Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle çok fena tartıştık hem de boş yere çıkan bir dıyalog sonucunda agzını bozdu.Sokakta çarparım suratına dedıı.Eve geldiğimizde 'beni öyle tehdit etme' falan dediğimde,gerekirse yapacağını söyledi..Bunun üzerine de ben de 'baban annene öyle mi yapıyordu?' dediğimde çılgına döndü.Ben onun annesine babasına öyle bir şeyi nasıl dermişim,annesi ben gibi TERBİYESİZ değilmiş..Ben kötü bir şey demedim ki..sadece empati yapmasını istedim.Beni tokatla tehdit etmesi çok canımı sıktı..Annemden babamdan görmedim ben bunları..Yüreğim çok acıyor..Ağlamaktan helak oldum..Ona rağmen gidip sarılasım varNasıl burnunu sürtebilirim?
küs kalmak bana işkence gibi,bunu da kendisi gayet iyi biliyorSimdi Gidip sarilirsan o tehditler gercek olur burnu surtsun hatasini anlasin
ben de itici buluyorum ama mecbur kaldım.Empati yapsın istemiştim.Bunu bu kadar büyüteceği aklıma gelmedi.Demek ki bu konuda yarası varSoylediklerinin arkasinda dur bi sure konusma..
Bi de bu gibi durumlqrda kv icin soylemiyorum kim olursa olsun kiyas yapici konusmalar çok itici duruyor.Yapma bi daha
benım de ayarlarımı bozduGidip sarilmayin da ne yaparsaniz yapin. Carparim diyen adama sarilmak istemek normal degil biliyorsun degil mi?
o zıbardı uyudu bana uyku haramsarilma
insan seviyorum ediyorum diye kiyamiuyor ama sustur içindeki o sesi
yoksa esin seni susturacak
git yat uyu ne hali varsa gorsun beyfendi
yeni evliler herhaldeSarılasım geldi derken
Beyin hücrelerim yandı gitti kk da,
Yorum yapamıycam, bi sigara falan içeyim sakinleşeyim bari![]()