Evli olan ve çalışmayan bayanlar,,geliriniz ailenizden mi? eşinizden mi? lütfen yardm

ben bazen alakasız bir konuya kızıp para almıyorum eşimden de
olmuyor parasız:86::86:
sürekli öyle olsa durum demek ne kadar zoruma gider

hehehe :))) bende almamıstım bı defa ıstedım para bı kadın para bulur erkek bulamaz dedı nasıl sınır oldum. oylemı dedım nekdrda rahat soluyosaun falan dedım. bı tartıstık sonra al dedı attı yuzume 10 tl bende ısnırlendım almadım ıkı beslıkdı hıc unutmam 2 gun boyunca orda durdu para sonra aldım mecbur

teşekkürler darısı başınıza:13:
bence siz de aylık konusunda anlaşın, rest çekin,aklıma da gelmiyor ama ne bilim vardır bi yolu
sürekli para istenmez ki

o aylık konusundaki restleşme bu gecenin ilerleyen saatlerinde kesinlikle olucak canm.suan evde bi tanıdık var birazdan gider,sorada bi sekilde konuya giricem ben. kıran kırana bi mücadele olcağı kesin:)))) çünkü çözüm istyorum hemen bu gece.acıklığa kavusturulcak bu mevzu.hatta ben ayrılığa daha yatkın gibiyim nedense.sanırım 5 aydır cimrilik falan sevgimde bittiiii

(( of ayrılık olmasın arkadasımm tabı bıtııryo sevgıyıı anlıyorum senıı... aman yınede dıkkatlı ol sen.. cok kavga cıkmasın... ben korkarım bısı falan yapar da ... hayırlısı dıyelım dualar senınle tatlım:)

walla keske bende birazdan yapcağım konusmayı naklen yayın yapabilsem burdan:))) eminim sesler yükselcekk.bakalım kocam beyy ayrılığımı kabullencek yoksaaa bana aylık bağlamayımıı,,,,azzz soraaa)) hahah

ayh ben bir adet deliyim galibaa hohhoohhhyt

ben yaşamadığım bir şeye iyi yorum da yapamıyorum
ama 5 ay kısa bi süre tek sorun da buysa bence elinden geleni yap önce çözüm için
ben kızınca artık senden para almıcam babamdan isticem diyorum daha çok veriyor
bunu da mı denesen

başlığı takip edip yazdıklarınızı okudum
ben çalışan bir bayanım, o nedenle sorunlarınız ortak değil elbette benimle
ama evlilik bir hayatı paylaşmaksa eğer, maddi manevi her konuda ortak olunmalı
cimri hiç çekilmez, hele ki cimri erkek hiçç
allah yardımcın olsun,umarım eşin yumuşak karşılar da iş ayrılığa gitmez

arım senın esın cımrı degılmıs. ama bızımkıler cımrı takımından :) ıyı al der ole derse bence

ne kötü öle bişey olsa heralde
bir daha paranın p'sini konuşmam
gider bi iş bulur paramı kazanır onun kuruşuna dokunmam
ama heralde bu yazdığımın sonu da gene ayrılığa çıkıyor

:)))))))) yaa delıyız bız vallaa

ne kötü öle bişey olsa heralde
bir daha paranın p'sini konuşmam
gider bi iş bulur paramı kazanır onun kuruşuna dokunmam
ama heralde bu yazdığımın sonu da gene ayrılığa çıkıyor

ben calısıyodum paramı alıyodu lazım olmas dıyodu ısden cıkcaktım. hayır calıscan dedı aman ınsan olmayınca karsındakı anlamıokı of of

heee hem para vermicek cimri hamde bana bişi yapcak ölemiii. onu domuzbağı yaparım wallaaaa)))))

en fazla olcağı söliyim tatlım ben bavulumu toplar anama giderm ve biter.dahada bişe olmas merak etmee:86:

canım daha yeni evlenmişsin.daha düzelir.taviz verme ama çokta abartma.problem sadece buysa evlilik bukadar çabuk bozulmamalı.

ben calısıyodum paramı alıyodu lazım olmas dıyodu ısden cıkcaktım. hayır calıscan dedı aman ınsan olmayınca karsındakı anlamıokı of of

içimden geçen yorumları da yapamıyorum şimgi gıybet olur
ama bu durumda ayrılman iyi bile olmuş gibi

gülmek de hoş değil bu konuda ama çok hoş yazıyorsun sen de:81:
o zaman aylık konusunda ısrar daha mantıklı

gulmek hos degılde ben artık guluyorum yasadıklarıma... kendı adıma yazayım tabıkı.. cunku ben 2009 ayrıldım vede esımın bana nkdr haksızlık yaptıgını dusunuyorum vede uzulmeyı haketmıyor.. evet aylık konusunu ıns kabul ederde ayrılık olmazz(

içimden geçen yorumları da yapamıyorum şimgi gıybet olur
ama bu durumda ayrılman iyi bile olmuş gibi

yanı ayrılık ıyı olmaz tabıkı ama yınede o yasamdan kurtuldum. fakat Allah kımsenın basına vermesın cok zor.. o yuzden hemencık ayrılalım denmemelı.. skldm bıraz daha konus ıns yoluna gırerr

kendı aılen bılıyomu bu durumu onlar ne dusunuyor .. ayrılıkdan yana mı aılen.. hanı tekrar gıdersen nasıl bı tavırla karsılanırsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…