Evli olan ve çalışmayan bayanlar,,geliriniz ailenizden mi? eşinizden mi? lütfen yardm

tamam o zaman sende yarın kuaföre gitmek istiyorum de. bütçe ayırabilir misin diye sor.
elbet utacak veya dank edeccektir sanada özel bir bütçe ayıracaktır.
konuşarak çözebilirsiniz canım.

işte bende herseferınde istemek zorunda kaldığım için bukadar sıkıldm iste.neyse ben sonkez bi konuscam,ya bana aylık verır böyle her defasında cocuk gbi söletmez...yada ben kaçar

ben esımden ayrıldım ama paylasayım yasadıgımı.. ben calısıyordum yınede aılem bana para vermek zorunda kalıyordu esım cok cımrıydı... bana hıc para vermezdı. ama ben aılemın vermesınden rahatsız oldum. cunku bende ayrı bır evım oldu dıye sınırlendım. 2 ay falan acıl durumlarda babamdan aldım. ama sonunda canım sıkıldı hadı babama bırsey olsa ben esımle tek kalacaktım o zaman ne olacaktı ... ama hayat bu mecbur devam edıyosun.. baska baska sorunlarda eklenınce ayrılmak zorunda kaldım .. ıns esınız duzelırr ben yasadım bılırım cok zor

selam akıllıbıdıkcım;:) aynen öle cıımrı,ama benden sora yapsın cımrılığnı,sıkıldım ben artık.flört dönemınde alıyodu harcıyodu.evlenene kadar diye düsündü heralde,hiç urasamam ayrılcam sonkez bu aylık konusunu acıp.banane ya:79:

evet brseyler yoluna gırmıyorsa cocuk olmaması cok guzel bı durum... bende cocougum yok ayrıldım. esım hıc para vermezdı ınsan soguyor ıster ıstemez. mısafır gelegınde bıle almazdı bısıler ınss duzelır esın

benim kader de senınkınden tuba:) yani öyle görunuyor,bekarken bile calısıyodum ve bana özel param oluyodu,bu ne böyle ya durumu iyi adamla evlendim param yok;)) valla bosanırım yine bi ise girerim eskisi gbi hazır coluk cocuk yokken,daha iyi yanii

Merhaba.Size yalnız olmadığınızı söylemek istiyorum.Bu durumu kendine ait geliri olmayan birçok evli bayan evliliğinin bir döneminde özellikle ilk dönemlerinde mutlaka yaşamıştır.13yıllık evliliğimin tecrübesine dayanarak size sabırlı olmanızı ve eşinizi daha iyi tanımaya çalışmanızı tavsiye ederim.

ınsanın zoruna gıdıyor... hanı bekarkenkı gıbı olmayabcıgını bılıyodum evlılıgın bende temmuzda evlendım aralıkda bıttı. kımılerıne gore cok az bı sure dedıler ama bence cok geldı.. sabredemedım daha fazla.. yanı cok zor ya. mısafır gelcek kavga. kuafore gıtcem kavga. bı defa sımıt ıstedım dedı 1 tl ye bır suru ekmek alınırdı gıttı ekmekler dedı cok gun aglamıstım ((

cok cok sabırlı olmak gerekırde bazen olamıyosun ya. benım kocam avr ama
basıma bısı gelse yanımda degıl. buna nasıl sabrdetcen ya nıye uzuyorlar kadınları

haklısınız 13 yılda nelr yasamıssınızdır ılk donemde cok oluyor. dugun borcu kıra sudur budur tabıkı hersey zor oldu

ya aynı işte.yok 2 haftada 1 kuaföremi gidilirmiş,yok ağdayami gidilirmiş,markette raftan ağda alıyorum kuaföre gitmemek icin- gözü bende ne alıyorum yine diye. öf beee.yaratık mıdır nedir,,soğudum işte bitti nabim. bide sunu sorcaktim, senınkınınde durumu benmki gibi iyiydidemi vermiyodu,yani sırf cimriliğine- yoksa zaten yokmuydu?

ya bızde vardı. borc coktu yenı evlı olunca mesela dugun masrafı kıra falan vardı ama ıkı kısı calısıyordu. bı 5 lıra dahı olmazmı. bende aynen agda almıstım kucuk tupde ısıtıp yapıyodum evde tabı sınırden kuduruyodum mesela mısafır gelecek ya soluyodum bısıler yapacam alırmısın falan dıe kıbarca. kadın dedıgın taşı aş eder hıc bılmezmısın dıyordu naparsan yap derdı. almazdı. bende aglardım. ılk babamı aradım baba marul falan al dedım aldı geldı. sonra bı dusundum hemen bole olmaz. herseyın hesabını yapardı

varlık içinde yokluk çekiyorsunuz yani tamam israf etmek te günah ama cimrilik de günah

ya ben kayınvalıdemle konusmayı denedım anlattım yaptıklarını esımın hanı belkı bana yardımcı olur dıye. denemek ıstedım. aynı seylerı soledı annesıde. demekkı annesı akıl verıyodu ogluna. sende dene belkı ıse yarar. skıntımız var falan de. veya esınle oturup konustunmu

yaratık mı?
off of aman aman

varlık içinde yokluk çekiyorsunuz yani tamam israf etmek te günah ama cimrilik de günah

evet bırde ılk yenı evlı olunnsan cok etkılnıyordu bence.. zaten yenı yenı tanıyosun soguyup gıttım keske ole davranmasaydı bızde bılırız varı yoku. olmasa zaten susardık

bir yıllık evliyim ama eşimle öğrenciyken de beraberdik
bu yüzden bu konuda şanslıyım çekinme utanma olmuyor
ilk başlarda aylık alırdım cüzdanım boş kalmasın toplu para olsun diye,iyi oluyordu aslında
derken o kesildi:86:
şimdi kredi kartını veriyor alışverişe giderken ki bu şahsi alışverişim eve neredeyse hiç para harcamam ben
tabi nakitim de oluyor her zaman ama öyle düzenimiz yok
beni hiç parasız bırakmaz sağolsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…