Evli midir acabaa ?

Bir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor

Yani, üzmek istemiyorum da ilk mesajınızdan belliydi be. Neyse erken öğrendiniz en azından, geçmis olsun.

Biraz da söviym mi ona sövmek istiyorum hakaret de olabilir
Ya rahatlıcam diyorsan söv.
Sövmedıkte ne oldu, sankı madalya taktılar.
Söv ya, oyumu sovmenden yana kullanıyorum ama sahsi sövme. Hakarete vardırma yanı. Salak gerızekalı falan de.ıspanaga benziyorsun aynı tipsiz de.

Kocam mutfağa sigara içmeye gitti. Kim aradı ne yapıyorsun burada dedim.. Ne saçmalıyorsun dedi. Durumu anlattım. Gerizekalısin harbi dedi. Çok güldü bana.
Allah seni benim ki çocukları uyutuyor pusudayim bilmiyor

Bir ay da geç bile kalmışsn şüpheldnmek için enteresan geldi bana. Sosyal medyasını karıştırmadn mı?

Biraz da söviym mi ona sövmek istiyorum hakaret de olabilir
hakaret etsen eline ne geçecek ki? Kanıtın yok,bir şey yok .
İnkar edecek, ailevi bir bahane bulup sana kendini kötü hissettirecek, durduk yere herşeyi mahvettigini, ona güvenmeyen biriyle devam edemeyeceğini vs vs söyleyecek... İçine 'lan acaba haksız mıyım?' tohumu serpecek.
Bence hiç gerek yok.

Yaa bana en basindan dediki yok evli degilim evlilik bejimn icin kisitlanmak demek yok keske yanimda olsan oyle boyle Allahim yani pislik hala inanamiuorum

işte bu cinslere erkek denir
ayak üstü sana bana ona buna yazarlar
evde eşi de kocis gelicek ne yemek yapsam diye düşünür
sonra oturur karısıyla o yemeği yer gece gider sevişir kimbilir kimler varken aklında

şu an topluca erkek katliam yapicak gibi hisse büründüm

Pislik herif cokta kasli yakisikliydi Allahin cezasi karakterine hakaret edicem mecbur sadece

Sen bence sakinliğini koru canım. Direkt engelle muhattap olma. Birşey olmamış olsa kesinlikle 1 dk bile ayırabilirdi telefonla konuşmak için. Ne işi olur zaten yasak var dışarda desen mesela hiç takma boşver
Hıc ya ınsan isteyince wcdeyken bile bakiyor o tele.
Sankı cevırmelı ev telefonu.

Niye ya bebek ıspanaklar çok tatlı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…