Evli kalmaktan sıkıldım.

Evet tabi ki her erkek farklı ama adam kadına değer veriyor diye salak olmakla itham etmek tuhaf . Bir kadına bu şekilde geçmişini yüzüne vurmak canını acıtmak istercesine başka kadın için bıraktı demek ayıp.
Aile huzurunu koruyup ufak meseleleri sorun etmediği için bence de akıllı bir adam.
Daim olsun.
Söylediklerine katildigimi belirtmiştim zaten :)

Şimdi anlasildi siz boşanamamakta sıkılmışsınız
Kuzenim de 5 sene ugrasti
Ortada mal.mulk varsa ve de cocuk bosanma sıkıntılı bir surece donusebiliyor

Anladım ama bunu söyleyiş tarzınız canını acıtmak ister gibi olmuş onu demek istedim.

Yok cnm hic bir zaman kendi cinsimin canını acıtmak gibi bi niyetim olmadı...aksine arkadaş 2. Sayfadaki yorumlarinın birinde (etiketleyemedim o bolumu biraz cahilim bakarsan gorursun) tüm erkekleri salak diye nitelendirmiş...bu durumda kendi eşi de aynı kategoriye giriyo...ve tüm erkeklerin aynı olmadıgını en basta kendi bilmesi gerektigini gostermekti amacım..büyük konusmaya gerek yok...hayatta herşey herkesin başına gelebilir..bunun sadece bayanın guzelligiyle aklıyla veya erkegin salaklıgıyla alakası yok...esas olan iki tarafin da beklentileri ve karakterleridir...

Allah Allah neden sıkıldınız kı
Ben ıse evlılık hayatını cok sevıyorum
Istedıgın zaman ye iç, temizle git gez istediğin saatte gel
Parmağıyla toz arayan sıcak yemek olmayınca tek yemek olunca sinir olan mutfak hemen toplanmayınca kaşı gözü oynayan dolaşmaya çıkalım dediğinde dört mevsim 40 derece sıcağın altında çalıştığını söyleyen koca olsa:KK53:

Bu halden çok sıkıldm..o sıkılmadı mi?..geçmek bilmeyen çile. .is hayatımi da aile hayatımı da bi oturtamadm. .sürekli olumsuzluklar. .kızlar sizce çok mu abartiyorm?
Abartmak degilde belki sorumluluklar agir gelmis olabilir bende ilk evlendigimde cok pisman olmustum sikilmistm ama cok sukur evliligimi oturtturdm cok sukur sikilma gibi bi derdim kalmadi . insallah sende bu sureci guzel bi sekilde atlatirsin hersey gonlunce olsn mutlu olmaya bak 3 gunluk dunya

Sonbahar 35 Sonbahar 35 inan bana seni daha iyi gordum. Kim ne derse desin. En azindan artik yoluna bakman gerektiginin farkindasin. Is hayatinda biri olmaz biri olur umutsuzluga kapilma. Ne kariyer sahibi insanlar is yerinde huzursuzluga kapiliyor, devam edemeyecegini dusunuyor. Sen de kendine gore bir is bulacaksin. Unutma ekonomik ozgurluk senin durumunda olan bir kadin icin cok onemli.
Dua et oyle bir adamdan cocugun yok. Yine de Allah'in sevgili kuluymussun.
Bundan 5 yil sonra o kadar farkli, mutlu, hatta belki de aşık bir yosun gorecegime inaniyorum ki. Sen herkesten her seyden degerlisin bunu unutma.

