tamam o zaman sende yarın kuaföre gitmek istiyorum de. bütçe ayırabilir misin diye sor.
elbet utacak veya dank edeccektir sanada özel bir bütçe ayıracaktır.
konuşarak çözebilirsiniz canım.
canım eğer eşin cimriyse yapacak pek bir şey yok ya.inşallah değildir.bu tipler çok variyetli bile olsalar kuruş koklatmazlar,en çok da eşlerine.ama ileride çocukların da bundan nasibini alır.benim bir arkadaşın kocası da böyleydi.kızı bir yere yollasa gidiş parasını verir dönüş parasını vermezmiş.bir şeyler almasın diye marketten ışık hızıyla alış veriş yaparmış ya da onu götürmezmiş.kocaman evlatlarına vere vere 5 lira harçlık falan veriyormuş.
evlenmeden önce cimri olduğunu anlamadın mı?bu bence en zor erkek tiplerinden biri.
evet 4 aylık evlıyım hanımefendi.... bir türlü ayarlayamadık su para meselesini eşimle.çok canım sıkılıyo....cunku bi bayan olarak ihtiyaclarım var tahmin edersinizki,ayrıca esiminde gayet iyi bi isi var ve kazanci cok iyi,cimri mi ne anlayamadım...cok sikildm artık bu durumdan,kendinin akıl etmesi lazim değılmı bunları?? sikildım ve sogudum bana aylık istedim vermeye yanasmıyor.benımde her seferınde ıstemek hosuma gitmiyor....çocuğum yok.ve hazir yokkende ayrılmayı düsünüyorum bu cimrilik huyu değismesse,,,yapamıyorm böyle
ben esımden ayrıldım ama paylasayım yasadıgımı.. ben calısıyordum yınede aılem bana para vermek zorunda kalıyordu esım cok cımrıydı... bana hıc para vermezdı. ama ben aılemın vermesınden rahatsız oldum. cunku bende ayrı bır evım oldu dıye sınırlendım. 2 ay falan acıl durumlarda babamdan aldım. ama sonunda canım sıkıldı hadı babama bırsey olsa ben esımle tek kalacaktım o zaman ne olacaktı ...ama hayat bu mecbur devam edıyosun.. baska baska sorunlarda eklenınce ayrılmak zorunda kaldım .. ıns esınız duzelırr ben yasadım bılırım cok zor
evet 4 aylık evlıyım hanımefendi.... bir türlü ayarlayamadık su para meselesini eşimle.çok canım sıkılıyo....cunku bi bayan olarak ihtiyaclarım var tahmin edersinizki,ayrıca esiminde gayet iyi bi isi var ve kazanci cok iyi,cimri mi ne anlayamadım...cok sikildm artık bu durumdan,kendinin akıl etmesi lazim değılmı bunları?? sikildım ve sogudum bana aylık istedim vermeye yanasmıyor.benımde her seferınde ıstemek hosuma gitmiyor....çocuğum yok.ve hazir yokkende ayrılmayı düsünüyorum bu cimrilik huyu değismesse,,,yapamıyorm böyle
benim kader de senınkınden tuba:) yani öyle görunuyor,bekarken bile calısıyodum ve bana özel param oluyodu,bu ne böyle ya durumu iyi adamla evlendim param yok;)) valla bosanırım yine bi ise girerim eskisi gbi hazır coluk cocuk yokken,daha iyi yanii
Merhaba.Size yalnız olmadığınızı söylemek istiyorum.Bu durumu kendine ait geliri olmayan birçok evli bayan evliliğinin bir döneminde özellikle ilk dönemlerinde mutlaka yaşamıştır.13yıllık evliliğimin tecrübesine dayanarak size sabırlı olmanızı ve eşinizi daha iyi tanımaya çalışmanızı tavsiye ederim.
ınsanın zoruna gıdıyor... hanı bekarkenkı gıbı olmayabcıgını bılıyodum evlılıgın bende temmuzda evlendım aralıkda bıttı. kımılerıne gore cok az bı sure dedıler ama bence cok geldı.. sabredemedım daha fazla.. yanı cok zor ya. mısafır gelcek kavga. kuafore gıtcem kavga. bı defa sımıt ıstedım dedı 1 tl ye bır suru ekmek alınırdı gıttı ekmekler dedı cok gun aglamıstım((
bı defa sımıt ıstedım dedı 1 tl ye bır suru ekmek alınırdı gıttı ekmekler dedı cok gun aglamıstım((
ya bızde vardı. borc coktu yenı evlı olunca mesela dugun masrafı kıra falan vardı ama ıkı kısı calısıyordu. bı 5 lıra dahı olmazmı. bende aynen agda almıstım kucuk tupde ısıtıp yapıyodum evde tabı sınırden kuduruyodumya aynı işte.yok 2 haftada 1 kuaföremi gidilirmiş,yok ağdayami gidilirmiş,markette raftan ağda alıyorum kuaföre gitmemek icin- gözü bende ne alıyorum yine diye. öf beee.yaratık mıdır nedir,,soğudum işte bitti nabim. bide sunu sorcaktim, senınkınınde durumu benmki gibi iyiydidemi vermiyodu,yani sırf cimriliğine- yoksa zaten yokmuydu?
ya aynı işte.yok 2 haftada 1 kuaföremi gidilirmiş,yok ağdayami gidilirmiş,markette raftan ağda alıyorum kuaföre gitmemek icin- gözü bende ne alıyorum yine diye. öf beee.yaratık mıdır nedir,,soğudum işte bitti nabim. bide sunu sorcaktim, senınkınınde durumu benmki gibi iyiydidemi vermiyodu,yani sırf cimriliğine- yoksa zaten yokmuydu?
varlık içinde yokluk çekiyorsunuz yani tamam israf etmek te günah ama cimrilik de günah
yaratık mı?
off of aman aman
varlık içinde yokluk çekiyorsunuz yani tamam israf etmek te günah ama cimrilik de günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?