Evli mi Bekar mı?

Olabilir ben de öyle düşünmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim inşallah

Haklısınız yeterince tanımıyorum zaten, Allah'tan erken öğrendim.

Boşanmıştır?

Ay bu erkekler ne garip varlıklar evlisin ama hala başka kadının yanında heyecan duyuyosun insan öyle hissetse bile kendine kızar uzak durur

Mesela onun karısı olsam şahsen? Sizin hakkınızda kötü düşünürdüm. Utanmadan bide numarasını alıyor vs diye. Allahtan daha ilerlememiş. Yoksa hep kadınlar kötü oluyor yuva bozucu gibi. Adamda suç işte ne yüzük var ne bişi nereden bilsin kız senin evli oldugunu. Utanmadan yapıyolar artık bunu çok normalleştirmişler. Ve evli erkekle bile bile yapan çok kadın var herkesi böyle sanıyorlar.

Bekar taklidi yaparken cok sekersın desene mors olsun

İş ortamında medeni halini bilmediğiniz ve emin olmadığınız adamlarla flört etmeyin, iyice tanımadan samimiyet kurmayın, resmiyeti koruyun, zaruri bir durum yoksa numara falan istemek gibi atak hareketlerde bululunmayın. Bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Zira iş ortamları , hele resmi kurumlar dedikodu yuvasıdır. Böyle durumlarda başkası farkeder veya kulak misafiri olursa hemen evli erkeklerin peşinde koşuyor diye dedikodu döner, sizin numarsını istediğiniz erkek egosunu tatmin için yaptığınızı abartarak onun peşinde koştuğunuza ilişkin arkanızdan iş arkadaşlarınıza konuşabilir. Adamın karısı dikkatli bir tipse numarayı falan sizin istediğinizi, durumuna falan baktığınızı öğrenirse iş yerine gelip alttan alta size gözdağı verir, laf sokar ki buda çok şahane dedikodu malzemesidir. Bu arada bu tip dedikodular hep kadınların çok olduğu ortamlarda olur sanılır ama erkekler gerçekte kadınlardan beterdir ve anlattığım durumlar çok sık karşılaşılan şeylerdir.

Erkeklerin olduğu yerde kadinlardan daha cok dedikodu dönüyor yasadim biliyorum yani... biz üç kadın 15-20 erkeğin arasindaydik biz baskalari hakkinda hic konuşmazken ben yanimdaki arkadasla konustugum seyi yakin zaman sonra baskasindan duyuyordum! En itici erkek tiplerinden biri bence...

Ben de kötü düşünürdüm, ama bunu asıl dusundurmemesi gereken ve evli olduğum için bana karşı sorumluluğu olan kişi eşim olurdu diye de düşünürdüm.

Evet çok haklısınız, bundan sonra birlikte işimiz olduğunda bile gereksiz yere ne muhabbete girerim ne de samimi davranırım zaten.

Ukraynaya gitmiş anlatıyor birgün yine karın izin verdi mi dedim. ses bir kaç dakikalığına gitti sonra hiçbir şey sormamışım gibi kaldığı yerden devam
Ay ne iğrenç herif.

Yalnız, azmine de hayran olmamak elde değil herifin. Hala evliyim demiyor.

Ayni is yerinde calisan biriyle sevgili iken problem olmuyor da ayrilinca ayni yerde hergun birbirini gormek kotu oluyor.
O orda olmasa da kötü oluyor benim eski eşim iş arkadaşımdı masası yada sistemde onun adıyla kayıtlı dosya görüyorum falan çıkıyor yani hatırlatacak bişey

Ne kaaa ayip bu adamın yaptığı.flört etmeye ćalısiyor sizi görünce heyecanlanması nedir ya.evliymis orayi okudum

Cocukla fotosu oldugundan evli olduğu belliydi zaten. Birde siz yalnis anlamis olabilirsiniz heyecanlandigini falan size oyle gelmis olabilir yani
Bilemiyorum ama zannetmiyorum açıkçası. Çalışmaya başladığımdan beri bir sürü erkek çalışanla birlikte toplantı, görüşme, fikir alışverişi vs yaptık ama hiçbirinde böyle bir hissim olmadı. Çünkü herkes başkasının yanında nasılsa benim yanımda da aynıydı. Bunda bariz bir heyecan vardı. Bir önemi yok zaten artık neyse ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…