Peki sizde calisiyormusunuz yoksa tek gelirmi? Ben cünkü cocuk olduktan sonra calisamicam bi süre onuda düsünüyorum. Tabi ben suan yasadigim yerde de lüks yasam sürmüyorum (cogu insanlar sanir ya avrupada yasayanlar cok zengindir diye bu söz konusu degil..). Ama aynen dediginiz gibi bir eksigimde yok cok sükür. Bunu türkiyede de sürdürebilirmiyiz hatta tek kazanc olduktan sonra bunlari düsünmemek elde degil.
Ayda 50 yada 100 lira kenara atabilsem cok güzel olurdu. Cok fazla bisey degil belki ama yinede hic yoktan iyidir diye düsünüyorum..??
Ben de şöyle bir soru sorabilir miyim hanımlar.
Sizce İstanbul koşullarında 2 çocuklu bir ailenin normal şartlarda geçimi için gereken aylık meblağ nedir?
Bence en az 2000 TL girmeli tabi ev kira değilse...
evet arkadaşlar çektim isyanı,bağlandım haftalığasöyledim eşime,çocuk gibi harçlık istemiyorum diye çıkardı verdi,bundan sonra da her hafta vericek ekkartı bile iptal ettirdin yuh falan dedim,walla iptal ettirmedim,şaka yaptım bn sana,niye gelmedi bilmiyorum dedi amaan neyse ne bn haftalığa bağlandım ya
online olan arkadaşlar konuyla alakasız ama kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum bana yardım edebilecek olan varmı lütfennnn
Peki hanimlar bir bayan masa basi iste calisiyorsa ortalama ne kadar bir maas alabilir?
asgari 600 lira ile idare eden kadın var..
devletin verdigi 5 milyarla geçiniyoruz diye hayıflanan kadında var..
Sanırım o kişi ben oluyorum.Eşi öğretmen olan ve kendi çalışmayan, evi idare ettikten sonra kenara para atan arkadaşa kocaman bir alkııışşşşşşş
Sanırım o kişi ben oluyorum.
İsraf yapmadıktan sonra inanın herşeye fazla fazla yetirip; 1/3 ünü rahat bir şekilde birikim yapıyoruz.
Yok canım çalışmıyorum 2 senedir. Kpss ye hazırlandım geçen sene çok az puanla atamayı kaçırınca yılmadım,Sen çalışmıyor musun papatya_2004, fen ve teknoloji öğretmenleri başlığında görmüştüm seni,
Borç harç olmadıktan sonra normal hayat akışı içerisinde birikim yapılabilir bence de, tek maaş olsa bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?