Canm çok çok tsk. ederim..cok sukur farkındayım. .Bugüne de şükür. .inşallah dediğin gibi de olur..Rabbim utandirmasin..

of of o bende de oldu ya..Önceden böyle değildi. .Yazıda daha iyi ifade ediyorum bazen..Is arkadaşlarımla konuşacak konu bulamıyorum.Cildiricim. Bu da kötü etkiliyor onları.Onlar da pek fena konuşasım da gelmiyor ama ahbaplik kurmazsan da kuyunu kaziıyorlar durmadan.Sirtini dönemiyorum. Hep yüzlerine dönük olacaksın adam yerine koymaları için. Garibime gidiyor bu halleri.Ben olsam öyle kirli düşünmem. Öyle pislik yapmam. ..Nolacak bilmiyorum..Antidepresanlar sadece yasayabilmeme olanak sagliyor.Konuskan yapmiyor beni..Şimdi biri var.Ama kararsızım. Belki olur belki olmaz.Evlenip birazcık mutlu olursam duzelir miyim biraz acaba..Sırf büyüzden olsun istiyorum ama bende şans yokya olmaz.Ysda olsa da mutsuz olurum belki.Biraz aksi.Insallah güzel olur.

Yasadiklarimiz kolay şeyler değil canm..etkileri kaldı üzerimizde. .bolca kitap okumaliyiz ve Dr ile paylaşmaliyz bu durumu..

Toplu taşımada buldum valla :ruh:
Yemek yapmıyorsam gece telafısını yapıyorum, temızlık yapmıyorum kadın cagrıyorum, yok yapacaksam adamıda ısın ıcıne dahıl edıyorum bu durumda yapmamak en karlısı diyor bence, 2 cilve bir gülüş.
gezmek tozmak kısmına gelince beraber yapıyoruz , bazen tekte cıkıyorum cocuga bakıyor ece geldıgımde yıne 2 cılve 1 gülüş hoppa olduda bitti maşallah
Allahım toplu taşımada mı buldum dedi birisi :)) Bütün morali bozuk olanların,umudu kalmayanların ablamın tanışma hikayesini okumasını öneriyorum. Masallaaahh,Allahım nazarlardan korusun,sağlık huzur versin

Boşanma provası yaptık malesef evli kalmak boşanmadan daha kolay bize şimdilik, boşanırken anlaçmak konusmak gerekli ama evliyken ikisine de gerek yok

Yorumları okursanız söz konusu arkadaşın kendisi bütün erkekleri salak kategorisine koymuş...ve tüm erkekler salak ve beklentileri aynıymış, aynı entrikalarla herkes kandırılabilirmiş gibi yorumlamış...ben de kendi yorumları üzerinden söyledigi seylerin dogru olmadıgıni anlatmaya çalıştım...zira önceki evliliginde edindigi tecrubelerden dolayı her erkegin aynı olmadıgını, bazı entrikalarla sadece bir kısmının kandırılabildigini en başta kendisinin görmüs olması gerektigini gostermeye çalıştım....:KK66: bunu görmesini saglarken de ayıp bisey yaptıgımı düşünmüyorum...
Durduk yerde bi insanın canının nasıl sıkabileceğini düşünmediniz ...
Ooooo tebrikler süpersiniz , harikasınız
Müthiş bi işe imza atmışsınız gerçekten .
Harika tepit yaptınız gerçekten . Allah'ım ne kadar zeki bir kadın yarabbim...
Kibledim , o kadar iyiydi.

Toplu taşımada buldum valla :ruh:
Yemek yapmıyorsam gece telafısını yapıyorum, temızlık yapmıyorum kadın cagrıyorum, yok yapacaksam adamıda ısın ıcıne dahıl edıyorum bu durumda yapmamak en karlısı diyor bence, 2 cilve bir gülüş.
gezmek tozmak kısmına gelince beraber yapıyoruz , bazen tekte cıkıyorum cocuga bakıyor ece geldıgımde yıne 2 cılve 1 gülüş hoppa olduda bitti maşallah

Bayildim tarzina:KK52:

Ne duşündügün emin ol umurumda degil...:ıslık: kiblemen de...:süslü:

Iyi de cute kendi demis butun erkekler salaktir diye
Temizlik yapmiyorum yapmis gibi yapiyorum
Yemek yapmiyorum gece hallediyorum diye ;)
Neden kadina saldirdiniz anlamadim ?
CuteMom CuteMom begeniyorsunuz diye her dedigini kabul mu edeceksiniz ?
Evet her erkek salak degil ve ayni entrikalarla eve baglanmiyor
Ayni entrikalarla sadik olmuyor
Eger dedigi dogru olsaydi ilk esi baska biri icin birakip gitmezdi oyle degil mi ?
Bu onun canini acitmak icin degil
Tezinim yanlis oldugunu vurgulamak icin...

