- 28 Haziran 2019
- 49
- 62
- 3
- 30
- Konu Sahibi Kullaniciadibulamadim
-
Herkese merhaba sadece sormak istiyorum. Fazla durumunuz yok evlisiniz diyelim. Acil durumlarda annenizden harçlık ister miydiniz yada ister misiniz. 'Annecim 50 tl 100 tl gibi harçlık yollar mısın ihtiyacım var ' gibi gibi. Ve ailenizden uzakta oturuyorsunuz ve eşinizin borcu var diyelim boyle birsey yapar miydiniz yorumlar için çok teşekkür ederim
Farklı bakış açısı:) teşekkür ediyorum yorumumuz için ❤allah korusun, kendime guvenmesem neden evleneyim 50 100 lira isteyip hem kendimi duşurmem, hem annemin aklını kendimde bırakmam.
gerçekten çok duzgun işler duzgun maaşlar sahibi olmadan nasıl evleniliyor şaşırıyorum. insan geleceğine bunu yapar mı?
çok zordaysan neden olmasın insanlık hali hesapta olmayan bir durum olur o ay harcamalarınız çoktur aha çok batmaktansa annemden bir destek isterim ve istiyorum da . iyi ki varlarHerkese merhaba sadece sormak istiyorum. Fazla durumunuz yok evlisiniz diyelim. Acil durumlarda annenizden harçlık ister miydiniz yada ister misiniz. 'Annecim 50 tl 100 tl gibi harçlık yollar mısın ihtiyacım var ' gibi gibi. Ve ailenizden uzakta oturuyorsunuz ve eşinizin borcu var diyelim boyle birsey yapar miydiniz yorumlar için çok teşekkür ederim
Kızına hediyeler alıyor yardım için çırpınıyor diyelim yani bir dediğini iki etmeyen bir anneSıkışığız diye Bi muhabbet geçirirsen belki kendi teklif eder.
Ağzınıza sağlık:) bekledigim bir yorumdu ben çalışmıyorum 4 yaşinda kızım var ve eşim çalışıyor ama malesef önümüzde birimci derece ikinci derece yakın akraba düğünleri var baya harcamamız oluyor malum. Annemden istesem mi diye düşünüyorum. Mükemmel bir annem var. Gecen hafta bana bot almış hediye olarak.çok zordaysan neden olmasın insanlık hali hesapta olmayan bir durum olur o ay harcamalarınız çoktur aha çok batmaktansa annemden bir destek isterim ve istiyorum da . iyi ki varlar
Cok teşekkür ediyorum cok guzel söylediniz ❤İste tabi neden istenmesin o senin annen. Evlenince bişi değişmez ki
Ağzınıza sağlık:) bekledigim bir yorumdu ben çalışmıyorum 4 yaşinda kızım var ve eşim çalışıyor ama malesef önümüzde birimci derece ikinci derece yakın akraba düğünleri var baya harcamamız oluyor malum. Annemden istesem mi diye düşünüyorum. Mükemmel bir annem var. Gecen hafta bana bot almış hediye olarak.
E siz de çalışın. Bu kadar sıkışıkken.Ağzınıza sağlık:) bekledigim bir yorumdu ben çalışmıyorum 4 yaşinda kızım var ve eşim çalışıyor ama malesef önümüzde birimci derece ikinci derece yakın akraba düğünleri var baya harcamamız oluyor malum. Annemden istesem mi diye düşünüyorum. Mükemmel bir annem var. Gecen hafta bana bot almış hediye olarak.
Cok teşekkür ederimMaddi imkanları kısıtlıydı ailemin, durum böyle olunca 17-18 yaşlarımda iş güç peşine düştüm. Kendimi bildim bileli okudum çalıştım. Ben onlara destek olmaya calistim. Durum böyle olunca olmayan neyi isteyebilirdim ki? Koşullara bağlı her şey. Şartlar dahilinde istenebilir de.. Çok şükür bugunumuze geldik. Durumları varsa destek isteyebilirsin tabii ama işe girip çalışmak en guzeli. Asgari ucretli ya da daha az bile olsa bir iş arayın çalışın. Gençken insanin her seye enerjisi yetiyor.
Böyle düşünmene üzüldüm. Kızım 4 yaşına girecek. Ve yatalak olan kayinvalidem bakıyorum. Onu bırakıp nasıl calisayim. Cidden kalpsizsiniz.koca kadinsin kendin annesin, annenden para isteyecegine kalkda calis. cocuk ufak olsa hadi yine calisamaz dicem de sen resmen anneni sömürüyorsun kullaniyorsun. annenin parasi cesmeden mi akiyor ki. yazik.....
Uzakmis baya :) anneler iyi ki varlarHer yanina gittiğimde harclik verir anne babam. Istemem gene de havalimaninda tokustururlar cebime..
Sagolsunlar. Bende anneme alirim yeri geldimi ama istemez.
Genelde hep veren annemdir istemem ama veriyor guzel canim annem. Uzaktayiz birbirmize.. 30 saat nerdeyse
Ağzınıza sağlık:) bekledigim bir yorumdu ben çalışmıyorum 4 yaşinda kızım var ve eşim çalışıyor ama malesef önümüzde birimci derece ikinci derece yakın akraba düğünleri var baya harcamamız oluyor malum. Annemden istesem mi diye düşünüyorum. Mükemmel bir annem var. Gecen hafta bana bot almış hediye olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?