• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olduğunu anlamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çalışmak için okula gidecektik kendisi gecikmemem adına arabayla almıştı beni arabadan inerken ben telefonda kendi hocamdan azar yeyince kendisi de duydu ve teselli etti. arabadaydık kısacası
Ay adam resmen yoklamış.
Siz dikkat edin bu adama.
Profesyonellikten uzak. Araç içinde el tutmak okşamak ne demek.
 
İyi de her kahve içen, yemek yiyen, konsere tiyatroya giden insan bunu artniyetle yapmaz ki. Kadınlar da pekala insanları bir yerlere davet eder , iş arkadaşlarıyla yemek yer , fazla bileti vardır kadin-erkek arkadaşlarına teklif eder, ya da bir organizasyona gidecektir herkese yayar bilet alınsın kalabalık gidelim diye.
Sosyal hayatta gayet olağan seyler bunlar.
Gweny de öğrenmiş artık evli olduğunu, davet etmez zaten.
Üzüldüm konusuna:KK43:
Benim bir arkadaşım da asla kimseden hoşlanan biri değil. Yaşı kırka yaklaştı, hoşlandığı kişi sayısı birdi, onunla da olmadı. Derken bir anda iş vasıtasıyla tanıdığı adama ask ve hayranlık arasinda bir şeyler beslemeye başladı. Arkadaşımın bir anda hayat odağı kaydı. Denk gelecekleri günler için kombinler hazırlar giyer giyer atardı, bugün oturayım diye sandalyemi çekti, bugün kalem verdi, bugün Ali'yle oturuyordum bozuldu gitti , bugün gülerken gozgoze geldik falan, her şeyden anlam çıkarır dururdu. Adamın herhangi bir sosyal medyasini da bulamadık. Böyle bir bucuk seneye yakın zaman geçti, bazen bir tık ilerleme katettiler yemek saatinde birkaç kişi yemeğe çıkıp falan. Derken derken adamın evli olduğunu öğrendi , sağlam bir kaynaktan
Tüm dünya başına yıkıldı.
O yüzden anlayabiliyorum seni
Var öyle pislik adamlar. Daha ben lise öğrencisiyken birisi teklif etti, aman bir ilgi, bir alaka. Adam bana ölüyor bitiyor, tabi ben bilmiyorum ilgisi hoşuma gidiyor.

Canım eşim, kahramanım öğrenmiş adamın evli olduğunu, yermisin yemezmisin.

Adam hayatımı kurtardı, karşılığında bende ona bir hayat verdim. 🤣
 
zaten sorun da burada. akademide kimse medeni durumundan bahsetmiyor daha önce şahit olmadım. herhalde bekardır yaa dediğim hocalarımın evli çıktığını da öğrendim rastgele. böyle bir ortamda ben nasıl sorabilirim ki ? öyle ağzından laf alma huyu da yok bende ya açıkça sorarım ya da hiç sormam. bu adama açıkça evli misiniz hocam diye sorsaydım yanlış anlamaz mıydı ?
Suan icinde bulundugunuz daha kolay olurdu acikcasi .ya hocam siz de var mi hanim coluk cocuk cumlesi su duygulari yasamaktan daha kolay .32 -33 yas evli olmaya cok musait bir yas ulkemizde
 
ufak ve yobaz bir şehirdeyim buranın insanı herhalde evli olsa gece telefona bakmaz, uzun uzun telefonda konuşmaz, mecbur olmamasına rağmen ekstra işlerime yardım etmez diye düşündüm bu da benim hatam oldu.
Estağfurullah arkadaşım.

Yaşadığınız yeri bilmiyorum da iş söz konusu olunca bizim için saatin önemi yok.

Mecburen yardım da ediliyor,iş de konuşuluyor,destek de olunuyor.

Allahım sizin de karşınıza iyi insanlar çıkarsın inşallah arkadaşım.
 
Var öyle pislik adamlar. Daha ben lise öğrencisiyken birisi teklif etti, aman bir ilgi, bir alaka. Adam bana ölüyor bitiyor, tabi ben bilmiyorum ilgisi hoşuma gidiyor.

