- 17 Temmuz 2016
- 244
- 281
- 53
- 36
Bana da öyle geldi. Bilip bilmeden elin adamına sövmek istemedim açıkçası Astoria.
Yani evli diye iş arkadaşına neredesin falan diyemeyecek mi bir insan?
Bakışmalar falan demiş de bakışma göreceli bir şey. Sen hoşlanıyorum diye bakıyorsun, ama o da ne diye beni inceliyor bu kadın diye bakıyor olabilir. Ortada somut bir kanıt yok adamın konu sahibi ile ilgilendiğine dair.
Konu sahibi böyle ummak istiyor olabilir. Arada oluyor yani herkesin başına gelebilir, yanlış yorumlayıp hayale dalabiliyoruz kimi zaman.
Şimdi bir kere birisi sen de bana her gün bakıyorsun, gözlerinde gördüm bunu ben demişti. Kafasında kurmuş ve benim onu istediğime kendini öyle bir inanmış ki benim inkarlarım bile işlemiyordu.Aynen öyle. Herkes konu sahibinin bakış açısıyla olaya yaklaşmış. Bence adamın gözünde hiçbir şey öyle değil.
Bu arada bu yorumu cevaplaman icin yazmadim. okuman ve nasil biri oldugunu bilmen icin yazdim. buda bana yeterBen seninle ilgili hem bu konun hemde gecmis konularinla ilgili yorum yapayim. daha 18 yasindasin liseyi gecen yil bitirdin ve yazilarindam cikardigim yorum bencilsin ve insanlar ondan sana yaklasmiyorlar. genel itibariyle hep buraya konu acmissin ama sana deger verip yazanlara nezaketen cevap bile vermemissin cunku sadece cikar olarak bakmissin olaya. bu bakis acisida normal.hayatta digerlerine ititci gelmis ve senden uzak duruyorlar. ki bende seni tanisam oyle yapardim. birde bu olayda sen zaten adamin evli olmasini umursamiyorsun bile eger farkli olsaydi dusuncen konu bile acmazdin adami tersler ve kapatirdin herseyi. yani sen o kadinin yuvasini yikmaya ugrasacaksin ama kadin âbuyuk bir ihtimal ogrenip seni o isyerinde rezil edecek olacaklar bu
Ne oldugunu cok ıyı bılıp anlamamazlıktan gelmenızı de ben anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?