evli kız arkadaş buluşması

ben mesela sevgilim olduğu dönemde eğer beraber planımız yoksa getirmem
sanki erkkekler erkek arkadaşlarıyla buluşurken sizi götürüyor mu tek kadın olarak ?

ben mesela sevgilim olduğu dönemde eğer beraber planımız yoksa getirmem
sanki erkkekler erkek arkadaşlarıyla buluşurken sizi götürüyor mu tek kadın olarak ?
Benim esim beni götürür valla, her seferinde canım sen de gel diyor arkadaslarını tanır ve severim de ama hayır diyorum. Cünkü benim yanımda hanımevladı gibi takılıp geyik yapamayacaklar neden eğlenceleri benim yüzümden baltalansın ki?

böyle kocasının dibinden ayrılmayan birine kız kıza takılalım demem. ozelimi de anlatmam.

bu kadar kocasının kuyruğunda gezen benim özelimi de anlatır kocasına. çünkü onların birbirinden gizlisi saklisi yoktur
üniversiteden tek dostum demem bırakırım görüşmeyi.

ama siz önce bi kız kıza buluşmayı teklif edin ne cevap alacaksınız bakalim

kardeşimi ben peşime takamıyorum daha
Ben de şehir dışından ailemin yanına geliyorum. Tatil uzunsa eşim biraz kalır sonra döner, ben devam ederim. Kısaysa sadece ben oğlumla gelirim ailemi, arkadaşlarımı görmek için. Direkt söylerim ona da, seni takmayayım şimdi peşime, sıkılırsın oralarda diye sjjsjsjsjjsjk

Eşi deseymis siz rahat edin ben gelmeyeyim diye garip

Konu sahibine yaptığım yorumu alıntilayip çok saçma yazmak ne kadar mantıklı inanın bilmiyorum. Herkesin dinamiği düzeni farklı. Sizinki bana saçma gelmiyor, pesinize takılan eşiniz bile olsa kuyruk olarak görebiliyorsunuz demekki. Ben doğduğum büyüdüğüm şehre yalnızca tatillerde gidiyorum, o zamanda eşimi arkadaşının olmadığı bır şehirde hadi sen takıl demek istemiyorum. Görüşeceğim 2 arkadaşım yok, lise ilkokul mahalle üniversite hatta yiksek lisans arkadaşlarım bile aynı sehirde benim. Arkadaşlarımda gayet mantıklı insanlar oldukları için 10 kişi eşli büyük gruplarla görüşüyoruz. Çok eğleniyoruz, büyük bir arkadaş grubunda takılan insanlarız ve eğleniyoruz. Başbaşa bir seyler yapmak istediğimizde otelde rezervasyon yapıp gidop tatilimizi yapıyor dertlesiyoruz, keyfini çıkarıyoruz. Bizde zaten eşleri de geliyor mu durumu olmaz herkes birbirinin arkadaşı bu konuşmalar wp'da döner. Farklı bir şehire eşimle gezmeye gittiysemde onun arkadaşları ile çıkması benim otelde veya alışverişte takilmam da beni mutlu etmez mesela bu sebeple böyle bir konuya girmeyiz, sizi ediyormuş. Ne mutlu size.

neden çekinssin ki? yani biz ne yapabiliriz kıza kız yılladır burada yaşıyordu evlenince gitti, ayrıca aklı başında bi kızdır
Hayir oyle degil. Kocasi geldigi sehire hakim degilse, arkadas ortami yoksa, yani yalnız kalinca tum gunu dolduracak aktivitesi yoksa yalniz birakmaya cekiniyor olabilir anlamında soyledim.

Hayir oyle degil. Kocasi geldigi sehire hakim degilse, arkadas ortami yoksa, yani yalnız kalinca tum gunu dolduracak aktivitesi yoksa yalniz birakmaya cekiniyor olabilir anlamında soyledim.
kız evlenene kadar burada yasadı neyin hakimsizliği

Bizimki evde kalır bilgisayardan işlerini halleder, telefonda takılır, babamın yanına uğrar vs. Kız kıza muhabbetin orta yerine damlamak dışında yapılacak birçok aktivite var ama isteyene tabii.

