- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Mudur deli galibamerhaba kızlar bu konuyu acarken gerçekten fikirlerinizi almak istiyiyorum herkesın yorumu cok degerli
sorun aslında çok basit ama yazarak anlatması çok karışık umarım doğru anlatmıs olurum
şimdi ben bırbucuk yıldır su an calıstıgım yerdeyım ve bugune kadar kımseyle bı problem de yasamadım ıkı haftadır sure gelen bır sıkıntı bugün patladı ve kutlamalar sonrası mudur odasında tartısırken buldum kendımi
şimdi ben bırbucuk yıldır burdayım okula servısle gıdıyoruz hergun 25km yolumuz var ve 42 kişiyiz ıkı servısımız var arkadaslardan 5 tanesı başka bır okulun öğretmenlerı ,,
bizde güzergah belllidir servıs sabah ana yoldan gecer ve herkes kendıne en yakın yere yurur yada kendı aracıyla gelır servıs asla ara sokaklara girmez bende guzergahtan baya uzakta oturuyorum hersabah hızlı tempoda (aman gec kalmıyım diye ) yaklaşık 7 8 dakıka yürüyorum ve bugune kadar bır kere ben kapımdan alınmalıyım kısın sogukta yuruyemem demedım
o bahsettıgım dıger okula bır bayan geldı ve benden bı oncekı duraktan bınıyor ama ıkı barınma yerı var yanı ne zaman ordan bınecegı bellı degıl onun bındıgı yere gorede benım bınecegım durak degısıyor ıkı hafta boyle gectı pazartesı oldu ben artık kızdım ya dedım bana nerden bınecegımı soyleyıon benım duragım sabıt olsun bı oraya bı oraya yuruyorum ustelık kız değişik bişey çıktı bağırıp tartışmaya başladı ben nerden bınıyorsam sende ona gore bıneceksın falan asıp kesmeler ıyı dedım mudurle konusuruz mudurle konustum tamam hocam guzergah degısmez eskı nerden bınıyosanız oraya yuruyun bugun kız okula geldı kıyametı kopardı vay efendım bana kımse trip atamaz dedıgı tek şey bu ben annem babamdan azar işitmedım kımse bana kızamaz bende senın babanın evı degıl burası kımse sana uyamaz sen düzene uyacaksın dedım
vee asıl mesela bu kız muduryle gelıyor ve mudur sunu savunuyor bunlar genc kız ordan yururlerse baslarına bırsey gelır aynı yoldan bende yuruyorum dıyıncede hocam onlar genc kız yanı bana sunu demeye çalışıo sen kadınsın sana bi zarar verselerde bellı olmaz bu nasıl bı mantıktır sizce ne derece doğrudur yanı bir bayan evlı dıye kızlık zarı yok dıye tecavuz edılmeyi bekar bayandan daha mı çok hak eder ???
eşime anlatsam küplere binecek karıma nasıl bunu ıma edersın dıye adamı dover napcam kararsız kaldım
çokkkk uzun oldu zaman ayırıp okudugunuz için tesekkur ederım hakkınızı helal edın ayrıca klavyede doğru duzgun bi türkçe kullanamadım affola şimdiden
o okulun müdürü bunu söyluyo hanı soruyorum ben yuruyorum bır bucuk senedır bır kere çıtımı cıkardım kı cıkarmak aklıma bıle gelmedı acıkcası bu kızlar kısın soguk ve karanlık olacakmıs benım yurudugum yoldan yururlerse bı zarar gelırmıs onlara genc kızmıs onlar aklım mantıgım almıyor canım yhaMudur deli galiba
Direnin bence ne demek onlar genc kiz boyle sacmalik mi olur kabul etmeyin onlar cirkeflik yapmis sizde yapin valla boyleleri bundan anlaro okulun müdürü bunu söyluyo hanı soruyorum ben yuruyorum bır bucuk senedır bır kere çıtımı cıkardım kı cıkarmak aklıma bıle gelmedı acıkcası bu kızlar kısın soguk ve karanlık olacakmıs benım yurudugum yoldan yururlerse bı zarar gelırmıs onlara genc kızmıs onlar aklım mantıgım almıyor canım yha
yaptım valla bagırdım kesınlıkle kabul etmem eskı yol neyse o olacak dedım ama sınırlerım fena halde su andaDirenin bence ne demek onlar genc kiz boyle sacmalik mi olur kabul etmeyin onlar cirkeflik yapmis sizde yapin valla boyleleri bundan anlar
inşallah yarın soracagım zaten senın karın da kız degıl onada versınler zarar nasıl olsa bellı olmazDilerim müdür böyle birşeyi kendi hayatında deneyimler.
yha bunu hala da demıyorum bencıllık olur diğerlerı de var sonucta o zaman herkes kapısından alınmalı okulumuzdan bıle olmayan bı kadın geldı benı gerdı bu sınırle okula gıtmemelıyım bıle cocuklara ders anlatamam ama gıtmesemde bu sefer kaçtı olur"Ben de evli barklı kadınım ama ben bugüne kadar yürüdüm. O zaman, artık bayanlar kapının önünden alınsın" deseydiniz..!
hee yha sankı ben karanlıkta yururken alnımda kadın yazıyo kızların alnında da kız yazıo sapıklarda bizi ona göre seçiyo töbeeeeesapık evliye bekara bakıyor yani öylemi :)çok komik dur alyansı varmı bakım ona göre taciz hiç böyle komik bişey duymadım
anlatmalıyım dimi düşünüyorum sizin verdiğiniz fıırlere göre anlatıcam çunku esımde sınırlıdır bunu duydugu zaman o adamı napar bılmıorumCahil, akli basinda olmayan, geri kafali bir müdürün var. Hani TV lerde gorurde sinirleniriz ya, kiz tecavüze ugramistir ama bakire değildir diye tecavuzcusu serbest birakilir. O mahkemeden boyle bir sonuç cikmasi, yargi sisteminin bu denli bozulmasi kimin yada kimlerin sucuysa senin mudurunde o insanlarla ayni kafa yapisina sahip. Kizin bu şekilde kendinden emin tavirlari ve müdürün cevabi bana bir çeşit torpilide animsatti. Esinize soyleyin bence. Görsün o mudur kizlik zari olmayan kadinin, sahipsiz kadın demek olmadigini.
benım aklımada bunlar gelmedı dıııl ama kendı öğretmenını savunuyo soızde ha bırde guzergah degısmez lutfen teklıf etmeyın dıor benım mudurum o kızın muduru de yok bu guzergahı Allah mı koydu nıye degısmıyormus bunlar genc kız da genc kız dıye diretıyor yha sınırden aklıma gelmedı sımdı dıyorum kı nıye sormadım '' nerden bılıyorsun genc kız olduklarını kontrol mu ettın " keşke sorsaymısımO ne kadar insansa bende o kadar insanım deseydin bence o oğretmenle mudurun arasında farklı bi durum var ki bole saçma bi şekilde arka çıkıyo ona.
ewet hemde baya saçmaladı halt ettıKendince öğretmenini savunacak haklı bir yol bulmaya çalısmıs o müdür ama saçmalamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?