- 25 Nisan 2020
- 959
- 5.540
- 138
- Konu Sahibi Lopipopiii
-
Aha yakalandı işte. Basın engeli geçin.Ayy inanmiyorum yaa su an soktayim avar diye dusunuyordjm yuh yani ay cok kotu kalbim atiyor su an anpim ben simdi buna
Hepınız umutla beklerken ben hep olumsuz seyler yazdım yaKalbin gibi kötü mü? Kötü görmemişsin. Sen meleksin...Sabah biri hamile kadınlara bebeklerine ne beddualar etti.
Evlimisin diye açık açık sor bariBir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
Direkt engelliym mi sizce yoksa biraz soviym mi ona sinirim gecsinAha yakalandı işte. Basın engeli geçin.
ben de kesin sorardımEvlimisin diye açık açık sor bari
Dedim napiyorsjn arayacagim seni dedi aciklama yapmadiHepınız umutla beklerken ben hep olumsuz seyler yazdım yaama tabı en son cekırdek keyfinize limon sıkmamak ıcın sustum.
Kı konu sahibi haklı cıktı, adam musait degilim demıs ama neden musait degil kimse bilmiyor
Acma sakın, artık kafan rahat sekılde onune bakabilirsinDedim napiyorsjn arayacagim seni dedi aciklama yapmadi
Buradaki kadınların hafızası inanılmaz..Siz öyle mi öğrenmiştiniz evli ve bir türlü ayrilamadıgıbız sevgilinizin medeni durumunu?
Gerçekleri öğrenmekte yetmiyor bazı insanlara bilirsiniz.
Zaten evli de evli değilsen aşkım beni şimdi hemen ara derdimben de kesin sorardım
Yaa bana en basindan dediki yok evli degilim evlilik bejimn icin kisitlanmak demek yok keske yanimda olsan oyle boyle Allahim yani pislik hala inanamiuorumben de kesin sorardım
Daha fazlası aslında daAptal yaaa cok sinirlendimm
Bıdaha bana yazarsan karına soylerım de dırekt. Ozaman tavrını net gorursunDirekt engelliym mi sizce yoksa biraz soviym mi ona sinirim gecsin
Aptal yaaa cok sinirlendimm
Biraz da söviym mi ona sövmek istiyorum hakaret de olabilirBıdaha bana yazarsan karına soylerım de dırekt. Ozaman tavrını net gorursun
Aynen katılıyorum.. böyle yap üzülme sendeBıdaha bana yazarsan karına soylerım de dırekt. Ozaman tavrını net gorursun
Bi de böyle, evlilik benım ıcın kısıtlanmak demezler mi... evde annesinin bıcaga taktıgı kahverengiye donmus elmayı yiyen tipler prens gibi cumle kurmazlar mı uyuz oluyorum.Yaa bana en basindan dediki yok evli degilim evlilik bejimn icin kisitlanmak demek yok keske yanimda olsan oyle boyle Allahim yani pislik hala inanamiuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?