Eşli görüşmelere eşleri götürmenizden daha doğal bir durum yok, biz burda kız kıza görüşmeye kuyruk gibi takılan kocadan bahsediyoruz yalnız.

Kuyruk yazanlardan biri de benim.
Kim kimin peşine takılırsa o kuyruktur. Bunu eşine bile falan deyip başka konuya evirmeye gerek yok.

Kız kıza oturmada adamın işi ne yahu. Ya da tam tersi. Erkek erkeğe gidelen yerde benim işim ne. Nikah kıydık diye siyam ikizi olmadık ya.

katiliyorum, kesinlikle soguma sebebi. bende de benzer arkadas vardi, kiz kiza goruselim dedigim zaman yine esiyle gelmis ve "sorun olmaz, biz konusurken yan masaya gecer" demisti. sonra da gorusmedim zaten

kız evlenene kadar burada yasadı neyin hakimsizliği
neden çekinssin ki? yani biz ne yapabiliriz kıza kız yılladır burada yaşıyordu evlenince gitti, ayrıca aklı başında bi kızdır
Kiz evlenene kadar kocasida bu sehirde miydi? Evlendikten sonra tasindi yazmissiniz? Ilk yorumumdan itibaren kocasindan bahsediyorum. Kocasinin sehri bilmemesi, kocasinin yapacak aktivitesinin olmamasi, kocasinin yalniz kalmamasi. Buradaki özne=koca. kiza birsey yapacaksiniz demiyorum

değer vermesinden şüphem yok ama neden adam avm de takılıyor? avm ye bırak git mesela? neden bu çevrede? yani avm dışına çıkamaz mı?
Bir üye yazmış kendisi arkadaşı ile beraberken kocası 10 metre arkalarından gidiyormuş. Şayet öyle bir durum varsa çok rahatsız edici ve bence kabul edilemez. Ama siz beraberken adam gidip kitap/kıyafet/ayakkabı bakıyor sinemaya gidiyor başka bir yerde oturup bir kahve içiyorsa bunun bana bir zararı olmazdı.

1 gunluk bulusmada da idare edebilir. Sabahtan aksama kadar adami kurtlar sofrasina atmayacaktir. 3 hadi olsun 4 saat gitsin begendigi biryerde yemek yesin hicbirsey bulamiyorsa sinemaya gitsin . Bence eside bunu tercih eder kiz kiza bulusmadansa daha rahat olmaz mi

Ben arkadasinin yaptigini savunmadim. Sadece bir ihtimal olarak aklima geldi. yeni evli bir cift taniyorum onlarda bu sekilde. Kiz bu konudakine benzer birsey yapsa kocasi alınıyor, tripleniyor. Sadece sebep bu olabilir diye söyledim. Dediginiz gibi baska bircok secenek olabilir.

Bence okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Kız kıza oturmadan bahseden yok burada. Veya normal bir günde buluşmadan. Uzak bir şehirden gelinince yapılan görüşmeden bahsetmek var. Konu sahibi de arkadaşının şehir dışından geldiğini soyluyor, bende şehrime şehir dışından gittigimde buluşmaları eşli yapmayi tercih ettiğimi belirtiyorum Bir kez daha okuyun. Kimsenin kimsenin peşine takılmadigi hep birlikte yapılan planlar vardır bu hayatta. Ayrıca kuyruk rahatsız edici kelime, arkadaşıma da eşime de kullanmam.

Heh işte bu birlikte yapılan bir plan değil. Okuduğunu anlamayan ben değilim. Arkadaşı ailesine geliyor, sonra da konu sahibiyle görüşüyor. Hususi olarak konu sahibiyle görüşmek için gelmiyor.
Olur siz kullanmayın. Kuyruk demeyin, başka ad bulun kuyruğa.

ne işi var erkeğin iki kadının arasında, üstelik seninle bi samimiyeti yok. bence adam fazla kıskanç çünkü avm vakası var elinde. aynı avmde o başka mekanda siz başka mekandasınız falan yani bunun tek nedeni kıskançlık.

sen arkadaşınla plan yaparken, kız kıza olalım, baş başa yani. kadın kadına konuşmam sana anlatmam gereken şeyler var de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…