- 14 Eylül 2014
- 21.060
- 101.140
- 798
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Suçu ne? Günaydın dedi, konuşurken gözüme baktıŞimdiye kadar yakmadım kimseyi yoksa burda bite konu açıyım söyleyip ortalığı ayağa kaldırırdım. Neden ben suçlanıyorumki ayartmata çalışan ben değilim suçluları sacunuyosunuz
Ben de şermine bağladım ahshshsshhhAdam sizi ayarttı mı? Neden bizi ayartmaya çalışmıyor kimse?
adamın suçu ne
Yandan yandan bakıyormuş gibi yapmaya çalışmak.adamın suçu ne
Bunu ben nerden biliyim?Adam sizi ayarttı mı? Neden bizi ayartmaya çalışmıyor kimse?
adamın suçu ne
Şöförün karısı araçta adamın size baktığı belli değil ama suçlu. Siz erkeklerle selamlaşmıyor musunuz? Bence uzman desteği alın normal değilsinizŞimdiye kadar yakmadım kimseyi yoksa burda bite konu açıyım söyleyip ortalığı ayağa kaldırırdım. Neden ben suçlanıyorumki ayartmata çalışan ben değilim suçluları sacunuyosunuz
Adam belki şaşıdır olamaz mıYandan yandan bakıyormuş gibi yapmaya çalışmak.
Hababam sınıfında öğretmen vardı Perran KutmanSuçu ne? Günaydın dedi, konuşurken gözüme baktı
Para üstü alırken elinize değen erkekleri de imha ediyor musunuz
Ne bilim benim kafamda gözlerim olmadığı içinBakıyım mı adama karşılık mı veriyim? Anlamıcak kadar s.lak değilimki herkes anlar görüyorum ama bakmıyorum
Kim bilecek? Konu sizin konunuz sizi alıntıladım içmek için çok erken saat değil miBunu ben nerden biliyim?
Allah aşkına uzman desteği alın, ciddi diyorum böyle yaşanmaz.Tamam arkadaşlar ben suçluyum ben uyduruyorum hatta şizıfrenin konum katılsın mune nası çağırılıyo bilmiyorum dert anlatılıcak yer değil artık burası mıne lütfen konumu kapatırmısın yardımcu olun arkadaşlar nası etiketleniyor mune
Yok anlamaz.Ters bskıcam bu kez anlar bırakır umarım bilmiyorum o yüzden konu açtım belki daha iyi bi fikri olan carsır diye
3 defa Mune Mune Mune demeniz gerekiyorTamam arkadaşlar ben suçluyum ben uyduruyorum hatta şizıfrenin konum katılsın mune nası çağırılıyo bilmiyorum dert anlatılıcak yer değil artık burası mıne lütfen konumu kapatırmısın yardımcu olun arkadaşlar nası etiketleniyor mune
Tamam arkadaşlar ben suçluyum ben uyduruyorum hatta şizıfrenin konum katılsın mune nası çağırılıyo bilmiyorum dert anlatılıcak yer değil artık burası mıne lütfen konumu kapatırmısın yardımcu olun arkadaşlar nası etiketleniyor mune
Geçen konusunda selamlaştığım kimse cevap vermiyor diyordu.Haklılarmış.Herkese tecavüzcü çoşkun muamelesi yaparsa ..Şöförün karısı araçta adamın size baktığı belli değil ama suçlu. Siz erkeklerle selamlaşmıyor musunuz? Bence uzman desteği alın normal değilsiniz
Bakmıyorum diyorsunuz bakmadığınız birinin size baktığını nasıl görüyorsunuz?Hergün yanlış anlamam mümküb değil hergün görmekten bıktım
3.gözBakmıyorum diyorsunuz bakmadığınız birinin size baktığını nasıl görüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?