Evli midir acabaa ?

Kalbin gibi kötü mü? Kötü görmemişsin. Sen meleksin... Sabah biri hamile kadınlara bebeklerine ne beddualar etti.
Hepınız umutla beklerken ben hep olumsuz seyler yazdım ya ama tabı en son cekırdek keyfinize limon sıkmamak ıcın sustum.
Kı konu sahibi haklı cıktı, adam musait degilim demıs ama neden musait degil kimse bilmiyor

Bir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
Evlimisin diye açık açık sor bari

Dedim napiyorsjn arayacagim seni dedi aciklama yapmadi

Yaa bana en basindan dediki yok evli degilim evlilik bejimn icin kisitlanmak demek yok keske yanimda olsan oyle boyle Allahim yani pislik hala inanamiuorum
Bi de böyle, evlilik benım ıcın kısıtlanmak demezler mi... evde annesinin bıcaga taktıgı kahverengiye donmus elmayı yiyen tipler prens gibi cumle kurmazlar mı uyuz oluyorum.

Ozgurlugu kısıtlanmasa ne olacak acaba, parıse kahvaltıya mı gidecek aptal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…