Back
X