Canım eşim, kahramanım öğrenmiş adamın evli olduğunu, yermisin yemezmisin.

Adam hayatımı kurtardı, karşılığında bende ona bir hayat verdim. 🤣
Aaaaa sen lisedeyken minicik çocuksun, kartoroz evli barkli adam sana mı yürüyordu😲😲😲
benim konudaki adamın pislikligi yok, açık konuşmak gerekirse.
Arkadaşım ümit ettiği için her şeyden bir anlam çıkarıyordu. Mesela arkadaşım o gün toplantida başkasının yanına oturuyor , 'cok bozuldu, bana hiç bakmadi' diyor. Burada adamın bir mesajı yok ki, arkadaşım buluttan mana çıkartıyor. Ya da Herkes acikiyor cumbur cemaat kafeye gidiyorlar. O kalabalıkta arkadaşımın caprazina denk geliyor falan, kız da mana çıkartıyor.
Adam pislik olsa, şerefsiz olsa neler yaşanırdı aralarında, adamın haberi bile yoktu kızın ilgisinden. Varsa da hiç umit vadedecek bir hareketi olmadı.
 
zaten sorun da burada. akademide kimse medeni durumundan bahsetmiyor daha önce şahit olmadım. herhalde bekardır yaa dediğim hocalarımın evli çıktığını da öğrendim rastgele. böyle bir ortamda ben nasıl sorabilirim ki ? öyle ağzından laf alma huyu da yok bende ya açıkça sorarım ya da hiç sormam. bu adama açıkça evli misiniz hocam diye sorsaydım yanlış anlamaz mıydı ?

Konu sahibi gerçekten 26 yaşında ve akademide misin? Evet hiçkimse oturup eşinden sevgilisinden pat diye konu açmıyor. Ama yeri geliyor konuşuluyor. Hem sen bu kadar konu açamadığın biriyle ilgili nasıl bu kadar hayal kurma noktasına geldin? Aylardır konuştuğun, arabayla seni evden alan biriymiş. Evli olmayı geçtim hayatında biri olma ihtimali de mi aklına gelmedi.

Bilinçli bir şekilde konuyu karşısındaki adamın sana yürüdüğüne ve evli olduğunu saklamaya getirdiğinin farkında mısın? Nerdeyse kandırıldım diyeceksin. İlk başta anlatmadığın şeyleri sonradan ekleyerek yok elimi tuttu okşadıya getiriyorsun.
 
Son düzenleme:
Siz bu konuyu bir yıl önce falan yine açmıştınız. Yine ilk tanışmada çok etkilenmiş ve evli olduğunu anlamamış sonra anlamıştınız. Hem de adamın alyansı olmasına rağmen. Hep aynı hikaye güncelleyin kendinizi :)

Altın alyansı fark etmemek ilginçti hakikaten. :olamaz: Allahtan 2.gün fark etmişti.
 
belirttim ama normal karşılayanlar oldu
Konuda bundan bahsetmediniz ki normal karşılayanlar kimlerdi?
Kusura bakmayın ama konuya bunu yazmayıp, biraz hoşunuza gitmeyen yorumlar alınca eklediniz.
Karşı tarafın evliliğini sakladığını, size yürüdüğüne getirmeye çalışıyorsunuz ama bu adamın medeni durumunu değiştirmiyor.
 
açıkçası ben dersle ilgili kötü bir durum yaşadığımda teselli amaçlı da olsa ellerimi tutup tutup okşamasını buradakiler bunu normal karşılayabilir. benim bir yerlerimde geri kafalılık var ve evli bir adamın bu amaçla da olsa ellerimi tutup okşaması şuan düşününce yanlış geliyor. eğer bekar olsaydı böyle düşünmezdim

Şu an abartıyorsunuz. Bekar olunca, adam da bekar diye gelip el okşaması vb normal veya kabul edilebilir olmaz.

Normal ve anlık, "üzme kendini halledersin vb" gibi basit bir dokunuşu abartıyor olabilir misiniz ?

