Evli olduğunu yeni öğrendim çelişkideyim???

Adam bile diyemeyeceğim bu mahluk evliymiş ve siz hala niye böyle niye şöyle diye sorular soruyosunuz.yahu evliymiş zaten kıpır kıpır olsa neee olmasa nee.bugün size kıpır kıpır yRın başkasına fıkır fıkır.alçak olduğu aşikar.koşarak uzaklaşın

Hayır sen neyin çelişkisine girdin acebaaa??? Yol alacaksın nokta. Adam şerefsiz diye senin de ona ayak uydurman mi gerek pardon da! Dünyada bir ton bekar erkek var köklerine kıran girmedi anlıycan. Bir de gelmiş konu açmışsın ne diyecektik sana bunu mu 'ah bebeim niye çelişkidesin sakın bırakma ayır karısıyla git sen yuva üstüne yuva kur mutlu mesut yaşa emi'. Burada o genişlikte mideye sahip insan yok ama cınım yaaa sorryyyyy.

Burda çelişkiye düşecek bir durum yok, adam evli, ve siz ona yaklaşmayın, herşeyden önce kendiniz için ondan uzak durun, çok üzülür sunuz,

Yeni evli ama karısı huzur vermiyordur hatta birlikte de olmuyorlardır adam çok mutsuz aşkı sende bulmuştur teselli etmek sana düşer

"Evli" !
Bundan otesi yok.
Bir an evvel icindeki kıpırtılara soyle rahat dursunlar..

Adam evliymiş, çelişkide kalacak bir durum söz konusu değil.
Namuslu her kadın gibi adamla aranıza mesafe koyacaksınız.

Kipir kipir olan biyeri vardir dogrudurda, o hareket kalbindemi yoksa baska bi yerindemi atiyor bi dusun istersen.
Ne saniyon kardes??
Senin icin ciz etti diye onundami etmesi gerek?
Adam resmen ikinci kadin olmak isteyeni arayis pesinde.

Ben anlayamıyorum. 4 aydır tanıyorsun. Daha ilk gordugunde farkli dusunmeye baslamissin. Aynı iş yerinde çalışıyorsunuz ve adam 1 yıldan az süredir evli. Hiç mi merak etmedin sevgilisi var mı evli mi diye 4 aydır. Yani sen onunla tanistiginda adam 4-8 aydir evli sadece. Birilerine soramadın, ağzını arayamadın mı? Bence adamdan ziyade sen iyi niyetli değilsin gibi geldi. Evli olmasını ya da sevgilisi olması vs senin için problem değil gibi geldi. Sana ilgi gibi gelen davranışları yanlış yorumluyor da olabilirsin bu arada.

Adamın evli olduğunu öğrenmişsiniz ve bir mesafe koymanız gerekiyor umarım anlamışsınızdır. Yoksa siz harcanırsınız,adamın eşi üzülür ama adam yenisini bulup devam eder...

Henüz çok gençsin. Daha önce 18 yaşındayım çok yalnızım falan diye konu açmışsın. Ada'mın iki gülüşü seni senden almasın. Senin bu halinden çok kolay faydalanabilir. Kendine gel. Ada'm evli neyi düşünüyorsun daha.

Benim iş yerinde de var; evli olup güzel kız gördümü, kız da biraz yüz verdiyse hemen saranlar... Ve bu adamlar emin ol eşinin gözünün içine bakıyor. Diğerleri geyik olsun hesabındalar.

zahmet edip cevap bile yazmamış, taşlanacğını tahmin edemedi heralde. işine gelmedi

Offf adam sadece ilgi göstermiş, gelip de sana senden hoşlanıyorum mu demiş? YOK!
Sanki adamla ilişkin var da seni senelerce kandırmış gibi bir tavır sergiliyorsun. Hissi boyutta ufak bir şeyler olmuş senin açından, adamın evli olduğunu öğrendiğine göre o içindeki hisleri bir güzel boğazla. Nedeni nasılı da boş ver. Çünkü genelde neden nasıl diye soranların sonu, bu gibi meselelerde iyi yerlere çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…