- 26 Aralık 2022
- 208
- 87
- 18
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Niye gizli olsunki gerçek olanları anlatmışım şuçlu olan o ben değilim. Ayrıca ben orta bi ayrntıyı anlatmamışım odadan herkes çıkınca bu adam konuyla alakasız olarak “ çocukların özel bölgeleriyle ilgide ders veriyoruz” dedi sapık gibi bakarakHiç bir şey gizli kalmıyor.İşte gerçek haber.Hoşgeldiniz.
Çok doğru!Bakıyolarsa benim suçum değil size kimse bakmıyorsa buda benim suçum değil.
Kesimlikle bu şekilde yapmalısın.Silip,engelleyin.Ben eşime söylerdim.Oda bana sil,engelle derdi.Eşiniz ne yapar,söylerseniz?
Hergün yanlış anlamam mümküb değil hergün görmekten bıktımNumarasını engellemişsiniz zaten. Bir şekilde iletişime geçerse eşinin adını söyleyip x ile yaparım bilgi alışverişini deyip kestirip atın. Çok da kafanıza takacağınız bir durum yok belkide yanlış anladınız.
Bakın ilk mesajımı yazdığımda size herkesin baktığını zanneden bir ruh hali içinde olduğunuzu düşünemedim.Okul müdürü,servis şöförü.Siz eşinizin başını belaya sokacaksınız böyle giderse.Niye gizli olsunki gerçek olanları anlatmışım şuçlu olan o ben değilim. Ayrıca ben orta bi ayrntıyı anlatmamışım odadan herkes çıkınca bu adam konuyla alakasız olarak “ çocukların özel bölgeleriyle ilgide ders veriyoruz” dedi sapık gibi bakarak
Ters bskıcam bu kez anlar bırakır umarım bilmiyorum o yüzden konu açtım belki daha iyi bi fikri olan carsır diyeÇok doğru!
Eşiniz umursamadı, olay çıkar diye korkuyorsunuz, adamın haddini bildirmeyeceksiniz.
Bakılmaya devam edin ne yapalım?
İnsan insana bakar ben de konuştuğum insanlara bakıyorum.Bakıyolarsa benim suçum değil size kimse bakmıyorsa buda benim suçum değil.
@Ferhans bunu beğendi.Bakıyolarsa benim suçum değil size kimse bakmıyorsa buda benim suçum değil.
Niye gizli olsunki gerçek olanları anlatmışım şuçlu olan o ben değilim. Ayrıca ben orta bi ayrntıyı anlatmamışım odadan herkes çıkınca bu adam konuyla alakasız olarak “ çocukların özel bölgeleriyle ilgide ders veriyoruz” dedi sapık gibi bakarak
Şimdiye kadar yakmadım kimseyi yoksa burda bite konu açıyım söyleyip ortalığı ayağa kaldırırdım. Neden ben suçlanıyorumki ayartmata çalışan ben değilim suçluları sacunuyosunuzSiz milletin başını yakan cinstensiniz evlerden ırak
Yok eşi başını belaya sokmaz neyseki o da çözmüş eşinin hayal dünyasında yaşadığını tepki bile vermiyorBakın ilk mesajımı yazdığımda size herkesin baktığını zanneden bir ruh hali içinde olduğunuzu düşünemedim.Okul müdürü,servis şöförü.Siz eşinizin başını belaya sokacaksınız böyle giderse.
Gözleriyle de yiyorlar mıNiye gizli olsunki gerçek olanları anlatmışım şuçlu olan o ben değilim. Ayrıca ben orta bi ayrntıyı anlatmamışım odadan herkes çıkınca bu adam konuyla alakasız olarak “ çocukların özel bölgeleriyle ilgide ders veriyoruz” dedi sapık gibi bakarak
Karıdının yanında bakıyorlar o dereceHer gün defalarca yineleyin: "Ben dönyanın en gözel garısıyam"
Adam sizi ayarttı mı? Neden bizi ayartmaya çalışmıyor kimse?ayartmata çalışan ben değilim
adamın suçu nesuçluları sacunuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?