Evli olduğunu yeni öğrendim çelişkideyim???

Sorununun cevabını kendin bulacaksın. Ben bu konuyu açıp sorsaydım sana. Şöyle ki;

İşyerinde 4 aydır tanıdığım biri var. Çok iyi biri bana yakın davranıyooo göz kırpıyooo içi kıpır kıpır ediiyoo ama daha 1 yıllık bile evli değilmişşş. Çoookkk çelilkideyimmm... (!)

Deseydim. Sen derdin ya?

Böyle çelişki falan olmaz. Durum ve çözüm gayet net arkadaşım.

Aynen öyle. Herkes konu sahibinin bakış açısıyla olaya yaklaşmış. Bence adamın gözünde hiçbir şey öyle değil.

Aynen öyle. Herkes konu sahibinin bakış açısıyla olaya yaklaşmış. Bence adamın gözünde hiçbir şey öyle değil.
Şimdi bir kere birisi sen de bana her gün bakıyorsun, gözlerinde gördüm bunu ben demişti. Kafasında kurmuş ve benim onu istediğime kendini öyle bir inanmış ki benim inkarlarım bile işlemiyordu.
Bu yollar tehlikeli olabiliyor. Eğer bu düşüncelerine devam ederse konu sahibi, saplantıya dönüşebilir aman dikkat yani.

bittim tükendim şu evliymiş bilmiyordum, evliymiş ama ilgi gösteriyor, evliymiş bilmem ne ile başlayan konuları görmekten. evliymiş nokta. onun sana o şekilde davranması onun karaktersizliği, daha çok sıfat yazarım buraya da değmez ama senin onun evli olduğunu bile bile onunla konuşman, görüşmen de senin karaktersizliğin olur ve aynı şekilde senin için de birçok sıfat yazılabilir. empati güzel şey, yapın.

Canım sen şimdi bu adama bakmaya devam et. Sonra arayı yapınca adam sana muhtemelen, karımı sevmeden evlendim, aile baskısı bla bla diyecek. Sen İnan.
En kısa zaman da boşayacağını, seninle tertemiz, mutlu bi sayfa açacağını da ekleyecek.
Sonra karısı öğrenecek. Ona da valla benim bi sucum yok, kız peşimi bırakmıyor vb. Yalanlar atıp yalvaracak.
Sana iftiralar atıp . İş yerinde rezil edecek. İşinden olacaksın.
Kimse ona senin de suçun var demeyecek. Sen de evli bi adamı ayartan, işinden atılan genç bir kardeşimiz olarak hayatına devam edeceksin.

Sana hakaret etmek istemiyorum. Adamin amaci belli hala gelmis soruyorsun amaci ne diye? Karisiyla arasi cok bozuk ayni yataklarda bile uyumuyorlar ve aile zoruyla evlendirildi anlamiyor musun bacim ya

Bu arada bu yorumu cevaplaman icin yazmadim. okuman ve nasil biri oldugunu bilmen icin yazdim. buda bana yeter

Konunun sahibi ne oldu canım heyecandan dilin mi tutuldu ?

Evliyse evli, bosver sen gittigi yere kadar götür, 3 gunluk ölümlü dünya, icinden geldigi gibi yaşa
Bidaha mi gelicen dunyaya

Not: konu sahibinin bekledigi yorum da geldigine gore devam edebilirsiniz

Son düzenleme:
Ne dememizi bekliyorsun? Evli olsun onemli olan asktir,her firsatta bulusun ve cilginca sevisin madem.

Bana sen öyle görmek istediğin için öyle anliyormussun gibi geldi. Söyle gibi böyle gibi diyorsun sürekli.

Konuda sanki bir tutam kendi kendine gelin güvey olma durumu var.
Heeyo insanlar birbirleriyle konuşur, iş arkadaşları birbirlerini merak edebilir ve "Neredeydin 1 haftadır, noldu?" diye üstünden sorabilir. Bir erkeğin selam verip sizle konuşması, size yazdığı anlamına gelmiyor.

Şöyle yaptı şunu demek istemiş olabilir, yok içi kıpır kıpırdı, yok bana bakıyödü çünkü ben de baktım vs. Kurmayın kafanızda adam evli. Kendi işinize bakın siz.

Afedersiniz ama bazı hemcinslerimden resmen tiksiniyorum.
Ne dememizi bekliyorsunuz adam evli yahu ! Hemde çiçeği burnunda evli !!
Ha birde bence adamın suçu yok sen adamı anlamak istediğin gibi anlıyorsun .

Ne oldugunu cok ıyı bılıp anlamamazlıktan gelmenızı de ben anlayamadım

anlamayacak ne var ya?

evli ama benim etrafımda dolanıyor içi kıpır kıpır neden? demek nedir ben de bunu anlamadım açıkçası?

açık açık yazmaya gerek yok, niyetinin ne olduğunu gayet anlamışsınızdır.

Adam evliymiş iste,daha neyin çelişkisi?
Gerek varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…