@cutemum entrikaların önceki eşinde çok işe yaramadı galiba...zira yanlış hatırlamiyosam önceki seni başka bi kadın icin birakıp gitmişti...bu da demek oluyor ki her erkek salak degil demek ki her erkegin beklentileri farklı...ya da sana en salağı düştü ki hemen kandırabiliyosun?
Önceki eşimle cinsel birlikteliğimiz olmadı kendisinden ötürü haketseydi oda gayet 2 oda 1 salon muamale görürdü .
Aldatması sorun degıl ben suanda esımle cok mutluyum daha oncede yazdım aradıgım ne varsa onda buldum
Siz işinizi bilmiyorsanız ben ne yapayım :KK53:

Iyi de cute kendi demis butun erkekler salaktir diye
Temizlik yapmiyorum yapmis gibi yapiyorum
Yemek yapmiyorum gece hallediyorum diye :KK66:
Neden kadina saldirdiniz anlamadim ?
CuteMom CuteMom begeniyorsunuz diye her dedigini kabul mu edeceksiniz ?
Evet her erkek salak degil ve ayni entrikalarla eve baglanmiyor
Ayni entrikalarla sadik olmuyor
Eger dedigi dogru olsaydi ilk esi baska biri icin birakip gitmezdi oyle degil mi ?
Bu onun canini acitmak icin degil
Tezinim yanlis oldugunu vurgulamak icin...
Entrika cevirmiyorum benim için temizlik yapmaktan daha büyük bir haz sevişmek mesela
Diğer evliliğimde basıma gelenler kısmına yukarıdaki yorumda cevap yazmıştım onu sizde okuyabilirsiniz

Entrika cevirmiyorum benim için temizlik yapmaktan daha büyük bir haz sevişmek mesela
Diğer evliliğimde basıma gelenler kısmına yukarıdaki yorumda cevap yazmıştım onu sizde okuyabilirsiniz

Aslinda erkekler cok salak diyerek neyi kastettin mesela ???
Iki oda bir salon muamele ne demek mesela ?
Muamele kismi sana da cok umumi gelmiyor mu mesela CuteMom CuteMom ?

Aslinda erkekler cok salak diyerek neyi kastettin mesela ???
Iki oda bir salon muamele ne demek mesela ?
Muamele kismi sana da cok umumi gelmiyor mu mesela CuteMom CuteMom ?
Size ciddi bir yorum yapasım gelmedi ya ,
Bu işin sırrı ne desen anlatırdım ama hiç iiçimden gelmiyor şuanda.
Ben kocamla aynı hayatta aynı yöne doğru bakıyorum ve birbirimizi hala seviyoruz
Sen cevapları cımbızlayabilirsin.

@cutemum entrikaların önceki eşinde çok işe yaramadı galiba...zira yanlış hatırlamiyosam önceki seni başka bi kadın icin birakıp gitmişti...bu da demek oluyor ki her erkek salak degil demek ki her erkegin beklentileri farklı...ya da sana en salağı düştü ki hemen kandırabiliyosun?
başka birşey bulamadınız yazacak bunu mu yazdınız?
Eski evliliği bitmiş gitmiş, o zaten kendisiyle barışık. herşeyi küçük emraha bağlamadı.
ama sizin bu tavrınız uslubunuz çok çirkin.

Back
X