- 10 Ocak 2021
- 99
- 165
- 8
- Konu Sahibi Lopipopiii
-
Aksam hic aramadim 1 aydır konusuyoruz ama hep whatsapptanAkşam aradığınızda açmıyor mu? Nasıl konuşuyor sizinle?
Bu akşam arayın bakalım açacak mıAksam hic aramadim 1 aydır konusuyoruz ama hep whatsapptan
Aksam hic aramadim 1 aydır konusuyoruz ama hep whatsapptan
Goruntulu arayin 23 te:d1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
Dimi olabilir napim sizce emin olmadan konusmayi bitiriym mi yoksa ortaya cikarabilecegim bir yol var miBence büyük ihtimalle evli
Yaa iliskiler konusunda cool takilmayi tercih ediyorum mesaj farkli ama ilk aramayi o yapmadigi surece aksam arama konusunda adim atmamAkşam neden hiç aramadın?
Tamam deniym o zaman bu aksam arayacagimakşam 9.5 gibi ara açmaz geçiştirirse kesin evli
Evli bir adam icin fazla cazip birisin o halde :)Yaa iliskiler konusunda cool takilmayi tercih ediyorum mesaj farkli ama ilk aramayi o yapmadigi surece aksam arama konusunda adim atmam
Yaa iliskiler konusunda cool takilmayi tercih ediyorum mesaj farkli ama ilk aramayi o yapmadigi surece aksam arama konusunda adim atmam
Yav anlamadan bir anda atarlanma konustuk ama aksam hic konusmadik o yuzden aramak istemiyorum1 aydır konusuyoruz diyorsun ilk araması mı kalmış?
1 aydır mesajlaşıp sesini duymadın yani...Zaten akşamı bırak daha herifin sesini duymamışsın..
Gerçekten siz hangi kafada nerde yaşıonuz yaaa
Hic aramadim genelde o arar gun icerisinde o daAkşam aradığınızda açmıyor mu? Nasıl konuşuyor sizinle?
Yanılıyor da olabiliriz, biraz bekleyin. Birden aramak en mantıklısı. Baktınız her akşam böyle devam ediyor, o zaman bitirirsinizDimi olabilir napim sizce emin olmadan konusmayi bitiriym mi yoksa ortaya cikarabilecegim bir yol var mi
Evlendigi halde eski kimliğini saklayan şerefsizler okumuştum KK'da.Kimliği eski ise fotosunu isteyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?