Evli olduğumu bildiği bakan kişiyi ne yapmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi oldukça takıntılı bir insan bir şeyi hissettiğini sanmıyorum.

Konu sahibi oldukça takıntılı bir insan bir şeyi hissettiğini sanmıyorum.
Sizde bana takıntılısınız ya beni takip ediyorsunuz. Bela mısınız bacım ya? Benim bi sıkıntım olamaz mı takıntılı diye etiketlemişsibşz beni beyninize her konuma gelip bu takıntılı buna hak vermeyin ditosunuz siz benim konuma yazmayın

Her konu mu? Yazdığım ikinci konunuz bu. Burda pembegül vardı ona benzetiyorum sizi. İşyerindeki bir adamın kendisine yanık olduğunu düşünüyordu. Adama gidip ben evliyim benden uzak dur dedi, karısına da söyledi. Sonra rezil olduğuyla kaldı

Siz yazınca hatırladım konuyu.Bana da kızmıştı.

26 Aralık 2022'de de çocuğunuzun okul müdürü ile ilgili konu açmıştınız. Gerçek sorununuz nedir ?

Tüm erkekler size bakıyor olamaz.

Numarasını engellemişsiniz zaten. Bir şekilde iletişime geçerse eşinin adını söyleyip x ile yaparım bilgi alışverişini deyip kestirip atın. Çok da kafanıza takacağınız bir durum yok belkide yanlış anladınız.

Geçerken keskin rahatsız edici bakışı var adamın yüzünü net olarak bilmiyorum sadece koca bir kafa bana doğru dönüyor bakmıyorum kendisiyle muhattab değilim
Ensenizde gözünüz mü var gözleriniz mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…