- Konu Sahibi purpleflower35
-
Konu sahibi oldukça takıntılı bir insan bir şeyi hissettiğini sanmıyorum.Kadinlar hisseder boyle seyleri. Adami 1 2 kere bozmaniz lazim. Esiniz dahil olursa is buyuyebilir. Bilemedim ne yapmali.
Evli kadinlara bile bakiyo artik sapiklar ya. Cezasi yok biseyi yok. Kendisi gucluyse yaninda silahi da varsa korkmuyo biseyden insanlar artik.
Eee adama haddini siz bildirin, tamam.Ortalık karışır diye korkuyorum
Eğer öyleyse eş zaten karısını iyi tanır.Konu sahibi oldukça takıntılı bir insan bir şeyi hissettiğini sanmıyorum.
Sizde bana takıntılısınız ya beni takip ediyorsunuz. Bela mısınız bacım ya? Benim bi sıkıntım olamaz mı takıntılı diye etiketlemişsibşz beni beyninize her konuma gelip bu takıntılı buna hak vermeyin ditosunuz siz benim konuma yazmayınKonu sahibi oldukça takıntılı bir insan bir şeyi hissettiğini sanmıyorum.
Savunmak değil. Adama bakmadan size baktığından nasıl bu kadar eminsiniz onu anlamaya çalışıyoruz.Siz zaten hep suçluları savunuyosunuz nedense size biri bakınca anlamıyo musunuz
Her konu mu? Yazdığım ikinci konunuz bu. Burda pembegül vardı ona benzetiyorum sizi. İşyerindeki bir adamın kendisine yanık olduğunu düşünüyordu. Adama gidip ben evliyim benden uzak dur dedi, karısına da söyledi. Sonra rezil olduğuyla kaldıSizde bana takıntılısınız ya beni takip ediyorsunuz. Bela mısınız bacım ya? Benim bi sıkıntım olamaz mı takıntılı diye etiketlemişsibşz beni beyninize her konuma gelip bu takıntılı buna hak vermeyin ditosunuz siz benim konuma yazmayın
Siz yazınca hatırladım konuyu.Bana da kızmıştı.Hangi suçluyu savunmuşum? Bir insanın yüzüne bile bakmadan kendinize baktığını hem de kötü niyetle baktığını iddia ediyorsunuz. Sizin veya onun eşinin kulağına gitse neler olur hiç düşünmüyorsunuz. He bu arada önceki konunuzda da sizi haksız bulmuştum. Çünkü sizin havadan nem kapan biri olduğunuzu düşündüm çok haklıymışım.
Sizin iyi günler lafınıza cevap vermeyen kasiyerin, tezgahtarların komple size garezi olduğunu iddia ediyordunuz. Tüm dünya size karşı zaten.
Merhaba arkadaşlar bu aralar bu konuda tedirginim çocuklatımın servis şöförü eşimide bili sabahları eşim veriyo servise ben öğlen alıyorum servisten adamdan iyice rahatsız olmaya başladım ta okul başladığından beri böyleydi ben bakmadığım için heralde vazgeçer dedim ama yok hergün üstümde bakış hissediyorum ben aracın yanından önünden vs. Geçerken keskin rahatsız edici bakışı var adamın yüzünü net olarak bilmiyorum sadece koca bir kafa bana doğru dönüyor bakmıyorum kendisiyle muhattab değilim eşi servis hostesi onunla muhattabım acaba o farkındamı kocasının davranışından bilmiyorum. benim numaramıda almış karısın tekefonunda beni aradı bata bi süre önce tanımadığım numara açtım nasılsınız diyor kendini tanıtmadan şaşırdım kimsiniz dedim ben servis şöförü dedi çocuklar gelicek mi ona göre geçicem o tarafa dedi. Ne kadar saçma gelmicek olsalar zaten haber veriyorum eşinine (hostes) msj atıyorum bide niye kendi numarandan arıyosun numaramı çalıp hadi diyelim eşinin telinde sıkıntı varsa eşinle konuştur madem. Sanki zarf atıyo benim telinde onun numarası çıksında bende onu arıyım diye hiç oralı olmadım. Ama hala devam ediyo ısrarla bakmaya. Eskiden böyle şeyler yoktu evli kadınları kullanmaya çalışan sapıklar türedi. Başıma iş açmaya çalışıcak gibi çünkü ben bakmıyorsam onunda aetık bakmayı bırakması lazım öyle bi kasın değilim işte neden ısrarla sürdürüyosun. Servisten alsam okul uzak başka servis yok napim
Bakıyım mı adama karşılık mı veriyim? Anlamıcak kadar s.lak değilimki herkes anlar görüyorum ama bakmıyorumSavunmak değil. Adama bakmadan size baktığından nasıl bu kadar eminsiniz onu anlamaya çalışıyoruz.
Konu sahibi oldukça takıntılı bir insan bir şeyi hissettiğini sanmıyorum.
Abartmadığınıza eminim bir kaç sefer eşinizle çocuk teslim edin yada alın bir şekilde eşinizin yanınızda olduğunu gösterin
Hiç bir şey gizli kalmıyor.İşte gerçek haber.Hoşgeldiniz.26 Aralık 2022'de de çocuğunuzun okul müdürü ile ilgili konu açmıştınız. Gerçek sorununuz nedir ?
Tüm erkekler size bakıyor olamaz.
26 Aralık 2022'de de çocuğunuzun okul müdürü ile ilgili konu açmıştınız. Gerçek sorununuz nedir ?
Bakıyolarsa benim suçum değil size kimse bakmıyorsa buda benim suçum değil.26 Aralık 2022'de de çocuğunuzun okul müdürü ile ilgili konu açmıştınız. Gerçek sorununuz nedir ?
Ensenizde gözünüz mü var gözleriniz miGeçerken keskin rahatsız edici bakışı var adamın yüzünü net olarak bilmiyorum sadece koca bir kafa bana doğru dönüyor bakmıyorum kendisiyle muhattab değilim
Bakıyolarsa benim suçum değil size kimse bakmıyorsa buda benim suçum değil.
Ensenizde gözünüz mü var gözleriniz mi
Çünkü çok güzel.Neden herkesin size alıcı gözüyle baktığını düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?