Evli oldugunuz halde annenizden harçlık istediniz mi, ister misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

madem sizin yaninizda mutlu diger cocuklardan para alacaksiniz, sonucta calisabilecek gücünüzü ona harciyorsunuz. ha yok veremeyiz derlerse mutlu mutsuz bakmayip digerlerinin yanina göndereceksiniz.

deseydin ki aciz, ekmek alacak para yok, cocuga giydirecek mont yok bot yok herkes derdi o zaman iste diye. sen dügün icin istiyorsun. gitmiceksin o zaman dügüne. nokta.

annenden evvel para istemen gereken esinin kardesleri. sanki kv sizin durumu görmüyor mu ki israrla orda kaliyor.

Ya anlatamadım sanırım. Çok farklı yerlere geldi mesajlarım. Düğün için istemiyorum ki öyle birşey demedim ! Düğünlere altın yapılacak eşim çok sıkışik. Haliyle altın fiyatları belli. 4 düğün var buna inanın. Sadece cebimde 50 tl 60 tl gibi harçlık bulundurmak istemiştim. Bu kadar. Mune konumu kapatırsanız çok sevinirim .

Eğer imkanı varsa, kendi yediğinden, içtiğinden, giyim kuşamından kısıtlama yapmadan size verebilecek maddi güce sahipse istemenizde bir gariplik yok bence. Zaten durumunuzdan bahsetseniz, dediğim gibi imkanları müsaitse o zaten size teklif eder. Ayrıca anneden/babadan para isteme ihtimaline, sanki yoldan çevirdiğiniz kişiden bir şey talep etmiş gibi yaklaşılmasına da şaşırdım. Anne sömürmek/baba kemirmek falan hiç ömrümde duymadım böyle yaklaşımlar, anne baba bu yani var mı ötesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…