Yok normal bir tutuş veya dokunuş değildi diyorsanız da; adamın medeni halinden bağımsız olarak tepki göstermeniz gerekirdi.
 
Sizin konunuzu okuyunca aklıma benim de bekarken çalıştığım işyerinde yaşadığım bir durum aklima geldi telefonlarda sadece iş ile ilgili görüştüğüm büyük bir firmanın yetkilisinin sesi çok hoşuma gidiyordu evli miydi bekar mıydı hiç bilmiyordum ama tabii merak da ediyordum
 
Anladım tabiki benim garibime giden kadının kahve içmeye çağırması.Cevremde hiç duymadım.

Yabancı filmlerdeki gibi "Bir kahve içmeye yukarı gelir misin vb" demekten bahsedilmiyor yalnız burada. gweny chopstick gweny chopstick Yooo tam olarak ondan bahsediyorum; diyorsanız lütfen düzeltin.

"X mekanda bir kahve içelim mi vb" demekten bahsediliyor.
 
Benim takildigim tek yer, inanilmaz donanimli, babacan dediginiz adamin 32 yasinda olmasi🤦🏼‍♀️ 32 yasinda gencliginin baharinda bir adam iste, dev aynasinda gorme adami

Katılıyorum; babacan deyince en az 45+ yaş, öğrencilerine karşı babacan bir tutum sergileyen bir adam canlanmıştı gözümde.
 
Adamın farklı bir niyeti olsa aylardır bir girişimde bulunurdu.
Evli olup her türlü haltı yiyen bir sürü erkek var evet ama sırf kibar, işle ilgili yardımda bulunuyor diye kimseyi suçlu olan etmeye gerek yok.
Kimse de evli olduğunu ispat etmek, yüzük takmak zorunda değil. Mühim olan davranışlardır. Takılan yüzüklerin,medeni halin bilinmesine rağmen kimler neler neler yapıyor.
 
Bir şey sormak istiyorum. Evet yüzük takmamak bir tercih ama yüzüğün amacı hayatında biri olduğunu belli etmek değil mi? Ciddiyim ben hep böyle bir anlam yükledim. Hayatımda biri var, evliyim/nişanlıyım mesajı. Dışarıda bile yakışıklı çekici birini görsem yüzüğünü görünce daha da bakmıyorum utanıp vicdan yapıp. Bakmayla yemedik adamı ama niye bakayım başka bir kadının bir kız kardeşimin hayatında sonuçta ve apaçık da görüyorum. Ama yüzük yoksa iş okul vs aynı ortamdaysam en azından öğrenene kadar hislerim sürüyor yani beğenme çekilme falan. Bir yüzük bütün bu şaibeyi uzaklaştıracakken takmamak neden? Hep kızmışımdır. beni de hep takmak istemeyenler bulur birkaç kez ciddi ilişkim oldu hep bak takmam haberin olsun muhabbeti.
Ha yüzük sevmiyor musun, takmasan da sadakatinden şüphe yok mu? Ararsın eşini kızla çalışırken “canım işim şu saatte bitecek istersen yemeği x yerde yiyelim” falan dersin yani ne bileyim. Ya da mesela ben birini seviyorsam herhangi bir konuda mutlaka geçer bahsi. Erkek arkadaşımla şuraya gittik kahvesi güzel, erkek arkadaşımla programımız var falan ne bileyim ya adamın da suçu var yapmayın şimdi allah aşkına. El okşama tesellisine ne gerek vardı

Yüzük niye takmıyorlar tamam yüzükle de yapan var ama taksınlar.

Ben beni ısrarla çaya kahveye davet eden yüzsüzün evli olduğunu o kadar zor öğrendim ki. Aynı konu sahibi gibi ya kabul etseydim diye çok üzüldüm. Sosyal medya yok, yüzük yok, çaya kahveye davet ve flört var, ve ben kırk takla ile öğreniyorum. Eğer yüzüğü olsaydı baştan bilir en iyi ihtimalle hakaret ederdim bu ne cüret diye.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X