Evli olan eski sevgilim aradı

Herkes kandirilmiyor ki bilip de evlenen veya evlendikten sonra anlayip yine de hicbir sey olmamis gibi devam edip takmayanlar var.

Bir daha ararsa eşine haber veririm diyin tırsıp kaçar. İyi ki olmamış diye sevineceğiniz bir sebep olmuş işte

Karısına yazsa ne olacak, adam önce o aradı der, mesaj sahte saplantılı der, ikna eder. Biz eşimle birlikte yaşarken düğüne bir ay vardı, haftaiçi öğle arası bir numara, mesaj attı mutluluklar nişanlanmışsın diye sonra aradı. Eşim telaşlandı dedi bu eski kız arkadaşım, adam dört dönüyor. Ben aldım açtım ... Senden çok bahsetti iyi dileklerin için sağol, nişanlım müsait olunsa seni arar, teşekkür eder, nerden duyduğunu sorabilir miyim? Dedim. Kız bozuldu, ortak ark vb diyor ki yok. Benim de ilişkilerim oldu, önümüze bakmak en iyisi dedim, kız ne dese haklısın zaten bi amaçla aramadım. Eşimin ego düştü tabi çünkü gerçekten bir amaçla aramıyorlar, sadece bir merak. Düzenine koşarak gider akşam evlisi de bekarı da, gel seninle olalım dese aradığı kişi sanmıyorum kabul etsin.

Duzenini bozcagindan degil de belki araniyor aldaticak evli erkeklerin bazilarinin yaptigi da alcaklik duzenlerini bozmuyorlar ama aldatmaktan da vazgecmiyorlar.

Baska birini sevip esine duzgunce anlatip ayrilanlar bana daha cesur geliyor otekisi hem karnim doysun hem pastam dursun oluyor.

Aynrn çok haklısın, aldatma aklıma gelmedi

İşte bazen o olay öle olmuyor bazen de evli olan eski sevgililerimiz bir süre sonra tekrar peşimize düşüyorlar maalesef senin gibi benimle çok iyi konuşan biri vardı böyle kaldı ki ben aramamıştım adamı karşı taraf öyle anlatınca da bozmamıştım çünkü umrumda değildi hala da peşimdedir o eski sevgili bu adamlarda ego olsa ne olur olmasa ne olur

S*laga bak
hadsiz herif.

Ben olsam bilmeyi isterdim ama karsindaki nasil biri o onemli cirkef biriyse seni camuruna ceker. Dikkatli ol

İyi etmişsiniz .
Engelleyin gitsin.
İyimi ne ?

Haklısın canım, elinden kaybettiğini başkası alınca ya da alMa ihtimali olunca, o da benim bu da benim mi diyorlar nedir

Haklısın canım, elinden kaybettiğini başkası alınca ya da alMa ihtimali olunca, o da benim bu da benim mi diyorlar nedir

Tek bildiğim erkekler doyumsuz sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum burda okuduklarım zaten başlı başına ibret alınacak olaylar eskisini de istemem yenisini de böyle iyiyim ben

Ben olsam, sen evlisin beni neden arıyorsun, eşini neden aldatıyorsun, bir daha sakın arama g.zekalı deyip suratına kapatırdım ama bu sensin, senin hayatın dilediğin gibi tepki verebilirsin tabi ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…