- 12 Şubat 2009
- 1.418
- 1.727
- 658
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Aynen işte hani biz burda salak der geçeriz ama o kadın orda eşim şehir dışında acaba naptı iyi mi diye tedirgindir. Herife gözdağı verse kaç yazar ki ben olsam "ben eski sevgilisiyim beni aradı bunu bunu söyledi yüzüne kapattım bunu yazdı. Hiçbir hemcinsimin kandırılmasını istemem. İyi günler." Derdim ekran görüntüsünü mesajla beraber yollardım geçerdim ne muhattap olcam exle bi daha.
Karısına yazsa ne olacak, adam önce o aradı der, mesaj sahte saplantılı der, ikna eder. Biz eşimle birlikte yaşarken düğüne bir ay vardı, haftaiçi öğle arası bir numara, mesaj attı mutluluklar nişanlanmışsın diye sonra aradı. Eşim telaşlandı dedi bu eski kız arkadaşım, adam dört dönüyor. Ben aldım açtım ... Senden çok bahsetti iyi dileklerin için sağol, nişanlım müsait olunsa seni arar, teşekkür eder, nerden duyduğunu sorabilir miyim? Dedim. Kız bozuldu, ortak ark vb diyor ki yok. Benim de ilişkilerim oldu, önümüze bakmak en iyisi dedim, kız ne dese haklısın zaten bi amaçla aramadım. Eşimin ego düştü tabi çünkü gerçekten bir amaçla aramıyorlar, sadece bir merak. Düzenine koşarak gider akşam evlisi de bekarı da, gel seninle olalım dese aradığı kişi sanmıyorum kabul etsin.
Aynrn çok haklısın, aldatma aklıma gelmediDuzenini bozcagindan degil de belki araniyor aldaticak evli erkeklerin bazilarinin yaptigida alcaklik duzenlerini bozmuyorlar ama aldatmaktan da vazgecmiyorlar.
Baska birini sevip esine duzgunce anlatip ayrilanlar bana daha cesur geliyor otekisi hem karnim doysun hem pastam dursun oluyor.
Neden açtın ki?
Yüz vermediğin için laf sokmuş.
Ekran görüntüsünü eşine at da eski sevgilisini yoklayıp sonra da iyi dileklerde bulunmanın adisyonunu ödesin.
Karısına yazsa ne olacak, adam önce o aradı der, mesaj sahte saplantılı der, ikna eder. Biz eşimle birlikte yaşarken düğüne bir ay vardı, haftaiçi öğle arası bir numara, mesaj attı mutluluklar nişanlanmışsın diye sonra aradı. Eşim telaşlandı dedi bu eski kız arkadaşım, adam dört dönüyor. Ben aldım açtım ... Senden çok bahsetti iyi dileklerin için sağol, nişanlım müsait olunsa seni arar, teşekkür eder, nerden duyduğunu sorabilir miyim? Dedim. Kız bozuldu, ortak ark vb diyor ki yok. Benim de ilişkilerim oldu, önümüze bakmak en iyisi dedim, kız ne dese haklısın zaten bi amaçla aramadım. Eşimin ego düştü tabi çünkü gerçekten bir amaçla aramıyorlar, sadece bir merak. Düzenine koşarak gider akşam evlisi de bekarı da, gel seninle olalım dese aradığı kişi sanmıyorum kabul etsin.
S*laga bakmerhaba herkese. Bugün ansızın eski sevgilim aradı farklı şehirlerdeyiz benim yaşadığım şehre gelmiş sesimi duymak istemiş. Üstelik kendisi evli önce düzgün bir şekilde konuştum sonra yaptığının yanlış olduğunu söyledim beni merak etmiş kendisini çok tersledim ben seni merak etmedim hiç dedim bu arada ben halen bekar olduğum için dalga geçercesine hayatında kimsenin olmadığını bildiğim için aradım diyor bana bunu diyince iyice sinirlendim bu ne cürret dedim beni rahatsız etme EVLİ BİR ADAMSIN EVLİ BİRİ GİBİ DAVRAN dedim yüzüne kapadım baya sert oldu ama sizinle paylaşmak istedim sonrada mesaj atmış inşallah gönlüne göre birini bulur evlenirsin diye cevap vermedim birdaha asla aramasını istemiyorum zaten
merhaba herkese. Bugün ansızın eski sevgilim aradı farklı şehirlerdeyiz benim yaşadığım şehre gelmiş sesimi duymak istemiş. Üstelik kendisi evli önce düzgün bir şekilde konuştum sonra yaptığının yanlış olduğunu söyledim beni merak etmiş kendisini çok tersledim ben seni merak etmedim hiç dedim bu arada ben halen bekar olduğum için dalga geçercesine hayatında kimsenin olmadığını bildiğim için aradım diyor bana bunu diyince iyice sinirlendim bu ne cürret dedim beni rahatsız etme EVLİ BİR ADAMSIN EVLİ BİRİ GİBİ DAVRAN dedim yüzüne kapadım baya sert oldu ama sizinle paylaşmak istedim sonrada mesaj atmış inşallah gönlüne göre birini bulur evlenirsin diye cevap vermedim birdaha asla aramasını istemiyorum zaten
Haklısın canım, elinden kaybettiğini başkası alınca ya da alMa ihtimali olunca, o da benim bu da benim mi diyorlar nedirİşte bazen o olay öle olmuyor bazen de evli olan eski sevgililerimiz bir süre sonra tekrar peşimize düşüyorlar maalesef senin gibi benimle çok iyi konuşan biri vardı böyle kaldı ki ben aramamıştım adamı karşı taraf öyle anlatınca da bozmamıştım çünkü umrumda değildi hala da peşimdedir o eski sevgili bu adamlarda ego olsa ne olur olmasa ne olur
Haklısın canım, elinden kaybettiğini başkası alınca ya da alMa ihtimali olunca, o da benim bu da benim mi diyorlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?