bir yıllık evliyim ama eşimle öğrenciyken de beraberdik
bu yüzden bu konuda şanslıyım çekinme utanma olmuyor
ilk başlarda aylık alırdım cüzdanım boş kalmasın toplu para olsun diye,iyi oluyordu aslında
derken o kesildi:86:
şimdi kredi kartını veriyor alışverişe giderken ki bu şahsi alışverişim eve neredeyse hiç para harcamam ben
tabi nakitim de oluyor her zaman ama öyle düzenimiz yok
beni hiç parasız bırakmaz sağolsun
ya ben kayınvalıdemle konusmayı denedım anlattım yaptıklarını esımın hanı belkı bana yardımcı olur dıye. denemek ıstedım. aynı seylerı soledı annesıde. demekkı annesı akıl verıyodu ogluna. sende dene belkı ıse yarar. skıntımız var falan de. veya esınle oturup konustunmu
masallah allah bozmasın arkadasım ıns herzaman bole devam eder.. senın adına cok mutlu oldummmm....
bir yıllık evliyim ama eşimle öğrenciyken de beraberdik
bu yüzden bu konuda şanslıyım çekinme utanma olmuyor
ilk başlarda aylık alırdım cüzdanım boş kalmasın toplu para olsun diye,iyi oluyordu aslında
derken o kesildi:86:
şimdi kredi kartını veriyor alışverişe giderken ki bu şahsi alışverişim eve neredeyse hiç para harcamam ben
tabi nakitim de oluyor her zaman ama öyle düzenimiz yok
beni hiç parasız bırakmaz sağolsun
canım teşekkür ederim inşallah senin de düzelir sorunların
çok zor olsa gerek evlilikte paranın sorun olması hele de ortada para varken
Benim eşim bana aylık harçlık verir.kredi kartım var istediğim olunca ondanda alırım.ama sapıtmam.ihtiyacıma göre.....
harika,,,,hatta muhteşem, Allah bozmasın.
16 yıllık evliyim maddi açıdan çok zor günler geçirdim eşim beni hiçbiryer yollamazdı marketmiş pazarmış hayeldi zaten parada vermezdi ama elinde yoktu bigün pazara ben gittim gelince ne aldıysan tek tek hepsinin parasını kuruşu kuruşuna sormuştu ve aldıklarımı beqenmemişti o gece büyük bir kavga etmiştik yine bigün k.validem ve görümcemle biyere gidecektik bana yolparası bile vermedi annemler senin paranı öder dedi giderken ödediler ama dönerken onlar başka biryere gideceklermiş başka arabaya bindiler bende görümcemin arkadaşıyla dönmek zprunda kaldım hayatımda hiç okadar utanmamıştım yol paramı g. arkadaşı ödedi yerin dibine girmiştim bunlar hep tecrübe oldu zamanla işi düzeldi bende eskisi gibi sus pus olmadım tuttuqumu koparmayı öqrendim gelelim bugünümüzee evin fatura market pazar kasap hiçbirisine karışmam sadece akşam erken olduqu için pazara gidiyorum haftalık 70 lira para verir bana ve ben bu parayı sadece kendime harcarım hatta geçen gün zam bile istedim ben biraz daha sabret derim evlilik bu çocuk oyuncaqu deqil konuş eşinle aylık isteme haftalık versin sana evin ihtiyaçlarını sen karşılama alışverişe beraberde gitme boşuna stres olma yaz listeyi ver eline hepsini alıp gelsin ha sorun çıkaruyorsa almıyorsa otur konuş ben bu şekilde devam edemem herkes kendi yoluna de ve babanın evine dön belki ders olur akıllanır baktın aynı tas aynı hamam ozaman sana dicek sözüm yok yol ver gitsin..
allah bozmasınn ıns....
evet cok zor bı konu malesef bız ayrıldık.. ama tek bu sorun degıldı. hersey ust uste gelınce ınsan sabredemıyor
16 yıllık evliyim maddi açıdan çok zor günler geçirdim eşim beni hiçbiryer yollamazdı marketmiş pazarmış hayeldi zaten parada vermezdi ama elinde yoktu bigün pazara ben gittim gelince ne aldıysan tek tek hepsinin parasını kuruşu kuruşuna sormuştu ve aldıklarımı beqenmemişti o gece büyük bir kavga etmiştik yine bigün k.validem ve görümcemle biyere gidecektik bana yolparası bile vermedi annemler senin paranı öder dedi giderken ödediler ama dönerken onlar başka biryere gideceklermiş başka arabaya bindiler bende görümcemin arkadaşıyla dönmek zprunda kaldım hayatımda hiç okadar utanmamıştım yol paramı g. arkadaşı ödedi yerin dibine girmiştim bunlar hep tecrübe oldu zamanla işi düzeldi bende eskisi gibi sus pus olmadım tuttuqumu koparmayı öqrendim gelelim bugünümüzee evin fatura market pazar kasap hiçbirisine karışmam sadece akşam erken olduqu için pazara gidiyorum haftalık 70 lira para verir bana ve ben bu parayı sadece kendime harcarım hatta geçen gün zam bile istedim ben biraz daha sabret derim evlilik bu çocuk oyuncaqu deqil konuş eşinle aylık isteme haftalık versin sana evin ihtiyaçlarını sen karşılama alışverişe beraberde gitme boşuna stres olma yaz listeyi ver eline hepsini alıp gelsin ha sorun çıkaruyorsa almıyorsa otur konuş ben bu şekilde devam edemem herkes kendi yoluna de ve babanın evine dön belki ders olur akıllanır baktın aynı tas aynı hamam ozaman sana dicek sözüm yok yol ver gitsin..
bende çalışmıyorum canım kızıma bakıyorum eşim bana hiç para vermez çünkü hiç tutumlu değilim birde yani hemen hemen her istediğimide alır o yüzden bana para vermemesini pek problem etmiyodum taki bu yazıları okuyana kadar şimdi gelsin bende istiycem haftalıkbanada maaş versin...
teşekkürler darısı başınıza:13:
bence siz de aylık konusunda anlaşın, rest çekin,aklıma da gelmiyor ama ne bilim vardır bi yolu
sürekli para istenmez ki
dur canim hemen ayrilik olsun diye dusunme,
benim esiminde ne huylari vardi konusa konusa degisti,simdi hatirlatinca kiziyor bile
esim cimri degil ama durumumuz iyi degildi duzenli bi gelirimiz yoktu.
varken hep harcardi dusunmeden sonra da bitince parasizlik cekerdik bende ona guvenirdim,
simdi akillandim para olunca herseyi almiyorum ona da aldirtmiyorum.
boyle olsa daha mi iyi sanki,
eve gelen gidenin yedigine bakiyormu,
bizim bi tanidik vardi o anlatirdi cope dahi bakiyormus o derece yani,
insallah bir cozum bulursunuz
ya da bi ise girecegini anlat boyle yapamiyorum diye soyle kavga etmeden,
o zaman belki hatasini anlar.
ama ıstedıgını alıyomus kı senın ne guzel oda ıyı .) sımdı kavga cıkmasınısteyınce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?