- 28 Haziran 2019
- 49
- 62
- 3
- 30
- Konu Sahibi Kullaniciadibulamadim
-
Evet ama kızım küçük ve k.validem hasta onu nasıl bırakırımBen istemiyorum ama ailem veriyor genelde. Ailenizin durumu iyiyse bence isteyin. Düğüne altın maltın alacağım, abiye alacağım diye kasmayın ama gereksiz. Madem durumunuz yok ona göre hareket edin. Kızınıza bakacak birini bulup çalışın hatta annenize güvenip evlenmediniz sonuçta.
Ben istemiyorum ama ailem veriyor genelde. Ailenizin durumu iyiyse bence isteyin. Düğüne altın maltın alacağım, abiye alacağım diye kasmayın ama gereksiz. Madem durumunuz yok ona göre hareket edin. Kızınıza bakacak birini bulup çalışın hatta annenize güvenip evlenmediniz sonuçta.
Böyle düşünmene üzüldüm. Kızım 4 yaşına girecek. Ve yatalak olan kayinvalidem bakıyorum. Onu bırakıp nasıl calisayim. Cidden kalpsizsiniz.
yani kendi düşüncenizi doğrulatıp içiniz rahatlasın diye sordunuz soruyu :)
elbette her anne baba çocuğuna yardım eder, her zaman. ama ben evlenme sorumluluğu alan insanlar mümkün mertebe ailelerinden böyle beklentileri olmamalı diye düşünüyorum.
tek seferlik bir istekse gene anlaşılır da siz ömür boyu annemden isteyeyim modunda gibisiniz.
kalpsiz? ben? tabi, ama annesini sömüren sen cok iyi kalplisin. hmm ok.
kayinvalidenin maasi yok mu? yatalaksa devlet destek vermiyor mu? kv baska cocugu yok mu?
Ağzınıza sağlık:) bekledigim bir yorumdu ben çalışmıyorum 4 yaşinda kızım var ve eşim çalışıyor ama malesef önümüzde birimci derece ikinci derece yakın akraba düğünleri var baya harcamamız oluyor malum. Annemden istesem mi diye düşünüyorum. Mükemmel bir annem var. Gecen hafta bana bot almış hediye olarak.
Ben asla sömürmem annemi sanırım yanlış anladiniz. Biraz yumuşak yaklaşmayı deneyin insanlara. Iyi gelir.
Öyle bir niyetim olmadi hiç. Sanırım yanlış anladiniz.. neyseeBende saniyorum ki evde ekmek yok diye para isteniliyor.
Dügün için para istenilirmi? Cidden ilk yoruma katiliyorum. Bu sorumsuzluktur. Yetiskin olmak, sorumluluk almaktir.
Cocugunu ana okuluna yollayip, sende çalisabilirsin.
Tabi ki ne gerek var, sonuçta anne var dimi?
Aldigi kadina bakamayan adam erkegim siye gezmesin net . Annemsen para isteyeceksem niye evlendim ben annem demez mi kocan nerde sen çalış diye sen calis cnm kmseden para isteme herkez borcluHerkese merhaba sadece sormak istiyorum. Fazla durumunuz yok evlisiniz diyelim. Acil durumlarda annenizden harçlık ister miydiniz yada ister misiniz. 'Annecim 50 tl 100 tl gibi harçlık yollar mısın ihtiyacım var ' gibi gibi. Ve ailenizden uzakta oturuyorsunuz ve eşinizin borcu var diyelim boyle birsey yapar miydiniz yorumlar için çok teşekkür ederim
Evet kiradayız.ve 1200 tl kira veriyoruz. Kp bir senelik evliyken vefat etti . Borçları vardı maaşı öylece oraya gidiyor. Eşim de asgari çalışıyor. Kayinvalidem bakıma muhtaç evet 4 çocuğu daha var ama benim yanımda daha mutlu gitmek istemiyor. Diğer çocukları da almak istiyor ama burda daha mutluyum diyor. Öylede zaten. 24 yaşındayım ben çalışacak durumum malesef yok. Ev sadece benim elime bağlı. Yanı bana ihtiyaçları var. Sadece bir kereliğine annemden harçlık istemeyi düşünmüştüm. Ilk defa isteyeceğim için çekiniyorum. Bu konuda fikir almak istemiştim. Keşke konuyu açmasaydım olan moralim de sıfırlandıdiger sorularima cevap verseniz keske bende ona göre degerlendirme yapabilsem.ilk yazdiklarinizdan sadece benim anladigim sekil anlasiliyor.
kv tek cocugu esiniz mi? kp var mi? kv ne tür gelirleri var? kiradamisiniz?
Öyle bir niyetim olmadi hiç. Sanırım yanlış anladiniz.. neysee
Cok sukür.. tek kizım bide :)Uzakmis baya :) anneler iyi ki varlar
Aldigi kadina bakamayan adam erkegim siye gezmesin net . Annemsen para isteyeceksem niye evlendim ben annem demez mi kocan nerde sen çalış diye sen calis cnm kmseden para isteme herkez borclu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?