- 8 Temmuz 2022
- 305
- 347
- 18
- Konu Sahibi moonslight
-
sehirdısı planı yaptık ikimiz olalım diye nasıl olduysa iptal oldu. kız kıza gidelim diyen arkadaşlar denedim.kızlar mesela avm de buluşucaz eşi farklı mekan biz farklı mekanda oluyoruz. sonra da eşinin olduğu yere gidiyoruz ben sonra kalkıyorum.
yani ne gerek var, aynı yerde oturmasak bile eşiyle gelme olayını anlamadım. ben bir kız arkadaşımla buluşacaksam bile kimseyi takmam peşime, illa eş değil anne- kardeş falan, derim ki ben yalnız gideyim.
çocukla bir samimiyetimiz yok ters tepmez mi?Ben olsam görüşme esnasında canım kocan niye geldi derdim valla. Direkt söyleyin
dedim, şehirdışına plan yapıcaktık eşi ben götüreyim demiş. benim de modum düşmüştü sanırım o konuşmada, şimdi gidemeyeceğiz sanırım.Acaba eşi mi darlıyor sensiz sıkılıyorum beni ailenle bırakıp gitme gidersen çabuk dön ben de olduğunuz yerde olayım biraz takıl sonra yanıma gel diye?
Açıkça kocanın yanında sana anlatamadığım şeyler oluyor şöyle doya doya kız kıza buluşamayacak mıyız yahu de.
Ya da baktın olmuyor kocasının yanında ay bu ay da reglim gecikti ara kanama oldu kadın doğuma randevu bulamıyorum falan diyin
neden çekinssin ki? yani biz ne yapabiliriz kızaBaska bir sehre esiyle beraber geldigi icin esini yalniz birakmaya cekiniyor olabilir mi?
Seninle birseyler konusmak istiyorum biraz basbasa takilalim sonra istersen esini cagirirsin deseniz nasil olur?
Kız arkadaşınız kocasını bırakmaya çekiniyor olabilir. Yeni evlilerse adam kv kp ile başbaşa vakit geçirmek istemiyor olabilir. Bilmediği bir şehirde tek başına vakit geçirmek istemiyor olabilir. Ha bana kalsa bunlar mantıklı sebepler değil yani 4 5 saat tek başına kalsa ölmez kocası ama bunları öne sürerek arkadaşınıza baskı yapıyor olabilir.neden çekinssin ki? yani biz ne yapabiliriz kızakız yılladır burada yaşıyordu evlenince gitti, ayrıca aklı başında bi kızdır
yaaBi arkadasim vardi benim sehir disindan gelen. Evlenince esiyle gelmeye basladilar tabi. Avm.de bulusacaksak esi yanima kadar getirirdi biz gezerdik o arkamizdan belli bi mesafede yururdu. Sonra ogrendim ki cok kiskancmis. Bi daha bulusmadik
ya bir de ben tek olunca çocukları gibi geziyorum yanlarında en çok buna üzülüyorumKendi başına takılamıyor mu eşi ne öyle aynı mekan farklı yer.. Bodyguard gibi ensemizde bir eş olmuyor canım derdim ben
Yani bence de alacağın cevap eşim kıskanç olacak.. Ama şehre gelmeden bir an önce sor ki iptal olacak planlar için kemdi planını yapsınlar..ya bir de ben tek olunca çocukları gibi geziyorum yanlarında en çok buna üzülüyorumne öyle 3. kişi
çocukla çok samimi değiliz tep tepmesin diye yanlarında bir şey diyemiyorum..Yani bence de alacağın cevap eşim kıskanç olacak.. Ama şehre gelmeden bir an önce sor ki iptal olacak planlar için kemdi planını yapsınlar..
Seni düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun ters de tepsin tepetaklak da olsunçocukla çok samimi değiliz tep tepmesin diye yanlarında bir şey diyemiyorum..
Hic sordunmu nedenya aynı masa da oturmasak bile aynı mekan da farklı yerlerde oturmuşluğuuz var. kız resmen eşinin oturduğu mekana götürdü beni.
çok geniş çevrem vardr ama zor günüm de yanımda olan gerçek dostlarımı kaybetmek istemem, huzursuzluk çıkmasın istedim ama gen gün bu durum canımı sıktı. başka olaylara sinirleniyorum sanıyordum ama asıl sebeb buymuşSeni düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun ters de tepsin tepetaklak da olsun
Çok saçma.ya aynı masa da oturmasak bile aynı mekan da farklı yerlerde oturmuşluğuuz var. kız resmen eşinin oturduğu mekana götürdü beni.
gel bi yanına uğrayalım dedi anlık oldu bir şey anlamadım kiHic sordunmu neden
Bence uyarmak gerek yoksa boyle devam eder sankigel bi yanına uğrayalım dedi anlık oldu bir şey anlamadım ki
bu gidişle arkadaşım d aolmayacakÇok saçma.
Eşi mi tek bırakmak istemiyor acaba?
Var öyle karısını tek başına hiçbir yere göndermeyenler, öyle ise yalnız kalmanız zor.
Yakın arkdasiniza da kiz kıza takılalım diyebilmeniz lazım ayrıca.
ya ben çocuğun kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum ama böyle rahatta olamıyorum gecen mağazadayız arıyor, yani acaba diyorum ben evli değilim diye mi böyle düşünüyorumBence uyarmak gerek yoksa boyle devam eder sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?