Evli olan ve çalışmayan bayanlar,,geliriniz ailenizden mi? eşinizden mi? lütfen yardm

masallah allah bozmasın arkadasım ıns herzaman bole devam eder.. senın adına cok mutlu oldummmm....

esimin ailesi hayatta değıl canım,ama onunlu konustum bi kere olmadı.yarın bi kere daha acıcam bu konuyu cünkü böle yasamaktan sıkıldım.yine olmiycaksa ayrılık paklar bizi artık son noktaya geldim cunku.bu kadar varlığın içinde bu ne cimrilik ya.eğer değismiyosa gitsin basımdan,höff:82:

neyse sen yınede azcık daha konus falan belkı son anda yola gelır esın.. ıns ...
bak efkarlandım arkadasım yasadıgım gunler aklıma geldıde of off esım bana aldıgı maasın ne kdr oldugunu bıle solemıyordu yaaa ıgrenc adamm öfff

masallah allah bozmasın arkadasım ıns herzaman bole devam eder.. senın adına cok mutlu oldummmm....

canım teşekkür ederim inşallah arkadaşın da düzelir sorunları
çok zor olsa gerek evlilikte paranın sorun olması hele de ortada para varken

Son düzenleme:

harika,,,,hatta muhteşem, Allah bozmasın.

canım teşekkür ederim inşallah senin de düzelir sorunların
çok zor olsa gerek evlilikte paranın sorun olması hele de ortada para varken

evet cok zor bı konu malesef bız ayrıldık.. ama tek bu sorun degıldı. hersey ust uste gelınce ınsan sabredemıyor

Benim eşim bana aylık harçlık verir.kredi kartım var istediğim olunca ondanda alırım.ama sapıtmam.ihtiyacıma göre.....

16 yıllık evliyim maddi açıdan çok zor günler geçirdim eşim beni hiçbiryer yollamazdı marketmiş pazarmış hayeldi zaten parada vermezdi ama elinde yoktu bigün pazara ben gittim gelince ne aldıysan tek tek hepsinin parasını kuruşu kuruşuna sormuştu ve aldıklarımı beqenmemişti o gece büyük bir kavga etmiştik yine bigün k.validem ve görümcemle biyere gidecektik bana yolparası bile vermedi annemler senin paranı öder dedi giderken ödediler ama dönerken onlar başka biryere gideceklermiş başka arabaya bindiler bende görümcemin arkadaşıyla dönmek zprunda kaldım hayatımda hiç okadar utanmamıştım yol paramı g. arkadaşı ödedi yerin dibine girmiştim bunlar hep tecrübe oldu zamanla işi düzeldi bende eskisi gibi sus pus olmadım tuttuqumu koparmayı öqrendim gelelim bugünümüzee evin fatura market pazar kasap hiçbirisine karışmam sadece akşam erken olduqu için pazara gidiyorum haftalık 70 lira para verir bana ve ben bu parayı sadece kendime harcarım hatta geçen gün zam bile istedim ben biraz daha sabret derim evlilik bu çocuk oyuncaqu deqil konuş eşinle aylık isteme haftalık versin sana evin ihtiyaçlarını sen karşılama alışverişe beraberde gitme boşuna stres olma yaz listeyi ver eline hepsini alıp gelsin ha sorun çıkaruyorsa almıyorsa otur konuş ben bu şekilde devam edemem herkes kendi yoluna de ve babanın evine dön belki ders olur akıllanır baktın aynı tas aynı hamam ozaman sana dicek sözüm yok yol ver gitsin..

nıye boyle erkekler yaa bence akıllanmayacak gıbı. ıyıce bı konusması lazım haklısın.

evet cok zor bı konu malesef bız ayrıldık.. ama tek bu sorun degıldı. hersey ust uste gelınce ınsan sabredemıyor

ben de yanlış mı yazdım diye mesajı düzenlemiştim baştan
meğer senin de sorunun aynıymış
ne denir hayırlısı olsun canım hakkında
gerçekten zor konular

bende çalışmıyorum canım kızıma bakıyorum eşim bana hiç para vermez çünkü hiç tutumlu değilim birde yani hemen hemen her istediğimide alır o yüzden bana para vermemesini pek problem etmiyodum taki bu yazıları okuyana kadar şimdi gelsin bende istiycem haftalık banada maaş versin...

dur canim hemen ayrilik olsun diye dusunme,
benim esiminde ne huylari vardi konusa konusa degisti,simdi hatirlatinca kiziyor bile
esim cimri degil ama durumumuz iyi degildi duzenli bi gelirimiz yoktu.
varken hep harcardi dusunmeden sonra da bitince parasizlik cekerdik bende ona guvenirdim,
simdi akillandim para olunca herseyi almiyorum ona da aldirtmiyorum.
boyle olsa daha mi iyi sanki,
eve gelen gidenin yedigine bakiyormu,
bizim bi tanidik vardi o anlatirdi cope dahi bakiyormus o derece yani,
insallah bir cozum bulursunuz
ya da bi ise girecegini anlat boyle yapamiyorum diye soyle kavga etmeden,
o zaman belki hatasini anlar.

ama ıstedıgını alıyomus kı senın ne guzel oda ıyı .) sımdı kavga cıkmasın ısteyınce

keske duzelsın keske...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…